tak isto ako na Luniku 9, keď hasiči likvidovali bordel vo výťahovej šachte, ktorý bol myslím do 4 poschdia! Za naše dane sa im stavajú paneláky, robí sa za nich poriadok na sídliskách a ešte si budu hubu otvárať Veď nám pomahájte!
mne sa najviac pacilo ak po takych povodniach mali odskonovat raz...a cigani tvrdili ze mali v tych svojich chyzkach veci pre deti do skoly, peracniky, zosity a pod. pricom bol jul, co ani ludia co naozaj kupuju svojim detom take veci do skoly este nemaju nakupene...teraz ti zahlasia ze doma mali tonu svajciarskeho zlata, sak pohoda..
Smradi si stavajú bunkre pri potoku a keď im ho vezme voda chcú od štátu nové byty.To je raz skurvená verbež.Inšie nevedia len sa rozmnožovať a šíriť sa ako mor.
veru tak,biely na nich robia cigáni len pupky vyvaľujú a všetko dostanú zadarmo.A ešte sa stále sťažujú,že su utláčaní,že nemajú peniaze atď. ... Pritom od štátu dostávajú ešte aj byty,ktoré si vôbec nevážia. Minule akurát mama vravela,že niekde im postavili pekné radové domčeky,cigáni sa tam nasťahovali,všetko tam rozbili,pokradli železo a povedali,že oni v takých chatrčiach malých bývať nebudú...Veď čo by dali mladé rodiny s deťmi zato,keby dostali takýto domček poprípade byt? Veď by si to vážili a pekne sa starali ešte aj o okolie....
hmm... a co my mozme, obycajny lud? Nemozme absolutne nic, nikto nas nepocuva, vlada ma sluzit ludu, ale tu na slovensku je to naopak - my sluzime vlade/politikom...
Ja by som im pomohol ale 2m pod zem, pekne olovom by som ich pokropil už ak ide tá veľká voda aby ich odplavila až do mora.
Inak ohľadom cigánov budem jednoznačne voliť ako jednotlivca Martina Píryho z SNS aj keď SNS nevolím ale program Píryho sa mi páči ako chce riešiť cigánsky problém na Slovensku. Inak som presvedčený že je odhodlaný cigánsku otázku riešiť, lebo čo som videl jeho reportáž tak si získal moju priazeň. Ak by ste si niekto chceli pozrieť video na ktorom je natočená reportáž o tom. Tak je na facebook - u pod názvom: Pravda o rasizme na Slovensku. Bohužiaľ nedalo sa to tu zdieľať.
@semhamforas naozaj? a koho navrhujes, ja ich vela teda nepoznam... len mi tu nespominaj SaS, ti lotri vedia co robia co sa tyka predvolebnej kampane, ale naozaj pochybujem ze budu dobra volba pre slovensko...
keby len to... pred pár dňami bol v správach report o situácii pri jednej osade na východe... kým hasiči makali a snažili sa spojazdniť aspoň jednu časť z prepadnutej hlavnej cesty, cigáni ich začali BIŤ LOPATAMI !!! (pretože sa im údajne nepáčilo, že im robia so štrkom bordel... myslím, že toto nepotrebuje ďalší komentár, zostáva len dúfať, že sa
@delpurr to je tiež jedná z možností ale ja predsa nebudem voliť stranu SNS ako celok iba jedného z kandidátov, ktorý vyzerá aj na to, že už toho má tiež konečne dosť a nebojí sa o tom ani hovoriť, narozdiel od ostatných politických strán ktoré pred voľbami si skôr cigánov chcú nalákať aby ich volili a cigánov je na Slovensku požehnane. Ale ako hovoríš aj to sa môže stať ako vo väčšine politických strán že sú to len predvolebné reči. Ale aj tak konečne ich už treba riešiť a ak ich nechcú riešiť politici, tak nech aspoň dajú ľuďom povolenie ako v Amerike že pri vstupe na cudzí majetok, môžeš použiť strelnú zbraň. Inak Ameriku nemusím a všetko čo sme od nich prebrali tak väčšina toho je na hovno, ale to čo by sa zišlo tak nad tým u nás politici ani nerozmýšľajú.
@michaello Neviem či Slota sa na niečo zmôže, teraz mal na to 4 roky aby niečo robil no on radšej robil to že okrádal štát cez svoje ministerstvá. Keby chcel tak už by niečo navrhoval a nie teraz ide stavať na tom svoju kampaň že treba riešiť cigánov a do teraz čo robil???. On je rovnaký ako bol bicyklista.
@pa3cek ano su, predsa SNS toho nakradla uz dost a je to cele nahovno... SaS alebo SDKU je lepsia volba a najlepsia asi KDH koli tomu, ze maju silnu ucinky na slovensku justiciu, ktora je na spadnutie... na druhej strane KDH ked bude mat palce v skolstvu atd. tak to je onicom, cirkev by nemala mat nic s politikou, je to kazdeho osobna vec...
@majajaj poznáš ho osobne??? že tvrdíš že je zabávač(alebo podľa toho že je z SNS??? Lebo ja SNS ako stranu tiež nemusím), lebo ja ho nepoznám a celkom vyzerá a hovorí seriózne k veci a úplne to čo by som chcel presadiť proti cigánom aj ja. Aj keď moja praktika by bola trocha drastickejšia čo sa týka riešenia cigánskej otázky. Ja by som normálne povolil pri vstupe cigána na cudzí pozemok odstrel a bol by pokoj.
@pa3cek na to aby ma niekto zabaval ho nemusim poznat osobne predsa...som pozerala to tvoje carovne video co si pridal... video ma zabavilo = piry ci jak sa vola je pre mna osobne zabavac.
cenim si zaroven ze si sa podelil so mnou o svoje nazory (a to aj napriek tomu ze sa ta na ne nik nepytal, wow!) ako postupovat pri rieseni tohto problemu, bohuzial tvoje nazory ma nezaujali ale ani neprekvapili, to ze s nimi absolutne nesuhlasim snad dodavat ani nemusim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
K..va systém.
Detto ...
Inak ohľadom cigánov budem jednoznačne voliť ako jednotlivca Martina Píryho z SNS aj keď SNS nevolím ale program Píryho sa mi páči ako chce riešiť cigánsky problém na Slovensku. Inak som presvedčený že je odhodlaný cigánsku otázku riešiť, lebo čo som videl jeho reportáž tak si získal moju priazeň. Ak by ste si niekto chceli pozrieť video na ktorom je natočená reportáž o tom. Tak je na facebook - u pod názvom: Pravda o rasizme na Slovensku. Bohužiaľ nedalo sa to tu zdieľať.
» free.zoznam.sk/video/Pravda-o-...
cenim si zaroven ze si sa podelil so mnou o svoje nazory (a to aj napriek tomu ze sa ta na ne nik nepytal, wow!) ako postupovat pri rieseni tohto problemu, bohuzial tvoje nazory ma nezaujali ale ani neprekvapili, to ze s nimi absolutne nesuhlasim snad dodavat ani nemusim.