najskôr právnik, aby som nabral kontakty, ptm sa dostať do politiky a fungovať ako politik - revolucionára a keď sa mi to podarí zakončiť, tak sa odoberiem vzdelávať ďalšiu generáciu
@fluptak nechcem rýpať, no na základe čoho si myslíš, že zrovna ty si kompetentný k tomu, aby si viedol/podporoval revolúciu? predpokladám, že revolúciou chceš zmeniť celkovú kvalitu života spoločnosti k lepšiemu; tak by ma zaujímalo, ako chceš zistiť, či zmeny, ktoré tá potencionálna revolúcia prinesie, budú skutočne zmeny k lepšiemu (predpokladajme, že nie si vedma) . alebo skúsiš metódu pokus-omyl?
No, ako mladý človek sa rád aktivizujem, a tak chodím po rôznych protestoch (bol som aj na proteste Gorila), tak na týchto protestoch sa dosť masívne objavovali logá a heslá priamej demokracie.....takisto aj na FB (a myslím, že v súčastnej dobe je to už v celku dôverihodný zdroj) sa takéto veci objavujú.......samozrejme, že prv, ako by som sa k takémuto niečomu odhodlal, usporáduval by som takisto manifesty, chodil pomedzi ľudí (je mi jasné, že toto je práca na celkom dlho, možno tých 3 - 4 roky), až ptm by som vyššiel s tým, že idem robiť zmenu
@fluptak politici klamu a ak tvrdia opak, tak klamu cize v zasade chces byt klamarom, lebo ak si myslis, ze ta pristup k neobmedzenemu mnozstvu verejnych zdrojov nezmeni, tak klames sameho seba...
speváčka,alebo niečo s módou,redaktorka alebo tak.
týmto smerom sa uberám už odmalička,ešte sa to nikdy nezmenilo.
vždy som chcela byť nejaká hviezda,znie to povrchne,ale proste mám v sebe niečo také čo ma núti pútať pozornosť,inak niesom šťastná keď si ma nikto nevšíma.
fotografka , vizážistka a kaderníčka (pre niaku agentúru - modelingovú alebo na prehliadkových mólach ) , zverolekárka (ale študovať to nemôžem ) a prekladateľka
ale hlavne vyštudovať japanistiku a ísť do Japonska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
cestovatelkou!
a potom že vyber si vysokú
No, ako mladý človek sa rád aktivizujem, a tak chodím po rôznych protestoch (bol som aj na proteste Gorila), tak na týchto protestoch sa dosť masívne objavovali logá a heslá priamej demokracie.....takisto aj na FB (a myslím, že v súčastnej dobe je to už v celku dôverihodný zdroj) sa takéto veci objavujú.......samozrejme, že prv, ako by som sa k takémuto niečomu odhodlal, usporáduval by som takisto manifesty, chodil pomedzi ľudí (je mi jasné, že toto je práca na celkom dlho, možno tých 3 - 4 roky), až ptm by som vyššiel s tým, že idem robiť zmenu
omnomnom
...prosím, prosím, nech sa mi to podarí (ach)
týmto smerom sa uberám už odmalička,ešte sa to nikdy nezmenilo.
vždy som chcela byť nejaká hviezda,znie to povrchne,ale proste mám v sebe niečo také čo ma núti pútať pozornosť,inak niesom šťastná keď si ma nikto nevšíma.
a ďalej
ale hlavne vyštudovať japanistiku a ísť do Japonska