Baby, potrebovala by som vedieť, či niektorá z vás nemá z vás nemá skúsenosti s takýym mojim problémom xD Odfarbila som si zopar pramenov vlasov, potom som mala červeny melir.. to sa mi vyzmyvalo ateraz ked si nafarbim bezamoniakovou farbou na čierno tak
lebo keď si na ne hodíš čiernu, ťažko sa jej zbavíš.
ja som si kedysi nechala čiernou podfarbiť len spodné pramene a bola to chyba, koľko mi tá farba odrastala a s vlasmi sa nedalo nič robiť, no na to už nespomínam.
nechala som to odrásť všetko a teraz mám konečne pekné jednofarebné hnedé vlasy.
prečo si veľa báb myslí, že čo najviac farieb na hlave je zárukou úspechu? všelijaké farby, desaťfarebné melíry, henny, bleah.
a najskôr by som ti radila, aby si si dala vlasy doporiadku a až potom uvažovala zas o nejakej zmene.
nom ja chcem mať čiernu takže aj ked to vyrasta to neni vidieť poriadne kedže prirodzene mam velmi tmavo hnede... a s bielymi pramenmi na hlave behať nemienim ach jo pojdem ku kaderničke hadam to dako doriešime xDD
@diduska125 ak chces cirnu tak pozor. ja mam svoje vlasy svetle. zafarbila som si ich na cierno samponom a musela som si ich dat odfarbit. cierna sa ta nepusti!
podla mna su pekne biele pramene v ciernych vlasoch...
@diduska125 jesus no! dala som si hlavu na cierno. myslela som si ze sa mi sampon vymyje a prd... ked ma ta cierna uz nebavila musela som si to dat odfarbit. inak vyzeralo to super ale ja som proste blondinka a tak to zostane! a tie biele pramene patrili autorke diskusie. biele pramene v ciernych vlasoch su super! ja uz som mala na hlave vselico a aj to teraz tak vyzera! :/
no ano čierne to mam ale to mi drži len chvíľu potom sa to vyzmýva lebo ten vlas už nemam pôvodny... DD ale nevadi... xD no čo budem museť farbiť ale ja som rozhodnuta pevne že chcem čiernu šak ju už mam tri roky DD a meszi tym dake expreimenty.. ale .. NO WAY... čierna je to pravyy D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
čo tak ísť do kaderníctva? asi by som sa na radu ohľadom farbenia vlasov predsa len obrátila k nej.
a asi jebem na to idem ku kaderničke nech mi to trochu vystriha te odfarebene lebo už nevim čo xD
@ayreen prečo by bola čierna farba kurva?
ja som si kedysi nechala čiernou podfarbiť len spodné pramene a bola to chyba, koľko mi tá farba odrastala a s vlasmi sa nedalo nič robiť, no na to už nespomínam.
nechala som to odrásť všetko a teraz mám konečne pekné jednofarebné hnedé vlasy.
prečo si veľa báb myslí, že čo najviac farieb na hlave je zárukou úspechu? všelijaké farby, desaťfarebné melíry, henny, bleah.
a najskôr by som ti radila, aby si si dala vlasy doporiadku a až potom uvažovala zas o nejakej zmene.
podla mna su pekne biele pramene v ciernych vlasoch...
ale na foto vyzeraju tvoje vlasy čierne
a mimochodom, ked ich uz uplne znicis, kupis si ciernu parochnu, co je na tom?
odfarbiť??.. ako?? a potom si tam mala biele pramene??
Prepáč..nejak mi to vtedy pomaly pálilo
A mimochodom bejby @beautiful-disgrace červená je najlepšia!
neprehovaraj ju na cervenu! lebo potom jej zmizne cele kuzlo jej osobnosti