uvedomil som si smrť, - mám také obdobia kedy si ju uvedomujem (na dlho) ale je to skvelý pocit žitia :/ ... asi to mám len ja, a preto je to nezvyčajné. Ako keby mi oznámili že zomriem, a ja som s tým zmierený, takže som zmierený so všetkým... čiže je to super pocit... keby že niekto mal podobné temné, melancholické, a zároveň optimistické zmýšľanie tak dajte vedieť
Cim bol nezvycajny? Tym, ze okrem toho, ze som neurobil zapocet (a teda nemozem ist na skusku z daneho predmetu), vytocilo ma vela jebnutych ludi, cize som dvojnasobne nasrany...
@poke nuz tak ked nato clovek obcas mysli tak sa s tym musi zmierit,to aj okolnosti a vsetko suvisi, chapes .. ja sa snazim ako optimista furt ale nejde to vzdy bohuzial, .. ty si pokrocil ja som to mala asi vrodene uz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
Naposledy som mal také stavy v mladosti keď som fičal na nirvane a pod. a bol som malý, smutný, depkujúci chlapeček bez kúsku sebavedomia ..
Nerozumiem dnešku..