do minule tyzdna som to ete ani neskusala ... no stalo sa a ja som si skusila potiahnut prvy krat v zivote.... a dakujem...neprosim .... a som jedina z bandy kto nefajci...
1. Sparty modre/65,-sk/ ♥... ale jeden cas boli vkuse marlborky.. ale presli ma
2. Nemosem facit Clea, Moon, Goldengate mi je z nich zle... a Davidoff mi nechudia
3. Dakedy som vydrzala aj den bez ciagrety, teraz ee, denne je minimalne 2... ale zas taky piatok, max. 30 viem je to vela a asi sa to pokusim znizit....
1. kedysi to boli výhradne Camelky žlté ... momentálne aj iné značky ... veľmi dobré sú Sparta Fine (lightky), Gauloises Blondes (modré), ked sedim niekde kde nemaju velky vyber tak si dam Marlboro Light ... paradne fajcenie su take prilezitosnte veci ako Pall Mall, Sobranie Black Russia, 555, Lucky strike atď ...
2. keď je nejaká kríza tak fajčím všetko, ale nemam moc rad veci ako Clea, Moon, West ... to uz radsej Petry a Marsky ...
3. zalezi aky je den ... napr. cez skolu to neni nejak vela to sa zmestim do 10niek ... ale ked sa nieco oslavuje, ze sa popija a piatky a soboty a tak alebo ked sa nebodaj niekde nudim dlhsi cas tak vychadzaju uz celkom seriozne cisla okolo 20-30 ... niekedy napr. na dozvukoch 40 denne ...
1. volakedy to boli marlborky, ale postupne som presla na petry light
2. Neznasam ? Fu, tak myslim, ze tie tzv. robotnicke
3. zalezi od toho, ci som cely den niekde vonku, alebo doma zavreta... je to rozne. Niekedy su to dve cigy za den, inokedy je to cely balik....
Ale chcem prestat, len cakam , kym budem mat dovod, ktory sa mi prave rysuje, tak drzte palceky, nech mi to vide, bo ak ne, tak zacnem asi este viac....
1. bezne fajcim petry light, no ak nemaju, beriem marlboro cervene
najlepsie co som fajcil boli davidoff platinum (cosi medzi light a black, take chutovo velmi vyvazene )...no u nas som ich este nikde nevidel. no v cz ich maju bezne
2. neznesiem tie silne shity z ukrajiny, kde je miesto tabaku seno a par druhov caju (classic,boss,ottawan,san george...). tiez nemusim golden gate, clei, moon a raz som skusil i nejake hnusne z kuby ze romeo and juliet sa to volalo...fuuj humus.
3. podla toho, ci idem v ten den niekam do podniku.
ak som v ten den v podniku, tak to je bezne takych 15 cigariet (za cely den).
ked som chodil do skoly a po skole rovno domov, tak to bolo max 5 (hlavne pocas skoly a potom este doma jednu)
Zacal som marlborkamy casom sa mi zapacil obal z camel tak prisli na rad tie a teraz fajcim taky remix tohto dokopy aj s spartamy a ked som financne und pica tak LM a neviem sa odtrhnut od zachodoveho dekla .
2. Nemám rada všetky ostatné, ktoré nefajčím, nie je to tým, že by boli nejak extra zlé len na Marlborky som už zvyknutá a ako sa vraví " Zvyk je železná košeľa"
3. Minimum 15-20... Cez víkend je ich ešte viac...
1. L&M, Black Devil, Camel, pripadne Marlboro, Davidoff, Lucky Strike
2. Golden Gate, Petra, Sparta - tie este v nudzi znesiem, ale cigi ako Clea, Moon, Mars, Paramount, Red&White, vsetky robotnicke a podobne do ust nedam. Najviac zo vsetkych aj tak neznasam RGD, z tych som raz hodil riadnu tycku.
3. podla chuti vacsinou tak 5-8 denne, niekedy ani to nie, max. tak 10-15 za den, v Piatok a Sobotu tak krabicku, niekedy aj viac, max. 20-30 denne, zalezi to od okolnosti
...ja som tak trochu fajnšmeker , takže môj rebríček je:
1.: Dunhill, Rothmans, Lucky Strike,Camel (ale iba ťažké stovky) West (ale dovoz z USA, lebo West-ky z trafiky na bratislavskej stanici sú jak keby sa pokúšaš fajčiť staré babkine papuče....), no a cenovo a výskytovo najdostupnejšie: Winston...a v prípade núdze aj Sparty
2.:...nemusím LM, ale teraz tá "novinka" - LM v mäkkom obale - sú úplne inej kvality...no a potom tie "nehodné hnusy" typu: Smart, atď...a budete sa diviť, ale odišli mi od chuti Davidoffky ...
3.: ...tak ako všetci píšu - individuálne - Buď jedna dve za deň, volakedy mávam aj vyše týždňa úplnú pauzu (prospieva to ), no keď som robil ešte na "civilke", tak v "práci" asi 20ks, príp. keď ešte večer bola zábava v kulturáku, tak išlo asi dalších 30 ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
2. VŠETKY CIGARETY NEZNÁŠAM, fuj!!! HUMUS!!!
3. 0, som poriadny, mám sa až priveľmi rád na to, aby som začal fajčiť
2. Golden gate.
3. V priemere, tak dve za den
2. Persil
3. Nikomu nefajcim!
2. Clea, Golden Gate, Moon ....
3. tak 2, max. 4 denne ale v piatky sa to pohybuje od 10 vyssie.....
2. Kubanske Populary... dost humac
3. V priemere 10 krat do mesiaca
2. golden gate, dunhill
3. dost individualne, podla toho aku spolocnost mam a tak, ale tak 2-4 za den, ako kazdy hovori, piatky a vikendy je to vyssie
2. Clea, Lidl cigy
3. ako kedy denne priemrne 5 - 8, samozrejme ked je oslava padne aj krabicka viac ne.
moon,LM,clea,winston,
10 denne pre niekoho mozno vela ale ked uvazim kolko ludi da aj celu krabicku zaden aj viac tak mi to pride ako slabsi podpriemer
2.neviem
3.fajčim iba priležostne.
2. Davidoff , Goldegate
3. podla chuti niekedy 4 niekedy cely pakel ...
1. Winston, Mars, Sparta
2. Davidoff, LM, GoldenGate, 3K atd...
3. niekedy 3 niekedy 20...
2.moon..vazne hnus..
3.v zavislosti od toho, ako velmi stresove obdobie mam, teraz tak 7 denne..teda to obdobie je dost stresove..
2. Kubanske Populari...z toho by sa posral asi kazdy...Vsak Ygor?
3.Nefajcim pravidelne, niesom na tom zavisly ale ked je nejaka akcia tak si zapalim...
Ale resume je cca:
1. Marlboro
2. Petra, Zlaté Gate
3. podľa adrenalínu v mojej krvi
1. malborky, petry obyc, camelky obyc , marsky , red and white
2. clea , petra light , golden gate, RGD , a osobitna trieda .. extra mega ultra hnussss sú moonky cierne .. nooo otras
3. priemerne 14-20 denne
2. neviem
3. fajcim prilezitostne
2. Vsetky robotnicke
3. Velmi prilezitostne
2. neviem
3. ja si zapalim raz za pol roka
2.nvm
3.nula cigariet
2. Marlboro (neenávidím ich, fuj), Clea, Golden Gate, Paramount, Moon...
3. 15-25... a áno, snažím sa to obmedziť
2.Neviem,v podstate je mi jedno co fajcim,nemam nejake strasne neoblubene znacky...
3.Privela...
2.Golden gate,Clea,Mars
3.Krabicka dvacin tyzdenne
2. Nemosem facit Clea, Moon, Goldengate mi je z nich zle... a Davidoff mi nechudia
3. Dakedy som vydrzala aj den bez ciagrety, teraz ee, denne je minimalne 2... ale zas taky piatok, max. 30 viem je to vela a asi sa to pokusim znizit....
2.Goldengate !!! Clea !!! Classic a podobne lacne kokotiny co sa ani neoplati fajcit, lebo fajci sa pre potešenie
3.ako kedy, ked su lova tak aj 10, ked je slaby den tak aj 0...ale pri kavicke a pivku ich padne kolo 10
Lepsie su uz len Lucky Strike, ale tie u nas nedostat zatial
a netrápili ma ani ked som fajčil
fajči si čo chceš a koho chceš
2 : Phillip Morris ultra light, davidoff, cleya, Golden gate a nejviac neznasam Red and White
3 : 20- 30
2.nic
2.1-2 denne .. v piatok najviac 5
2. keď je nejaká kríza tak fajčím všetko, ale nemam moc rad veci ako Clea, Moon, West ... to uz radsej Petry a Marsky ...
3. zalezi aky je den ... napr. cez skolu to neni nejak vela to sa zmestim do 10niek ... ale ked sa nieco oslavuje, ze sa popija a piatky a soboty a tak alebo ked sa nebodaj niekde nudim dlhsi cas tak vychadzaju uz celkom seriozne cisla okolo 20-30 ... niekedy napr. na dozvukoch 40 denne ...
2. Neznasam ? Fu, tak myslim, ze tie tzv. robotnicke
3. zalezi od toho, ci som cely den niekde vonku, alebo doma zavreta... je to rozne. Niekedy su to dve cigy za den, inokedy je to cely balik....
Ale chcem prestat, len cakam , kym budem mat dovod, ktory sa mi prave rysuje, tak drzte palceky, nech mi to vide, bo ak ne, tak zacnem asi este viac....
2. davidoff, camel, clea, marlboro
3. 20-60 záleží na chuti
fajčenie je fajn
najlepsie co som fajcil boli davidoff platinum (cosi medzi light a black, take chutovo velmi vyvazene )...no u nas som ich este nikde nevidel. no v cz ich maju bezne
2. neznesiem tie silne shity z ukrajiny, kde je miesto tabaku seno a par druhov caju (classic,boss,ottawan,san george...). tiez nemusim golden gate, clei, moon a raz som skusil i nejake hnusne z kuby ze romeo and juliet sa to volalo...fuuj humus.
3. podla toho, ci idem v ten den niekam do podniku.
ak som v ten den v podniku, tak to je bezne takych 15 cigariet (za cely den).
ked som chodil do skoly a po skole rovno domov, tak to bolo max 5 (hlavne pocas skoly a potom este doma jednu)
2.clea,
3.no pracovny tyzden asi 10 kazdy den, a cez víkend vacsinou 20 za den
1.golden gate,clea
2....moon,red and white
3...a viete že ani nefajčim? ...ani!
2. cley, LM (normalne), golden gate
3. fajcim prilezitostne
2.black devil-asi tak sa to vola proste humus z poľska ,golden gate(červene),petri...červene sa este daju
3.no ako kedy...dajme tomu ze 10 a viac
2, clea
3, no niekedy 1-5 denne a niekedy sa to pohybuje ze az 20 a viac...
a fajcim vecsinov len ked som naje*any takze len par cigariet za tyzden
2. nemam rad cigy ako napr. mars, moon a pod.
3. zalezi od toho kolko krat do tyzdna idem von ale v priemere tak 3-4 krabicky za tyzden
2.GOLDEN GATE, DAVIDOFF ( este som neochutnal ) CLEA
3.60-80 denne ! podla toho kto je v dennom xe
4.nepicujte
2 - moon a clea (naschavl si ich teraz kupujem lebo cem prestat dobry napad nie ???)
3 - kedysi skatulka teraz tak 5 za den zavisi to aj od toho ci som trezvy alebo nie
2. Ake cigrety neznasate?
3.Kolko denne vyfajcite?
1. eLeMky a Patry slims
2. Reno, Cadet a Clea
3. asi 10 cigariet
2. Ake cigrety neznasate?
3.Kolko denne vyfajcite?
1. eLeMky a Petry slims
2. Reno, Cadet a Clea
3. asi 10 cigariet
2. Ked niesu love je dobra aj clea xD , ale nemusim Marborky - dlhodobou praxou som zistil, ze lahke chutia ako mlieko a tazke ako mydlo...
3. Ako kedy... 5 az 40 denne
inac
1.Black Devils,Davidoff gold,Malboro Flavour plus a ked uz neni co tak sa zmozem na malboro cervene
2.secky tuctove cigarety(petra,malboro light etc.)
3.0-4 za normalny den 10 a viac v piatok
Tak podľa mňa sú naj a k ním prikladám aj Petry a Cleye
Neznášam LM, hnus, ale keď je tá kríza...
V priebehu dňa aj 10-15... Záleží od toho, aký mám deň..
2. Nemám rada všetky ostatné, ktoré nefajčím, nie je to tým, že by boli nejak extra zlé len na Marlborky som už zvyknutá a ako sa vraví " Zvyk je železná košeľa"
3. Minimum 15-20... Cez víkend je ich ešte viac...
2.Clea su nechutne ale inak ked neni ine tak fajcim aj ine znacky
3.15-20 denne, na diskotekach a tak odide omnoho viac
2. Clea Moon Lidl sračky
3. 5-10 denne
a prosím vás niekto tu napísal že black devilsky sa dajú kúpiť u nás neviete kde ?
2.clea RGD moon monte carlo LM mars
3.volakedy pol skkatulky skatulkka teras ale 2-4 denne
2.Clea, RGD, Slimky, Moon, West_Blue,
3.Jednu Krabicku za den
2. Golden Gate, Petra, Sparta - tie este v nudzi znesiem, ale cigi ako Clea, Moon, Mars, Paramount, Red&White, vsetky robotnicke a podobne do ust nedam. Najviac zo vsetkych aj tak neznasam RGD, z tych som raz hodil riadnu tycku.
3. podla chuti vacsinou tak 5-8 denne, niekedy ani to nie, max. tak 10-15 za den, v Piatok a Sobotu tak krabicku, niekedy aj viac, max. 20-30 denne, zalezi to od okolnosti
2. Neznášam Classics
3. Okolo 2 za deň
2. Golden Gate,moon,ale keď ma niekto ponúkne,nuž čo,som dobre vychovaný.
3. Normál je 5-10 za deň,ale keď sa odo mňa fotrovci nepohnú tak maximálne keď idem zo psom von, tj. 2-3
Ale keď s tlupou vonku tak v pohode sundám krabičku,ale to je potom nasilu.
1. Marlboro Touch
2.Glamour (fuj!)
3. 1, 2 denne
(Inak, nie som ten typ človeka, ktorý musí vykurovať jednu za druhou, mne stačí ráno a večer)
1.: Dunhill, Rothmans, Lucky Strike,Camel (ale iba ťažké stovky) West (ale dovoz z USA, lebo West-ky z trafiky na bratislavskej stanici sú jak keby sa pokúšaš fajčiť staré babkine papuče....), no a cenovo a výskytovo najdostupnejšie: Winston...a v prípade núdze aj Sparty
2.:...nemusím LM, ale teraz tá "novinka" - LM v mäkkom obale - sú úplne inej kvality...no a potom tie "nehodné hnusy" typu: Smart, atď...a budete sa diviť, ale odišli mi od chuti Davidoffky ...
3.: ...tak ako všetci píšu - individuálne - Buď jedna dve za deň, volakedy mávam aj vyše týždňa úplnú pauzu (prospieva to ), no keď som robil ešte na "civilke", tak v "práci" asi 20ks, príp. keď ešte večer bola zábava v kulturáku, tak išlo asi dalších 30 ...
...P.S.: nefajčite, je to svinstvo
- Ine ani neskusam je to neporovnatelne
- Nefajcim denne iba sem tam ..