čierny sa dá ale ja používam len také telové alebo priesvitné čo nevidno... ale hrozne sa mi nepáčia červené nechty a tie krikľavé zelené a oranžové no fuj
@Iwanushqa ty maaš 14 ???? istooo nieeeee noo vzhladom na tvoj stýl sa ti nečudujem že sa ti pači čierny a červený....ružový si na tebe predstaviť neviem...
ako ja proti čiernemu v podstate nič nemám, pretože niekedy pekne dotvára vzhľad. No vo väčšine prípadov sa mi vážne nehodí. Záleží aj od oblečenia lebo k niektorému štýlu sa hodí jednoducho ale niekedy keď ho niekto má si pomyslím že to čo toto zač však to vypadá strašne. Ja tiež uprednostňujem priesvitné alebo také bledé. Ale cez leto vypadám veľmi vtipne asi, pretože vtedy mávam náladu experimentovať a tak to potom aj vyzerá .
@Upirka113 súhlasim s tebou..ani ja nemozem mat na praxi nalakované nechty! a to čo študuješ??za čo si?ja kozmetička...a nemozem mat nalakovane nechty..ina debilina.....fnuk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
123 komentov
no práve teraz mám žiarivo krvavo zlúpano červené xD ...ale plánujem si dať taký kovovo čierny mám ho rada a ešte milujem žiarvo zelené
zvazovala som, ci vobec zahlasovat, kedze nemam "pazuriky", ale nechty.
Osobne čierny len so strieborným trblietavým oným