lietadlo, autom som sa nacestoval dost ale ak niesu zle cesty tak je to vpohode ale 35hod uz bolo na mna moc trocha autobusy nemam rad, vlaky tak neutralne zalezi od vlaku
V mikrobuse je to strašná haluz keď ideme na dáky turnaj/zápas v mikrobuse, je to strašná záábava ak nespíme a ak sme vyhrali lebo ak sme prehrali tak je ticho ale..zvyčajne kecááme a klameme trénrovi keď mu voláme, že sme prehrali, on pripraví vždy tréning že viete ako trest a potommu povieme že sme vyhrali a aj tak máme ten trestujúci tréning to už teda nerobievame ale..niesom zase k veci?
autobusy suxxx, lietadlom cestujem raz za 100 rokov... najlepší je vlak, hlavne cesty na festy, alebo BA-KE to je ideál, hlavne s piatimi alkoholikmi, čo zoberú 3 litre tvrdého na cestu
ja chodím najradšej peši, to je najlepšie, byt na čerstvom vzduchu a nohami pevne na zemi, lebo s dopravnými prostriedkami nemám najlepšie skusenosti, aj ked lietadlom som ešte necestovala
naklepsie sa ide vlakom jasne ako inaq, no ale v juni budem musiet pretrpit autobus ked pojdeme do londyna, no to mam za to . ake fest vlakom sa ide najlepsie taqa pohodicka
keby som mohol chodit na bicykli do skoly tak by som chodil stale kazdy den na nom a nikdy by som nezameskal a nemusel by som cakat na zastavke vybral by som si bicykel a mal by som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
V tesnom závese sú vlak a bicykel.
a vlakom, autobusom
lietadlom som nesla,chcela by som vyskusat,uz len pre ten vyhlaad
ale na dovolenke aj lodou nejaku peknu plavbu a vlaky su tiez good... ale v ramci mieri a auto na vzdialenosti do 800km