Blueberry - ale ja som to myslel smrtelne vážne - keĎ už nič iné tak budem leštič topánok alebo čistič zvratkov Časy budú ťažké tak si už musím niečo do buducnosti zohnat
Ja si chcem otvorit cukraren a potom hospic lebo ludia vzdy budu mat radi kolaciky a aj vzdy budu umierat tak ten hospic sa tiez zide. No a z toho co zarobim si kupim byt a audi R8
chcela som byt pravnickou...ale potom ma napadlo ze by sa mi nechcelo ucit tie zakony a paragrafy...potom zverolekarkou...ale potom ma napadlo ze by som nevedela zabit zvieratko...potom projektantkou+dizajnerkou tak zatial som na tom a ked budem pracovat tak si popri tom postavim utulok pre zvieratka a budem mat vilu, 3 auta, 3velke satniky plne handier, 4 psow, 1 kona, 2 deti, 1 manzela a budem dobry clovek
ja chcem byt doma a brat socialne davky ci jak sa to vola .....ne neee....ja sa najprv dostanem na gymnazium a potom pojdem na vysoku skolu muz. umeni...a tam budem studovat herectvo. ..ale naozaj...viete jak sa na to tesiiim...moj najvacsi sen..od uplneho malililililinka
zubnakefka - vies ze presne aj ja som chcela by to co ty?!ale este pred pravnickou som chcel abyt exekutorkou...ale ja by som nemohla chudobnych ludi obrat o majetok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Shine - a keĎ budeš tou veľkou manažérkou tak by si mi nevybavila u vás nejaké miesto upratovača/inštalatéra ???
ja budem spisovatel...budem mat dom a deti a irskych vlkodavov a budem mat notebook na kolenach a pisat detom rozpravky a budu mi za to platit
a este budem mat s kamaratom inovativnu jazykovu skolu
VIeš, že ani neviem, to ťažko teraz povedať, ale napadlo ma, že takou podnikateľkou...