no asi to budu tie vlaky...ked ideme so sestrou a robime na seba xichty a snazime sa potichu smiat...alebo sa smejeme na ujoch co vyzeraju ako dzon lenon DD
Podla toho aka dialka, ked je to dlhsia cesta, tak lietadlom ale celkom rad mam aj auto a ked sa neda lietadlo, tak vlakom. Busy nemam rad, casto vydychany vzduch a na slovensku su tie busy dost rozbite. Napr. finske busy su uplne vpohode, da sa ist aj na wc, pohodlna jazda nie ako u nas....
Vlakom je to fajn ked je nejaka partia alebo spolocnost inak je to podla mna dost nuda a npc. Lietadla hraju prim (prosto ich milujem start, let, pristatie... ked vidno zdalujucu/priblizujucu sa krajinu, turbolencia, ine lietadla vo vzduchu...) ale na SR sa tazko niekam liatadlom pojde mozno tak z BA do KE ale aj tak je to kratke cize lietadlom akurat tak na dovolenky
Takze najlepsie na prepravu je vlastne auto (pokial nejde na party lebo to je potom npc
Vlastnym autom Ale inac, nove autobusy ja neviem co ma spolocnost EUROLINES su tiez neni zle...
V lete chodim radsej s nimi, co je najhlavnejsie, su klimatizovane, a nie jak vlak. Maju viac miesta na sedenie ako bezne a aj sedacky su pohodlnejsie. A najme sa nemusim bat ze schytam do kupecka nejakeho tchora...
mam rad pohodlne auta (to zalezi hlavne od sedaciek), potom vlaky ale nie stare osobne kupecka ale nove moderne rychle napriklad TGV Londyn - Pariz a podobne...a lietadla ma uz prestavaju bavit a jeden z hlavnych dovodov, preco nechcem ist do USA alebo Kanady je ten let tam...a potom este naspat...ale inak je lepsie ist cez Europu za 2 hodiny (aj ked nejake tie 4 strati clovek popri tom) v lietadle ako 28 hodin v buse...
Najradsej mam asi auta Co sa tyka lietadiel, tak na jednej strane ich zboznujem, na druhej sa lietania uplne desim. To je take rozporuplne Vlakmi velmi nejazdim, ale ak tak potom nejake nove...nevyznam sa v tom, ale asi nieco take ako spomina Husky Autobusy nenavidim z celej duse a najma MHD... Raz som bola v ponorke a uz nikdy viac Do balona by ma asi nikto nedostal a metro mam celkom rada, najma ked nie je preplnene
A este doplnim, ze auta preto, lebo autami sa da dostat prakticky kedykolvek, clovek je s autom uplne slobodny a nie je na nikoho odkazany, na ziaden cestovny poriadok, listky atd.
lietadlo jednoznacne...hoci uz zacinam mat pocit akoby som cestovala ani nie lietadlom ale busom uz to aj prestavam vnimat ale aj tak ten pohlad na zem zhora je vzdy uzasny
Uplne najradse zo vsetkeho ked idem v masine, nejakej motorovej najlepsie 751 bez tlmica vyfuku (ked neviete jak vypada, nebudzte hnili a scrolujte youtube abo google a pak normalne vlaky. A ako posledne moj lubezny Favorit
ja asi s vlakom lebo je mi pohodlnejsi, no a tym kupe----spominam si ked kamoska sla prvy krat v kupe sedela tam ako priklincovana a hovorila nam aby sme si aj my sadli lebo sa bala aby nas odtial nevyhodili ............no tak taka mala prihoda....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
lietadlo-mnam
Ale no, vlak mam radsej ako bus.
ale ak fakt je, cas, pohodicka, oddych, tak lod alebo plachetnicka je uzas
ale najradšej chodím autom, dokonca aj keď je zápcha tak mi to nevadí
Ale väčšinou chodím autobusom
Vlakom je to fajn ked je nejaka partia alebo spolocnost inak je to podla mna dost nuda a npc. Lietadla hraju prim (prosto ich milujem start, let, pristatie... ked vidno zdalujucu/priblizujucu sa krajinu, turbolencia, ine lietadla vo vzduchu...) ale na SR sa tazko niekam liatadlom pojde mozno tak z BA do KE ale aj tak je to kratke cize lietadlom akurat tak na dovolenky
Takze najlepsie na prepravu je vlastne auto (pokial nejde na party lebo to je potom npc
V lete chodim radsej s nimi, co je najhlavnejsie, su klimatizovane, a nie jak vlak. Maju viac miesta na sedenie ako bezne a aj sedacky su pohodlnejsie. A najme sa nemusim bat ze schytam do kupecka nejakeho tchora...