keby viem na čo sa vlastne pripravujem... a ja študujem cestovný ruch tiež... ale je to široký pojem... tých x500 predmetov za tie 4 roky čo budú v mature dá zabrať...
ale chcem byť manažérka hotela.... a lovec dúhových jednorožcov!
tak momentálne študujem na gympli potom by som rada išla na prekladateľstvo, aj keď som sa vždy chcela venovať hudbe no VŠMU asi nejdem, nebavilo by ma sa učiť tie dristy a síce popularitu môžem získať aj inak.. uvidím čo bude :/
,,Výberové" gymnázium mi zatiaľ naučilo kreatívne zdrhať na pofajč s maximálnym využitím matematických, atletických, architektonických, dedukčných a interpersonálnych schopností.
A dnes som si uvedomila, že so svojou maturitnou kombináciou a následnými možnosťami VŠ štúdia budem plakať od radosti, keď budem o 10 rokov zarábať 400 € mesačne.
Úplne zidealizovane chcem byť chemická inžinierka alebo maskérka špeciálnych efektov
hmm študujem tvorbu web stránok a to určite nebudem robiť xD ale som tvrdo pri pc grafike ako 3D či tvorba nejakých videospotoch... Ale ťahá ma k nejakému biznisu čo by sa dobré predávalo a ja by som na tom zbohatol takže si asi otvorím nejaký obchod s niečim neviem s čim
z obchodnej som prešla na strojárinu, pôvodne som chcela byť automechanička, ale pravdupovediac nemám tušenia čo chcem byť... ale viem, že sa chcem hýbať niekde v blízkosti áut
Ja som vzdy...no dobre, vzdy nie, ale uz strasne dlho chcela byt vojackou..
samozrejme, moja mama a tato mi to hned zatrhli, ze by sa mi to nepacilo a zostala by som nestastna a bla-bla...
ale aj tak stale tuzim byt vojackou..
no nic, tak si musim ppckat, kam ma vezmu, inak byvsom brala prekladatelstvo - francuzstina, anglictina.. Jednoducho cosi s jazykmi... Ked uz nie ta vojacka.. :/
Chcel by som byť farmaceutom(lekárnikom),preto idem na SZS do Trnavy a keby sa niečo zvrtlo,tak SPS dopravná v TT-prevádzka a ekonomika dopravy,a budem dispečer leteckej dopravy,alebo cestnej
toto prave neviem, moznosti kam ist a co robit je velmi vela.. preto som isla na gympel ze snad na to dojdem, ale cas sa hrozivo krati.. viem len ze ma bavi biola a ludske telo, ale kde raz skoncim.. ak vobec volakde skoncim...
vybrala som si podľa záujmu bez predstavy, čo chcem robiť, a uplatnenie sa vyrysovalo... vyzerá zaujímavo, ale nie úplne isté, a tak neviem. najhoršie je, že škola ma už nebaví, radšej by som sa tomu venovala v praxi. ak pôjdem na Mgr. , tak len kombinovane, neviem si predstaviť ešte dva roky v škole. teda v škole aj áno, len nie v tomto obore (jazyky). mám pocit, že je tam priveľa omáčiek, priveľa lingvistických pavied a analýz literárnych diel (teda pozor, tie ma bavia na anglistike, teda ako ktoré, lebo k britskej literatúre mám bližšie ako k francúzskej, ku ktorej som si navyše tak trochu vybudovala averziu vďaka 70 knihám, čo sme minulý rok museli čítať :/)
navyše mám pocit, že študujem blbosť a mala by som robiť niečo užitočnejšie, napríklad sestričku . školu by som si vybrala z čisto egoistických pohnútok (baví ma to + je to pre mňa ľahké), no a neviem, či to je ideálne ako motivácia (hoci mnohí vravia, že áno). príde mi to ale ako taký syndróm modernej civilizácie, len jajajaja, a nemyslieť na spoločnosť a čo je skutočne pootreba (zo všetkých ohľadov). v Číne to tak nie je a ako im to ide (hoci s trištvrtinou vecí, čo robia, nesúhlasím, ale nemožno im poprieť, že je tam vysoko vyvinutý kult užitočnosti :/). lebo mám pocit, že je trochu smiešne zašívať sa roky na vš a analyzovať literatúru prípadne slovné druhy, aby som potom mohla učiť decká podľa ministerstvom nanútených osnov... lebo konečný dôsledok bude, že aj tak nič nebudú vedieť (aspoň ja nemám pocit, že učebnice na SŠ niekomu niekedy niečo dali, a bolo by proti mojim zásadám učiť podľa nich )
takže neviem, načo vôbec ešte som na tej škole. keď jediné, na čo ten titul oficiálne treba, robiť nechcem. ale dorobím si Bc a potom buď niečo iné, alebo nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale chcem byť manažérka hotela.... a lovec dúhových jednorožcov!
ale radsej by som bola nejaka slavna vplyvna osoba
» www.birdz.sk/webka/heatrow/b...
A dnes som si uvedomila, že so svojou maturitnou kombináciou a následnými možnosťami VŠ štúdia budem plakať od radosti, keď budem o 10 rokov zarábať 400 € mesačne.
Úplne zidealizovane chcem byť chemická inžinierka alebo maskérka špeciálnych efektov
hahaha, naivita ako vyšitá, v skutočnosti mi je až zle z toho že ma nezoberú nikam a skončím, že skončím zle.
samozrejme, moja mama a tato mi to hned zatrhli, ze by sa mi to nepacilo a zostala by som nestastna a bla-bla...
ale aj tak stale tuzim byt vojackou..
no nic, tak si musim ppckat, kam ma vezmu, inak byvsom brala prekladatelstvo - francuzstina, anglictina.. Jednoducho cosi s jazykmi... Ked uz nie ta vojacka.. :/
bud' alebo
po študiu chcem ísť do vyskumu alebo mať vlastne študia , proste veľky vedec
tento rok maturujem na gymnaziu z predmetov,kt.som si vybrala vylučovacou metodou a čo dalej? vidim jedno velke teple nič
teraz som na tom,že vymyslam plány.. už mam A,C,D ešte plán B mi chyba
navyše mám pocit, že študujem blbosť a mala by som robiť niečo užitočnejšie, napríklad sestričku . školu by som si vybrala z čisto egoistických pohnútok (baví ma to + je to pre mňa ľahké), no a neviem, či to je ideálne ako motivácia (hoci mnohí vravia, že áno). príde mi to ale ako taký syndróm modernej civilizácie, len jajajaja, a nemyslieť na spoločnosť a čo je skutočne pootreba (zo všetkých ohľadov). v Číne to tak nie je a ako im to ide (hoci s trištvrtinou vecí, čo robia, nesúhlasím, ale nemožno im poprieť, že je tam vysoko vyvinutý kult užitočnosti :/). lebo mám pocit, že je trochu smiešne zašívať sa roky na vš a analyzovať literatúru prípadne slovné druhy, aby som potom mohla učiť decká podľa ministerstvom nanútených osnov... lebo konečný dôsledok bude, že aj tak nič nebudú vedieť (aspoň ja nemám pocit, že učebnice na SŠ niekomu niekedy niečo dali, a bolo by proti mojim zásadám učiť podľa nich )
takže neviem, načo vôbec ešte som na tej škole. keď jediné, na čo ten titul oficiálne treba, robiť nechcem. ale dorobím si Bc a potom buď niečo iné, alebo nič