Prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, potrebujem, ale fakt potrebujem niečo na potlačenie hladu (okrem jedla, pochopiteľne, keby tu boli nekakí strašne vtipní mudrlanti), som zo seba zhnusená, nemáte niečo odskúšané? snažím sa žiť zdravo, mezobkať medzi jedlami, c
@helix vela vody ti velmi az tak nepomoze jedine co budes mat z tolkej vody je plny zaludok a stale pocit hladu
ale ako @1 povedala, bud ti chyba cukor, alebo tiez ina moznost ti chyba "sol" ak si vobec nesolis tak aj to sposobuje pocit ze ti nieco chyba. Ja osobne si vobec nesolim a ked citim takyto pocit, tak si normalne zoberem lyzicku trosku soli zjem a hotovo, neni to chutne ale pomoze to
Toto poznám.. ja som skor .. pažrava? proste cítim ež som plna ale stale jak keby mi neičo chybalo pijem.. jem jablka slane sladke.. ale furt by som len neič jedla.. aghlavne večer ma to vždy chytí
@helix Nejedz... Zo začiatku, prvý týždeň, dva je to ťažké, ale potom to už pôjde dole jedna radosť, lebo si uvedomíš, že kilá idú dole, žalúdok sa ti stiahne a je z teba kočka
Vždy maj pri sebe niečo malé chutné a najmä zdravé (napríklad ovocie, oriešky...alebo ak ti to nechutí, tak všelijaké musli chrumky a keksky - máš všelijaké príchute)... Nesmieš dovoliť aby si mala prázdny žalúdok, lebo tvoje telo potom rýchlo ukladá tuky - "do zásoby".
Jedz často, ale v malých dávkach.
Športuj - občas ak sa ti nechce, tak si daj pár brušáčikov alebo sa choď prejsť rýchlou chôdzou. Hlavne si nesmieš pohyb znechutiť - musí ťa to baviť. Ja som napríklad chodila na zumbu - odporúčam, je to sranda.
A...nesmieš mať po jedle výčitky svedomia. Musíš si povedať dosť, som najedená.
Je to ťažké, ale keď sa do toho dostaneš a naučíš sa to, budeš sama so sebou spokojná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ide to.
A nejak sa zabav, nech nemyslíš na žrádlo.
ale vieš čo vyskúšaj? stále keď budeš hladná, daj si žuvačku...upokojí ťa to, lebo budeš pracovať ústami, ale pritom nebudeš jesť
ale ako @1 povedala, bud ti chyba cukor, alebo tiez ina moznost ti chyba "sol" ak si vobec nesolis tak aj to sposobuje pocit ze ti nieco chyba. Ja osobne si vobec nesolim a ked citim takyto pocit, tak si normalne zoberem lyzicku trosku soli zjem a hotovo, neni to chutne ale pomoze to
vraj pocit hladu zaháňa aj vôňa jablka
Vždy maj pri sebe niečo malé chutné a najmä zdravé (napríklad ovocie, oriešky...alebo ak ti to nechutí, tak všelijaké musli chrumky a keksky - máš všelijaké príchute)... Nesmieš dovoliť aby si mala prázdny žalúdok, lebo tvoje telo potom rýchlo ukladá tuky - "do zásoby".
Jedz často, ale v malých dávkach.
Športuj - občas ak sa ti nechce, tak si daj pár brušáčikov alebo sa choď prejsť rýchlou chôdzou. Hlavne si nesmieš pohyb znechutiť - musí ťa to baviť. Ja som napríklad chodila na zumbu - odporúčam, je to sranda.
A...nesmieš mať po jedle výčitky svedomia. Musíš si povedať dosť, som najedená.
Je to ťažké, ale keď sa do toho dostaneš a naučíš sa to, budeš sama so sebou spokojná.