Zebo je pětiletý Nigerijec, který má jen jednu nohu, jednu ruku a jedno oko. Každý den musí jezdit pro vodu k deset kilometrů vzdálené studni na starém bicyklu, který má křivá kola, nefunkční brzdy a jen jeden pedál. Pokud přispějete částkou 50 Kč, pošleme vám videonahrávku, je to prdel jak prase...
odtiaľ potiaľ...nevadia mi vtipy ktoré nepoukazujú na nič konkrétne čo sa naozaj stalo, zomreli alebo sa zranili pri tom ľudia a niekto si z toho robí žarty také nie ale napr také že Príde pacient k lekárovi a hovorí: Pán doktor, mám len 59 sekúnd života! Lekár: Minútku prosím! toto nikoho neurazí, nie je to nič konkrétne asi sa to s veľkou pravdepodobnosťou ani nikdy nestalo takže sa na tom môžeme pokojne zasmiať (ak nám to príde vtipné)
môjho prvého zubára zabila manželka a po roku a pol behá po slobode, druhý zomrel na aids,
tretieho zrazilo auto, keď išiel napitý z krčmy oproti ambulancii cez hlavnú!!!
no a teraz hľadám voľajakého ďalšieho adepta na moje zúbky, ale bojím sa, nie toho vŕtania a bolesti ale toho nešťastníka zubára ako zahynie .........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale viem, kedy také môžem povedať a kedy nie
Ale na ozaj dobrých sa zasmejem.
Alebo, ak mám pocit, že je to cez, tak len tak, v duchu .
Prečo ho tak oplakávaš, veď ťa stále bil.
To áno, ale odkedy zomrel, tak som si ho obľúbila.
@1
» www.facebook.com/photo.php?fbid=...
to len tak
môjho prvého zubára zabila manželka a po roku a pol behá po slobode, druhý zomrel na aids,
tretieho zrazilo auto, keď išiel napitý z krčmy oproti ambulancii cez hlavnú!!!
no a teraz hľadám voľajakého ďalšieho adepta na moje zúbky, ale bojím sa, nie toho vŕtania a bolesti ale toho nešťastníka zubára ako zahynie .........filip