@zajko30 Ano ukazovat hole zadky a obscenosti v albumoch, ved to je normalne na portali kde su mlady ludia a potom v najblizsom fore, kde kvoli takym ako ty, co vystavuju mladych obscenostiam, si budes doberat 13 rocne dievcata ze sa boja tehotenstva pri vyprstovani Lebo videli nahotinky tak hned museli napodobnovat bez akychkolvek poznatkov ............... PanFegešTyDegeš
@zajko30 skryvajuci sa pred svetom mi kaze o tom ako to v nom chodi ? Prestan sa drzat principu: "Zivot je len fajcit kara". A pre zmenu skus otvorit oci a zavriet usta
A co ta mam teraz polutovat ze ta v zivote niekto, alebo nieco pretiahlo? Koho nie ? A ked uz si taky amoralny, tak mi nehraj na city
@zajko30 aky si ty chapavy strasne :d To ty vidis vsade boj Niesi ty nejaky Conan Nicitel ? Ja som tebe nic nepovedal len zavolal admina aby ti spravil poriadok v albume To nieje utocenie na teba Ty si zacal nadavat a urazat
Ci nieje tak ?
Na city si hral ty, tak kludne si ich vopchaj tam, kde to mas rad
posielať na niekoho admina by masralo aj mŕtveho, v spoločnosti sa to nepatrí, mal si ma požiadať o vymazanie obrázka, kvôli jeho pre teba uražajucej forme a ja by som tak pre teba tvoju prosbu vyplnil, aké jednoduché, čau ty nezbedník..........filip
Ked som musela mat vzdy pravdu, ked som bola sarkasticka,ked som bola sebecka, ked som meskala na rande, ked som jej nedvihala mobil dlhsie nez 2 hodiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
občas ale stačí aj vývrtka
aby sme si rozumeli.......
ja ho naserem ked si z neho robim srandu.a ked sa dozvie, ze som sa stretla s jednym kamosom, ktoreho neznasa
a tie srdiečka si vopchaj do riti, aspom uvidiš ako to je keď ťa niekto pretiahne...
A co ta mam teraz polutovat ze ta v zivote niekto, alebo nieco pretiahlo? Koho nie ? A ked uz si taky amoralny, tak mi nehraj na city
a svoje city si vieš kde vopchaj.....
Ci nieje tak ?
Na city si hral ty, tak kludne si ich vopchaj tam, kde to mas rad
posielať na niekoho admina by masralo aj mŕtveho, v spoločnosti sa to nepatrí, mal si ma požiadať o vymazanie obrázka, kvôli jeho pre teba uražajucej forme a ja by som tak pre teba tvoju prosbu vyplnil, aké jednoduché, čau ty nezbedník..........filip
ale kde by našiel takého zajačika keby ma ....
@8
a vieš ty vôbec, čo je to denaturák?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fail
Zajko sa nám prezradil .......ale čakala som niekoho známejšieho pod tým nickom
Za seba môžem povedať, že starý sa tvári dosť nepríčetne, keď hysterčím so slovami:,,Ja to nestihnem!!!"
@mato29