Ahojte, chcem sa vás opýtať, či náhodou neviete, koľko kusov resp. kartónov cigariet a fliaš alkoholu si môžem zobrať do lietadla ak letím cez spoločnosť Ryanair do UK a mám dokúpenú aj 15kg batožinu čiže spolu budem mať 25kg Bola by som rada, keby ste
pozri si (aj) stránky východzieho a príchodzieho letiska. kontrolu totiž robia jeho zamestnanci. buď teda stránky letiska alebo v druhom rade ryanairu.
do príručnej batožiny si nemôžeš zobrať nič, do kufru, ktorá odovzdáš si môžeš zobrať určité množstvo cigariet, ktore je stanovené medzi statmi europy.. ak letis niekam von do sveta, tak @8 ma odpoved.. ale medzi statmi europy to je jednotne, niesom si isty, ale tusim nejak do 200 eur mozes brat kartony cigariet, ako je na tom alkohol neviem
do príručnej môžeš max. 250ml tekutín.. a do checked luggage si môžeš vrámci tých 15/20kg zobrať, aj keď neviem aký je limit, ale pár fliaš tvrdého nebude problém. Ak plánuješ mať ale 20kg fliaš tak si to radšej over a na cigarety som videl ludí brať celý kartón aj do príručnej
viem že v Dury Free sa dá kúpiť aj alkohol a cigarety len tam maš obmedzený počet že ti to píšu na letenku alebo niečo také mi niekto hovoril Ďakujem Vám veľmi pekne, ste zlatí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov