tak to zmaturovat, dostat sa na vs, najst si dobru brigadu na leto (idealne v zahranici) a najst si akesi ubytko v mieste buducej skoly+prip.brigadu na cezrocne obdobie, uvidime
no tom ciel neni to je len cesta a ak berem ako blizku buducnost zvysok tohoto roka napriklad tak asi neskapat je moj ciel aj ked teda neviem k comu to bude dobre
Na najblizsi mesiac ze si vyberiem uz konecne temu diplomky
Plany na cely rok su pre mna u dlhodobe
Ale idealne teda napisat diplomku,zostatnicovat,dostojne zvladnut novu poziciu v robote, nasetrit si peniazky na gruzinsko, zdokonalit sa v istych veciach, mat pekne vlasy, zacat konecne cvicit pravidelne a mat pokoj v dusi a nemat stres
To je vsetko o co mi ide
@bebekex true story ja som dorobil diploma tento rok a stálo ma to oveľa viac tiež som si myslel že je to dôležité pokým som neprišiel o niečo na čom mi záležalo. Držím palce
Ale chcem docitat ASOIAF v nemcine.
Do konca decembra chcem pokracovat v pomerne podrobnom meal planningu, zvladat svoje velmi chore a neprakticke postoje k jedlu a naucit sa, ze TOTO je tvojich 1850 kcal a nie 3400 ani 900, ako ti radi intuicia.
Samozrejme studium, ale hlavne v rovine nestresovania a nenicenia si zdravia kvoli tej chujskej institucii.
Ist na povinnu prax, z ktorej sa mi nebude uplne chciet umriet.
vydržať náročnosť tohto semestra a ani raz sa nezrútiť.
A ešte by som si rada dajakým zázrakom vybrala tému na bakalárku ktorá ma bude baviť a moja školiteľka by ju konečne schválila.
v blízkej budúcnosti by som sa chcel konečne vyspať s nejakou babou, prísť konečne o panictvo, zistiť aké to je, trochu si užiť !!! aspoň raz dva krát ...
vydrzat v tom, co som zacala pred mesiacom (nova praca, samostatne byvanie v cudzom meste...), spravit certifikat z nemciny, budem spokojna, ak sa mi to podari... potom sa chcem vratit do svojho rodneho kraja a zacat sa uhniezdovat
Proste hviezdna kariéra sa bez pitia s chlápkom,
ktorý býva v Kokotove, ale s nulami miesto "Ó"-čiek,
proste začať nedá.
To čo má byť za vydieranie, že Torpi piť nie!
Freedom for all! @Tomas takéto diskriminačné fóra treba mazať,
nie moje !!!
A platí aj, že ten, kto pozýva, ten aj platí
alebo
platí ten, kto má pri sebe viac peňazí?
Minule cestujem vlakom, že si v ňom kúpim
kartou lístok a oni, že vraj hotovosť!
A ja, že nemám, iba platobnú!
A ujo revízor, že tak nič, môžeš cestovať zadara!
Konečne už aj my, čo pracujeme, môžeme cestovať zadara!
Juchú!
Tak kto to platí? Kto má viac hotovosti?
O pár týždňov máme svadbu, takže dovtedy nezošedivieť z príprav, neprísť o ďalší zub a užiť si ten deň najviac ako sa dá, potom ma čaká skúška v práci a potom už snáď bude chvíľu pokoj, čo snáď využijem na jogu, beh a tak, lebo ani na to momentálne nemám čas, ani silu.
A snáď pôjdeme niekam na dovolenku ozajstnú. Rada by som si našla viac čadu na kamošov, na domácnosť a teším sa na koncerty.
pochopiť niektoré veci, čo práve berieme, poriadne sa pripraviť na pondelok, ísť v pondelok do školy poriadne vyspatá po aspoň 10-hodinovom spánku a zistiť, na aké výšky konečne chcem
a taký niekoľkomesačný: zmaturovať a spraviť prijímačky
ešte 3 ďalšie:
- naplánovať si leto tak, aby som mohla zmiznúť do Španielska
- spraviť si tri certifikáty (dva sú povinné v škole, tretí dobrovolne
a hlavne si upratať už konečne a vyniesť veľkú krabicu plnú všetkého z mojej izby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Plany na cely rok su pre mna u dlhodobe
Ale idealne teda napisat diplomku,zostatnicovat,dostojne zvladnut novu poziciu v robote, nasetrit si peniazky na gruzinsko, zdokonalit sa v istych veciach, mat pekne vlasy, zacat konecne cvicit pravidelne a mat pokoj v dusi a nemat stres
To je vsetko o co mi ide
-pes
-vela turistiky a sportu (to mam sice aj teraz, ak nie som zrovna zdravotne v riti )
to je mi ale quest
Ale chcem docitat ASOIAF v nemcine.
Do konca decembra chcem pokracovat v pomerne podrobnom meal planningu, zvladat svoje velmi chore a neprakticke postoje k jedlu a naucit sa, ze TOTO je tvojich 1850 kcal a nie 3400 ani 900, ako ti radi intuicia.
Samozrejme studium, ale hlavne v rovine nestresovania a nenicenia si zdravia kvoli tej chujskej institucii.
Ist na povinnu prax, z ktorej sa mi nebude uplne chciet umriet.
No a kvalitny shitposting.
A ešte by som si rada dajakým zázrakom vybrala tému na bakalárku ktorá ma bude baviť a moja školiteľka by ju konečne schválila.
Torpi, pozývaš alebo pozývam ja?
Čo si to, Malacky?
ktorý býva v Kokotove, ale s nulami miesto "Ó"-čiek,
proste začať nedá.
To čo má byť za vydieranie, že Torpi piť nie!
Freedom for all!
@Tomas takéto diskriminačné fóra treba mazať,
nie moje !!!
A platí aj, že ten, kto pozýva, ten aj platí
alebo
platí ten, kto má pri sebe viac peňazí?
Minule cestujem vlakom, že si v ňom kúpim
kartou lístok a oni, že vraj hotovosť!
A ja, že nemám, iba platobnú!
A ujo revízor, že tak nič, môžeš cestovať zadara!
Konečne už aj my, čo pracujeme, môžeme cestovať zadara!
Juchú!
Tak kto to platí? Kto má viac hotovosti?
A snáď pôjdeme niekam na dovolenku ozajstnú. Rada by som si našla viac čadu na kamošov, na domácnosť a teším sa na koncerty.
a taký niekoľkomesačný: zmaturovať a spraviť prijímačky
- naplánovať si leto tak, aby som mohla zmiznúť do Španielska
- spraviť si tri certifikáty (dva sú povinné v škole, tretí dobrovolne
a hlavne si upratať už konečne a vyniesť veľkú krabicu plnú všetkého z mojej izby