Mne neprekážajú...teda väčšinou nie...asi som si už na ich mentalitu zvykla,keďže žijem v diere kde ich je pomer približne 20 cigánov na jedného bieleho
radšej jeho než človeka, ktorý má na pozadí webky vlajku konfederácie a vo webke neonacistické symboly a svoj obmedzený názor presadzuje aj v mene. (čudujem sa, ako to, že tvoj nick ešte existuje)
cigáni mi nikdy neublížili, zato ľudia podobní tebe už miliókrát..
@8 ooo a čo je na tej vlajke zlé???a ozaj zamidari vrelá vďaka za zastanie a aj mňa to celkom zaujíma čo je tam také nacistické???asi si dalšia veľká AFÁČKA typu amrafel a spol ktorý vidia fašizmus úplne všade ako ti ulbížili ľudia ako ja???
Zážitky s cigánmi? Mno, takže naša bývala suseda mala cigansky pôvod a to bola fakt sranda s ňou bývať.
špina pozametaná z celej chodby pred naše dvere, doškrabané dvere,opluté dvere,vylomené schránky,doškarabané auto, opluté auto,vymenené rohožky, psie hovienko pred dverami (mala yorkshirského teriéra)... raz jej otec vynadal, lebo mi nadávala do kuriev a ona ho udala za napadnutie. Btw. jej muž bol policajt.. Vyriešili sme to tak, že sme sa odsťahovali.
Druhý cigáň,na ktorého si tak lepšie pamatám bol ten, čo mi tak (určite náhodou) učaroval telefón. Mame ukradla banda cigáňov kabelku, bratovy bicykel.
Bývalá spolužiačka - vši, špina a smrad.
Hulčný, nechutný, bordelári - partička tmavých, čo mi v lete slopávali pod oknom.
Mohla by som pokračovať fakt ešte dlho, spomenúť aké smetisko robili na jednom detskom ihrisku, ako obsadia celú 80tku a revú, deti lezú po tých držadlách, ako kamarátkovy zlomil jeden ruku len preto, lebo na ulici dvom malým cigánčatam povedal aby sa nehrali v tých smetiach... ako bratovy chceli ukradnúť kolesá na aute (nejako si nevšimli, že on v tom aute je) .. atd atd atd.
12. som zvedavy kto prvy napise ze neromovia robia to iste lebo to je najcastejsia reakcia pseudohumanistov na to ked niekto rozpisuje zazitky s ciganmi
13.suhlasim tu je to vzdy tak niekto urcite sa ich par najde napise, ze presne to robia biely. POchybujem, ze tym ludom co to napisu sa kazdy den pozeraju na tu spiny jak sa furt hrabu v odpadkoch, jak ich rozhadzuju, jak robia bordel. To je to iste jak nam potom pindaju, ze romska mensina nema take prava atd. Vacsine z nich by som zobral vsetky prava...
@10 nehovor, že ti mám vysvetliť, čo znamená vlajka konfederácie... lebo mi príde trošku vtipné, ak si na webku dávaš niečo, čo nevieš, čo znamená.. mal by si vedieť, že tá vlajka bola používaná vo vojne severu proti juhu ako sybol boja za rasovú segregáciu, a doteraz je veselo využívaná náckami. a iné symboly? oblúbený herec Rogel, nácek napádajúci kluby s nožom v ruke, počúvaš RAC a white rock, máš tam odkaz na video s Národným odporom.. a už len tvoje krásne meno árijský rytier.. kamarát, ty nie si árijec, si Slovan..
a nikdy som nebola antifáčka, s ich konaním nesúhlasím.
hm, a ako ste mi ublížili? keď som musela odísť z podniku kvôli oblečeniu, keď bol kamarát tri dni v nemocnici, keď idem na futbal a musím sa špeciálne obliecť, aby som nikoho neprovokovala, keď som vylepovala plagáty a pán holohlavý do mňa vrazil a roztrhol ich?? úplne mi to stačí.. a ako sa hovorí, pre seba chcete slobodu slova, pre iných koncentráky..
@20 .. ako, slovo RAC bude neonacistický symbol?? Rogel je tiež neonacisticky symbol? ako, dneska mam kurva zlú náladu, ale toto ma pobavilo.
Btw. árijec je pojem pre bieleho človeka.on sa ešte rozdeluje do,myslím 5 podtypov podľa výzoru.ale pre vás je árijec asi len ten nordický,lebo nič iné nepoznáte...
a inak, to fakt muselo byť strašné, že do teba vrazil a roztrhol ti plagát,sa čudujem,že nekričíš zo sna.a uplne ťa obdivujem,že si vydržala ten tlak a musela si sa prezliecť,lebo aj to je uplne strašné.
No vedz,že sa stali aj horšie veci,stali sa mojim kamarátkam a stali sa aj mne.tak pokiaľ nechodíš zo zlomeným nosom,modrinami a foklom pod okom,zlomenou kľúčnou kosťou,tak si moc ubližovania nezažila ..
hm, mieniš ma chytať za slovíčka? škoda, že si sa nevyjadrila k Národnému odporu, white rocku a vlajke..
čo sa týka Rogela, si z BA a tak jednoducho vieš, aké tammá postavenie a dúfam, že to ťa pobaví tiež. a RAC? áno, je to symbol.. neviem, prečo nie.. symbolom nemusí byť len obrážťok..
a dobre vieš, ako som to myslela.. po Židoch a Rómoch boli na hitlerovom zozname Slovania.
a ja sa nemienim porovnávať sa s tebou.. nikto jednoducho nemá právo dotknúť sa ma na ulici. a už vôbec nie taký vymletý človek.
viem,aké tu má Rogel postavenie neboj nič..a dokonca viem aj o tých "vpádoch do krčiem s nožom"..
pozri, RAC je pomenovanie označenie hudobného smeru, nieje to neonacistický symbol. Je to náznak,že človek čo to počúva môže byť neonácek, ale rac nepočuvajú len náckovia. wp je už niečo iné,aj keď to podla mňa stále nieje symbol... symbol máš swastiku,čierne slnko,ozubené koleso, čísla 88/18/14/28 a podobne...
o tej vlajke si toho povedala dosť sama.ale nemyslím,žeby bola nejakým čisto neonacistickým symbolom a národný odpor je organizácia a nie symbol si myslím...
Transplantovana...rogel napadol klub len jediný krát v živote a bol to klub,kde sa schádzala alternatívna mládež(feťáci) ďalšia vec s tými tvojími plagátikmi istotne na nich bolo niečo pekne ako napr. legalizácia drog alebo good night white pride však???vieš,každá skupina ľudí si bráni to,v čo verí podobne hip hopery,antifa atď...a čo také vieš o národnom odpore že ho ideš odsudzovať čo???
Inak to s Rogelom a Obludou je všetko otázne. Známy,čo poznajú aj Rasťa zásadne popierajú,žeby tam niečo robil, iný zas tvrdia že áno..
ale čo som chcela, to s Národným Odporom..Je to organizácia prezentovaná,že podporuje pravicový extrémizmus,tak čo si o nej môžu ľudia myslieť. Niekomu stačí vidieť len tú vlajku (červená,biela,čierna)...
Tak našťastie bývam v oblasti, kde cigáňov moc niet,ale zas je tu všetko ostatné. Ale odžil som si s nimi tiež svoje. Ale keďže som istý čas býval v rodinnom dome a vedľa bývala rodinka cigáňov, okrem oplutých dverí,kľučiek,kriku a nadávok,škrabancov na autách,som si užil aj mŕtve zvieratká na našej záhrade.Samozrejme 90% cigáňov čo som s nimi mal tú česť smrdela,kradla,hovorili mi gádžo(ja nenávidím to slovo),robilo len špinu a na všetko si sťažovali. Tých ostatných 10% som videl len z diaľky.
Teda ja mám jasné nie tiež.
Mimochodom,Kačenka ty si mala zlomenú kľúčnu kosť,modriny alebo nos? - Chcem mená,chcem miesta,chcem dáta.Mi ťa otĺkať nebude nikto.Tuto ako @Transplantovana spomínala,že nemá nikto právo sa jej dotknúť,to platí aj pre teba/vás.
Hela,ale nalejme si čistého moja milá a uznajme,že Odpor je prospešná org.ja ju podporujem,ale to pravicové zameranie má právom.
A autorovy diskusie ešte taký dodatok, aby zas nerozlišoval ľudí len na Anti-antiafákov (čiže nás) a antifákov.Transplantovana mi je nesympatická, ale nemusela hneď lepiť plagáty na legalizáciu nejakých drog. Ale ak to boli nálepky Good night white pride,tak to všetko beriem naspäť
Tak mi povedz prečo by ju niekto fyzicky konfrontoval?a aj ja mam už cigánov dosť v mojom meste(nemyslím PP)ich žije až až pýtam sa prečo by sa ľudia mali báť chodiť po vlastnej zemi ktorá im patrí a ešte znášať urážky ktorými tieto neinteligentné tvory nijak nešetria?povedzme si na rovinu nikto z nás by ich asi za susedov nechcel a sleipnir neboj sa nič o katku sa postarám nemaj strachy
88knight-som rád,že sa o ňu niekto postará,aj keď moc neni treba,veď veľká baba je,sa postará sama o seba a v tej bratislave určite má mnohých,čo by za jej modrinu zbombardovali pol sveta // toto bol strašný offtopic,ale mi to naozaj nedalo //
A o tých plagátoch.Nóó vrazil do nej,lebo sa mu tie plagáty nepáčili.Neviem čo na nich bolo,ale mne osobne by sa nepáčili ani plagáty pzývajúce na rôzne punkerské/alternatívne koncerty, akcie. Proste nemusela to byť zrovna legalizácia drôg, alebo nejaké antifácke kraviny,aby s tým nesúhlasil. Lebo ako som postrehol slečna Transplantovaná spomínala,že Antifu nemá rada.
A veď ja súhlasím,že cigáni sú špina a spodina našej spoločnosti.Tiež chcem aby ľudia vedeli,že ich krajina je ich a nehyzdí ju žiadna hnedá,žltá,čierna a červená farba.
Nech žije aj biela pýcha aj čierna pýcha rovnako
Ste hnusný rasisti,fúúúj hambite sa,hamba vám,hamba fúúúúj.-utláčať takto rasu,vy rasisti
lebo Good night white pride je akoby človek povedal good night black pride,ved nech sú ludia pyšní na svoju rasu.Som hrdý na to,že som biely, a nech sú čierny hrdý nato,že sú čierny
Takže nech žije aj biela aj čierna pýcha,stop rasizmu voči bielym alebo čiernym.
Rasizmus je hamba či voči bielym alebo voči čiernym.
tych spinavych, smradlavych, vsivavych, nic nerobiacich len trtkajucich ciganov nechcem!
ALE proti tym, ktori na sebe nejako pracuju -ČESŤ VÝNIMKÁM-, vobec nič nemám....
P.S.: PREČ SO SMRADOM!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale na druhu stranu moj sused je uplne podareny taky silny muzikant
cigáni mi nikdy neublížili, zato ľudia podobní tebe už miliókrát..
špina pozametaná z celej chodby pred naše dvere, doškrabané dvere,opluté dvere,vylomené schránky,doškarabané auto, opluté auto,vymenené rohožky, psie hovienko pred dverami (mala yorkshirského teriéra)... raz jej otec vynadal, lebo mi nadávala do kuriev a ona ho udala za napadnutie. Btw. jej muž bol policajt.. Vyriešili sme to tak, že sme sa odsťahovali.
Druhý cigáň,na ktorého si tak lepšie pamatám bol ten, čo mi tak (určite náhodou) učaroval telefón. Mame ukradla banda cigáňov kabelku, bratovy bicykel.
Bývalá spolužiačka - vši, špina a smrad.
Hulčný, nechutný, bordelári - partička tmavých, čo mi v lete slopávali pod oknom.
Mohla by som pokračovať fakt ešte dlho, spomenúť aké smetisko robili na jednom detskom ihrisku, ako obsadia celú 80tku a revú, deti lezú po tých držadlách, ako kamarátkovy zlomil jeden ruku len preto, lebo na ulici dvom malým cigánčatam povedal aby sa nehrali v tých smetiach... ako bratovy chceli ukradnúť kolesá na aute (nejako si nevšimli, že on v tom aute je) .. atd atd atd.
Pre mňa sú cigáni jasné NIE!
A najčastejší argument je podla mňa ten že "Niesú všetci taký..."
a nikdy som nebola antifáčka, s ich konaním nesúhlasím.
hm, a ako ste mi ublížili? keď som musela odísť z podniku kvôli oblečeniu, keď bol kamarát tri dni v nemocnici, keď idem na futbal a musím sa špeciálne obliecť, aby som nikoho neprovokovala, keď som vylepovala plagáty a pán holohlavý do mňa vrazil a roztrhol ich?? úplne mi to stačí.. a ako sa hovorí, pre seba chcete slobodu slova, pre iných koncentráky..
Btw. árijec je pojem pre bieleho človeka.on sa ešte rozdeluje do,myslím 5 podtypov podľa výzoru.ale pre vás je árijec asi len ten nordický,lebo nič iné nepoznáte...
No vedz,že sa stali aj horšie veci,stali sa mojim kamarátkam a stali sa aj mne.tak pokiaľ nechodíš zo zlomeným nosom,modrinami a foklom pod okom,zlomenou kľúčnou kosťou,tak si moc ubližovania nezažila ..
čo sa týka Rogela, si z BA a tak jednoducho vieš, aké tammá postavenie a dúfam, že to ťa pobaví tiež. a RAC? áno, je to symbol.. neviem, prečo nie.. symbolom nemusí byť len obrážťok..
a dobre vieš, ako som to myslela.. po Židoch a Rómoch boli na hitlerovom zozname Slovania.
a ja sa nemienim porovnávať sa s tebou.. nikto jednoducho nemá právo dotknúť sa ma na ulici. a už vôbec nie taký vymletý človek.
pozri, RAC je pomenovanie označenie hudobného smeru, nieje to neonacistický symbol. Je to náznak,že človek čo to počúva môže byť neonácek, ale rac nepočuvajú len náckovia. wp je už niečo iné,aj keď to podla mňa stále nieje symbol... symbol máš swastiku,čierne slnko,ozubené koleso, čísla 88/18/14/28 a podobne...
o tej vlajke si toho povedala dosť sama.ale nemyslím,žeby bola nejakým čisto neonacistickým symbolom a národný odpor je organizácia a nie symbol si myslím...
ale čo som chcela, to s Národným Odporom..Je to organizácia prezentovaná,že podporuje pravicový extrémizmus,tak čo si o nej môžu ľudia myslieť. Niekomu stačí vidieť len tú vlajku (červená,biela,čierna)...
Teda ja mám jasné nie tiež.
Mimochodom,Kačenka ty si mala zlomenú kľúčnu kosť,modriny alebo nos? - Chcem mená,chcem miesta,chcem dáta.Mi ťa otĺkať nebude nikto.Tuto ako @Transplantovana spomínala,že nemá nikto právo sa jej dotknúť,to platí aj pre teba/vás.
Hela,ale nalejme si čistého moja milá a uznajme,že Odpor je prospešná org.ja ju podporujem,ale to pravicové zameranie má právom.
A autorovy diskusie ešte taký dodatok, aby zas nerozlišoval ľudí len na Anti-antiafákov (čiže nás) a antifákov.Transplantovana mi je nesympatická, ale nemusela hneď lepiť plagáty na legalizáciu nejakých drog. Ale ak to boli nálepky Good night white pride,tak to všetko beriem naspäť
alles
A o tých plagátoch.Nóó vrazil do nej,lebo sa mu tie plagáty nepáčili.Neviem čo na nich bolo,ale mne osobne by sa nepáčili ani plagáty pzývajúce na rôzne punkerské/alternatívne koncerty, akcie. Proste nemusela to byť zrovna legalizácia drôg, alebo nejaké antifácke kraviny,aby s tým nesúhlasil. Lebo ako som postrehol slečna Transplantovaná spomínala,že Antifu nemá rada.
A veď ja súhlasím,že cigáni sú špina a spodina našej spoločnosti.Tiež chcem aby ľudia vedeli,že ich krajina je ich a nehyzdí ju žiadna hnedá,žltá,čierna a červená farba.
Ste hnusný rasisti,fúúúj hambite sa,hamba vám,hamba fúúúúj.-utláčať takto rasu,vy rasisti
lebo Good night white pride je akoby človek povedal good night black pride,ved nech sú ludia pyšní na svoju rasu.Som hrdý na to,že som biely, a nech sú čierny hrdý nato,že sú čierny
Takže nech žije aj biela aj čierna pýcha,stop rasizmu voči bielym alebo čiernym.
Rasizmus je hamba či voči bielym alebo voči čiernym.
Ja len tak, či vieš, že tá priblblá pýcha je jednou z vecí, ktoré rasizmus a podobné svinstvá spôsobujú ...
ALE proti tym, ktori na sebe nejako pracuju -ČESŤ VÝNIMKÁM-, vobec nič nemám....
P.S.: PREČ SO SMRADOM!