podla mna je to uplne normalne co pojdem z vane cez celu chodbu na wcko taka mokra? aj zima by mi bola a vsetko... je to prakticke riesenie akutnej potreby
ja si najprv nastim plnu vanu...a potom mam taký blahoderny kupeľ(priaznivo posobi na nervovu sustavu aj na pokozku ), že všetky morske soli a olejceky mozu ist do riti
NIKDY !! .. mam pocit, že niesme v dobe, neviem akej, a pripadá mi to hanlivé a pod úroveň -.... a pri tom som sem klikol ss tým, že bude graf jednofarebný a ako vidím...waw... ale ja by som na to žaludok nemal
už naozaj sa opytať či si utierame zadok po vykonaní biologickej potreby, a ako som prekvapený z tohto grafu tak si myslim, že ani pri tejto ankete o "utierani" by nebol graf jednofarebny, vsak? ..
@12 tak tak clovek to potom hned splachne do odtoku, nech je cisto, a pohoda džez
ale len pri sprchovani...
pri kupani si dam tu namahu prejsť na wecko...
hmm..taka specialna kupel z mocu.. lakave.. teoreticky sa to da, ak si ju budem par dni poctivo pripravovat, kazda potreba do vane.. len skoda ze mame sprchovy kut, takto sa moj sen nezrealizuje
@34 aj ja som to počul to o tých plesniachm tuším to bolo v Two and a half men Ale k veci, vanu nemám tak nenapúštam tým pádom nemám problém vycikať sa pri sprchovaní Ale kakať nekakám, to veru nie
@35 no len otázne je ČI to prospieva keď raz niečo telo vylúči tak to nebudem pchať do seba naspäť nie, to už len nech začne jesť vlastné výkaly a nemusí kupovať jedlo ani vodu, tomu sa hovorí recyklácia
@40 ale zase moč obsahuje jedovatý amoniak a tými baktériami by som si tiež nebola taká istá - jediné čo môžu obsahovať sú baktérie e. coli (teda len o nich viem) a tie sú prospešné
@52 prečo trápna? podľa mňa je jedna z tých celkom zaujímavých, a nie len "huuuhuuuhubu" a pod. @45 tak o tom som ešte nepočula ale v čreve sú nápomocné @47 fuj nerob zo mňa fekalistku, teraz som obedovala a nechcem aby to hneď vyšlo naspäť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ONO to aj same vyjde
už naozaj sa opytať či si utierame zadok po vykonaní biologickej potreby, a ako som prekvapený z tohto grafu tak si myslim, že ani pri tejto ankete o "utierani" by nebol graf jednofarebny, vsak? ..
ale len pri sprchovani...
pri kupani si dam tu namahu prejsť na wecko...
A keď to prospieva tak naozaj neviem, čo je na tom choré ...
Mali by sme sa naučiť brať veci ako choré, lebo sa po zdravom uvážení javia ako choré a nie lebo sú nám automaticky vnútené ako "nechutné"
Výkaly zvyknú obsahovať kopu škaredých baktérií a podobne ...
A hoci o tom skoro nič neviem, obávam sa, že moč je na tom opačne
Bohužiaľ sa v tom nevyznám, ale ak si dobre pamätám, tam práve kvôli výskytu týchto baktérií sa zvykne napr. zakazovať kúpanie v jazerách a pod. ...
Predsa len som konvenčný ...
A z tým liečením plesní je to bohužiaľ pravda... Bolo to v programe Brainac na Discovery, taká rubrika 100 využití moču
@45 tak o tom som ešte nepočula ale v čreve sú nápomocné
@47 fuj nerob zo mňa fekalistku, teraz som obedovala a nechcem aby to hneď vyšlo naspäť
No tak aj v žalúdku sú kyseliny nápomocné, ale kúpať sa v nich asi nebudeš
Veď ak by aj vyšlo, tak si to dáš znova, to je taký problém?