ale veď ju nechajte, tieto toys sú zariadené tak že ak sa nimi bude zaoberať príliš veľmi napriek tomu že o nich nič nevie, tak ju to zabije, problém vyriešený
@malina1 nekaz si zivot z niecim takym !!! vobec to nieje sranda robit poznal som osobne takychto ludy dokonca vedely vsetko predvidat potom atak ale neni to sranda a ver tomu ze sa to velmi zakerne moze obratit proty tebe je to zlo a najhorsie co moze byt je ze mozes ostat zarieknuta nato bacha kym nato nemas naozaj velmi velmi velmi velke dvovody nezacinaj stym a urcite nie sama podla navodu z internetu lebo to su vecsinov len bludy.
Ospravedlnujem sa za moj pravopis ale vecsiu cast mojho zivota zijem v GB a pravopis slovensky skoro vobec neviem tak sorry
@flaver Iste nie každa je taká zlá a nie každá čerpá z temna ... naprílad zelená alebo červená mágia, hoď si to do googlu a uvidíš.... A nevrav že sa zapredávame satanovi a démonom... Keď skončím v pekle , stretneme sa tam , pretože iste niesi žiadny svätý...
@katusaa samozrejme šikovný v pekle ti určite nepovie odkial pochádza pravá sila.. na google to tiež nenájdeš ale poznám ľudí, ktorí sa z týchto mágii chceli oslobodiť(napokon sa naštastie aj oslobodili) a potom sa im začali diať "prieky" v živote.. ale vysvetlovali že stačila jediná chybička pri liečení týmito mágiami a v skutočnosti by choroba prešla aj na nich... a aj vysvetlovali, že vskutočnosti nič neliečili len tú bolesť akoby presúvali napr. mali rakovinu na plucach oni ju preniesli na hrubé črevo čo sa prejavilo o mesiac neskôr a ľudia k nim stále chodili viac a viac lebo si mysleli že s tým predtým im "pomohli".... ale práve naopak ľudia ked k nim chodili boli viac depresívny,labilný a proste si rozhasili psychiku... a keď sa šíri dobro určite k tomu nepotrebuje nejaké formulky a zaklínadla, alebo si nekladie podmienky a ja neviem čo treba len vedieť u koho nájsť pravý zdroj lásky a dobra a netreba ti potom nič iba mu o svojom probleme a prijat že ak to nevyhovuje tebe možno to tak musí byť aby nebolo niečo oveľa horšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
some toys are not for childrens
Ospravedlnujem sa za moj pravopis ale vecsiu cast mojho zivota zijem v GB a pravopis slovensky skoro vobec neviem tak sorry