1.som evidentne iny ako ostatni
2.mam ukazkove sebavedomie
3.mam krasne modre oci
4.som charizmaticky
5.som silna osobnost
6.na svoj vek mam velmi velke zivotne skusenosti
7. Na svoj vek toho viem velmi vela o zivote
8.mam velmi spravne nazory, postoje na vela veci
9. Vyznam sa v ludoch, dokazem im poradit, pomoct
10.som velmi cielavedfomy, co si zaumienim to vacsinou dosiahnem
Bola tu takato otazka tak co akoze?
Toto je sucast sebavedomia-vediet co chcem, vediet to ukazat, povedat, prezentovat sebe a ostatnym..
Byt si vedomy svojich kvalit, svojich silnych stranok
@hadimistr tak tak jedine takto v živote niečo dosiahneš, aj keď v skutočnosti možno vieš hovno....treba si vedieť spraviť dobrú reklamu a vedieť sa predať!
hm ani neviem ... možno tým že nie som veľmi zakomplexovaný a mám vysokú škálu tolerancie k ostatným ľuďom aj keď práve nezdieľam s nimi rovnaké názory a postoje
Ludia velmi hlboko vo svojom vnutri su egoisti..co je pochopitelne. Prirodzene...mnohi samozrejme tvrdia, budu tvrdit ze nie..ale su..aj kec si to mozno ani vedome neuvedomuju-nevedia to..
Tak isto aj ako maju zvierata hierarchiu-vacsinou cisto podla fyzickej sily, tak isto maju ssmozrejme aj ludia
Clovek svoje postavenie zdviha peniazmi, mocou, majetkom..
Ked niekto pise aky je nestastny atd..tak sam seba dava dole..
Co MR.HAYDA v tych ostatnych potesi..
Kdezto naopak..ked niekto dava okoliu (ako ja napr.)
Na oci ze je spokojny, sebavedomy atd.. ( nemusi to byt samozrejme iba o tych peniazoch atd..)
Tak MR.HAYDA v ludoch to strasne jebe DD v zakomplexovwnych, nesebavedomych ludoch..(ktori tvorua drvivu vacsinu populacie)
@hadimistr mne je uplne jasne, ze to takto je...len ked to podas ako holy fakt, tak s tym ludia budu bojovat a nesuhlasit..ked to podas formou otazky, tak sa nad tym zamyslia...a mozno aj nie, kazdopadne je tu vacsia sanca, ze ano
lebo mne pride vylozene smiesne, ako ludia dokazu mat v zuboch ludi, ktori si uvedomuju svoje silne stranky a neboja sa o tom povedat. samozrejme hovorim len o ludoch s opodstatnenym sebavedomim.
Pretoze su nuly zakomplexovane!!!!!!!!!!¡!!! Kurva fix!!!
Co vidis na mojej profilovke? Preco ma orla ako symbol Usa, nacisti ho mali..SADDAM HUSSAJN mal ako symbol orla!!
Orol je jedine neohrozene zviera v prirode!! Aj leva moze zabit slon alebo hroch!! Orla nikto!!!
Ja som ten OROL!!
A letim si kilometer nad zemou z rozpetim kridel 2 metre a len sa pozeram dole na mysi, zajace..a kopu dvojnohych kokotov co im priroda dovolila sa vyvinut z opice do nieco zvrateneho..
Tak isto sa treba pozerat na zivot!!
Uvedomit si-JA SOM OROL!!!
Ostatni ludia a ich problemy a ich reci atd...su kilometer podobnou..to su tie mysi a zajace..ja sa im tu z vysky smejem aki su ubohi!!!
Vselicim, ale posledny pol rok to bolo hlavne tym, ze som dal vypoved z mojho mrte dobre plateneho 9-to-5 jobu a odisiel som zit na iny kontinent bez akychkolvek istotiek. Toto vacsina ludi, ktori naleteli indoktrinacii o tom ako ma vyzerat zivot, nechape a je to pre nich velmi zaujimave.
@hadimistr nepríde mi to smiešne vobec sory kamo ....a pritom patrím medzi ludí ktorí si zo seba pravidelne robia srandu a viem sa na sebe zasmiat ....tento humor váš je ale tak do 10 rokov,vtedy som sa na takom smial
@hadimistr sak mne sa nemusis ospravedlnovat,mna sa to nijak nedotklo ....to by som bol velmi slaby jedinec keby ma nejakí cudzi ludia dokázali na internete urazit asi by som sa rovno obesil ....totálne mam fpiči co mi ludia na internete hovoria ,ktorí ma ani nepoznaju
@hadimistr ešte existuje taká psychologická hypotéza o tom že ak je človek prehnane sebavedomý, zakrýva tým iba vlastné neúspechy a strach zo života, snaží sa silou mocou budiť dojem a strhavať na seba pozornosť pretože sám dobre vie (cíti) že prirodzene a vyvážene je vlastne nezaujímavý
myslím si že vyrovnaný človek sám so sebou nemá potrebu ukazovať iným ľuďom svoje kvality alebo si takto vyzdvihovať sebavedomie ... vyrovnaný a zdravý človek to totiž nepotrebuje, jeho kvality si ľudia všimnú tak či tak
to len tak som nba teba zareagoval ked som si všimol tie zaujimavosti ktoré si tu popisal... určite to stojí za zamyslenie
Vselicim, ale posledny pol rok to bolo hlavne tym, ze som dal vypoved z mojho mrte dobre plateneho 9-to-5 jobu a odisiel som zit na iny kontinent bez akychkolvek istotiek. Toto vacsina ludi, ktori naleteli indoktrinacii o tom ako ma vyzerat zivot, nechape a je to pre nich velmi zaujimave.
myslím si že vyrovnaný človek sám so sebou nemá potrebu ukazovať iným ľuďom svoje kvality alebo si takto vyzdvihovať sebavedomie ... vyrovnaný a zdravý človek to totiž nepotrebuje, jeho kvality si ľudia všimnú tak či tak
@hadimistr suhlasim maš pravdu, nepoznam ťa a neviem o tebe skoro nič ... až na pár reakcii a názorov ktoré si tu odprezentoval
len by ma zaujímala jedna vec, kde berieš tú istotu že si lepší ako ostatní? neviem kde berieš ten pocit vysokeho sebavedomia, z čoho vlastne pramení ... lebo ak to nieje nejaká dlhoročná prax so skúseností ktorých vychádzaš a na ktorých to dokážeš odprezentovať tak neviem ... dokonca ani lepší človek ako ostatní, by sa neprezentoval lepším tak ako ty ... (to je logický paradox ktorý tu vzniká a teda zavrhuje tvoje tvrdenia) - čím vlastne podporuje moju myšlienku o tvojich komplexoch aj bez toho aby som ťa hlbšie poznal
Ja si nemyslim ze sa vyvisujem nad ostatnymi. To uz je arogancia a arogantmny posobit nechcem.
Vysvetloval som tu uz viac x a neverim ze si si to ani raz neprecital.
Co to vlastne sebavedomie je?
Znamena to prijat seba sameho takeho aky si, stale ukazovat, prezentovat ostatnym svoje prave ja v kazdej situacii, nehanbit sa nemat najmensi problem s nicim co sa proste teba sameho tyka- chyby, minulost, zle rozhodnutia..fyzicky vzhlad, povaha..vsetko skratka uplne 100 % toto som ja po vsetkych moznych strankach..a s tym byt vyrovnany 100% a tak sa aj stale v kazdych situaciach prejavovat.
A to ja som!!!
Sebavedomie nemusi byt nicim podlozene!!
Aj bezdomovec narkoman posraty, zostaty a dogrcany moze byt sebavedomy napr. Tak presne ze tu som ja Bezdomovec jaroslav piskotka tu lezim v tejto mlade zosraty, zostaty, dogrcany ale toto som ja, akeho ma boh-priroda stvorila=========SEBAVEDOMIE====== najdolezitejsia vec veduca k vlastnej spokojnosti a srastiu v zivote cloveka
@suzanne11 len v skratke, lebo uz je 3:35AM a ja pondelok letim do Thajska a musim predtym vybavit kopu veci.
V 2013 a 2014 som bol niekolkokrat vo vychodnej Azii, ktoru som si uplne zamiloval + dojebany z rozchodu (2 roky som sa z neho dostaval a dostal som sa, az ked som sa odstahoval) + vela penazi s ktorymi som nevedel co robit, tak som ich prepijal + odchod vacsiny super kolegov + vyhadzov sefa, ktory tam bol vyse 10 rokov + obrovske dane. Tych motivacii tam bolo viacej, ale hlavne som chcel byt opat stastny a ked som bol na vyletoch vo vychodnej Azii, tak som sa vzdy citil super. Podarilo sa.
@hadimistr 1. ak sa nevyvyšuješ nad ostatnými, čo je potom toto ? :
,,Pretoze 90 % dnesnych muzov su ubohe zakomplexovane, emocionalne, melancholicke trosky!!! Ako keby boli vykastrovani normalne...
Mali by v skole ucit chlapcov ako sa ma spravat muz!!,,
,,Pretoze su nuly zakomplexovane!!!!!!!!!!¡!!! Kurva fix!!!,,
,,Co vidis na mojej profilovke? Preco ma orla ako symbol Usa, nacisti ho mali..SADDAM HUSSAJN mal ako symbol orla!!
Orol je jedine neohrozene zviera v prirode!! Aj leva moze zabit slon alebo hroch!! Orla nikto!!!
Ja som ten OROL!!,,
,,A letim si kilometer nad zemou z rozpetim kridel 2 metre a len sa pozeram dole na mysi, zajace..a kopu dvojnohych kokotov co im priroda dovolila sa vyvinut z opice do nieco zvrateneho..,,
,,Ostatni ludia a ich problemy a ich reci atd...su kilometer podobnou..to su tie mysi a zajace..ja sa im tu z vysky smejem aki su ubohi!!!,,
no a tu sa zastavím pri tomto poslednom príklade (toto osm kopiroval tvoje vyjadrenia iba v tomto fóre nikde inde, ale už viac krát som videl že sa povyšuješ nad ostatných ludí a vyzdvihuješ svoje kvality a nikto ani nevie prečo a ani nedokážeš relevantne ukázať prečo by si mal mať reálne lepšie kvality) ... ide o to ale hlavne že to robíš čiže tvoje tvrdenie že sa nevyvyšuješ nad ostatných je mylné a arogantný si (práve som ti to týmto argumentom a príkladmi dokázal)
a ďalej po 2. sebavedomie má svoj zmysel a musí mať opodstatnenie, ak je človek sebavedomý musí to byť reakcia na niečo, ak je totiž človek sebavedomý a nemá byť prečo alebo na čo, je toto sebavedomie potom bezpredmetné a zbytočné (neefektívne) - čiže ďalší omyl
Keď som brigádovala v TESCU v pokladni pred niečo vyše rokom, tak mi viac ľudí pochválilo krásny úsmev To ma potešilo veľmi vždy. Snažím sa byť k ľuďom príjemná, na ulici ak vidím ľudí čo potrebujú pomoc rada pomôžem A rada sa na ľudí usmievam.
Ak sa zamieram na náhodných ľudí čo idú okolo mňa... No hmmm... Okoloidúci čo ide okolo mňa si ma určite všimne, lebo mám veľmi zvučný a mierne pisklavý hlas Asi si ma všimnú aj preto, že sa hrbím. Čo by som chcela napraviť. A možno ak mám výstrih tak aj prsia si všimnú
Známí si na mne cenia moju úprimnosť a to, že som niekedy taký šašek. Snažím sa zabaviť ľudí okolo mňa na svoj účet, aj keď mám nie vždy celkom dobrú náladu, ale vždy chcem okolo mňa ľudí potešiť a tak robím prkotinky.
Ale som známa aj svojou výbušnosťou a hádavosťou, som skrátka dosť temperamentná a to niekedy robí neplechu.
@melancholik som si pri Tvojom komente spomenul na príbeh z poľovníckej kapsy od Ruda Morica, kde orol zaútočil na statného kapra a kapor sa hneď potopil pod hladinu a stiahol so sebou aj orla, lebo v pazúroch mal kŕč a nevedel sa pustiť
jedna pani mi pochválila výzor, sedela v električke, čiže to bolo cez sklo abez zvuku a bolo to veľmi milé
(mám tyrkysovú ofinu a nosím k nej tyrkysové oblečnie) čiže tým som bola zaujímavá dnes
Vysvetlil som ti co je sebavedomie.
Ja nemozem za to ze ty ho mas...od 1 do 10 si myslim dal to sa mi fakt len zda 4 ci 5 v mojej ankete rob s tym nieco pre tvoje dobro.
Ok. Teraz ti ukazem napr v com som o krok pred tebou.
Ked si pisal ten geniualny status o tom ako nechapes preco milionari sa na vsetko nevyjebu a len si nepiju kavicku sem tam sa nieco nenaucia a spinkaju dokedy chcu..ja aj velka vacsina ludi sme ta jasne preargumentovali.
Pisal som ti priznaj si raz ze si proste prehral..ze si nemal pravdu ty ale ja a stupnes u mna o 10 schodov.
Ani len si o tom mikrosekundu urcite nerozmyslal.
Ja teraz urobim nieco pre teba uplne scifi:
Dostal si ma !! Ano asi nie som len sebavedomy ale casto to asi do tej arogancie, vyvisovania sa nad druhymi prevhadza to nie je spravne, bohuzial asi to tak bude
@64@tommyhot "..+ vela penazi s ktorymi som nevedel co robit, tak som ich prepijal .." - hah, tak týmto si (myslím že nejen) u mna zaujímavý celkem ,
-to by som chcela aj ja mat taký stav "mít vela penez aaž tolko že nevediet čo s nimi" :p :happy:
nj, to nie-tak-vela-ludí si može povedat, taký stav..
Obaja sme nepochybne dost silni NARCISTI, a uplne odlisni ludia s odlisnymi povahami..ty si premudrely melancholicky filozof utapajuci sa vo vlastnej velmi vysokej intrligencii (ja ta odhadujem na iq mozno az ku 140) a k tomu este velmi nestastnej povahe.Ja som psychopat prakticky bez citov, sucitu, empatie..
Takze to su protipoly asi ako usa a rusko.
A nemusime superit o to kto je lepsi, kto ma vacsi kokot.
@lyterka tak ono to neboli ziadne miliony, ale boli to nasobky toho co zarabali ludia okolo mna, takze som si zil velmi dobre. Aj napriek tomu, ze som pil jak Zeman, som si mesacne mohol odlozit dost na to, aby som teraz par rokov nemusel ani prstom pohnut. Kazdopadne ver mi, ze by si nechcela zit taky zivot. Peniaze su super, ale stastnou ta nespravia.
@hadimistr musí, dokázal som ti to vyšie a žiadnym protiargumentom si mi teraz nevyvrátil tento fakt
(mimochodom dosť často si zcestný a mám pocit že túto ,,fintu,, využívaš len vtedy ak nemáš čo dodať konštruktívne priamo k veci, siahneš po ľahšej zbrani a to je ochromenie z iných citlivých miesto, ale tu to fungovať nikdy nebude pretože ja som so svojím sebavedomím spokojný, nemám ho ani vysoké a ani nízke, mám ho presne také aby som nežil znevýhodnený život a aby som sa dokázal cítiť fajn - čo sa aj deje čiže táto stránka je v poriadku u mňa)
a čo sa týka toho kroku predomnou, už keď som videl že píšeš o tom statuse o milionároch tak som sa chytal za hlavu že ,,bože môj hadam toto nebude nejaky argument,, lebo tá diskusia stebou pod tým statusom bolo utrpenie kedže si absolutne nechápal o čom som tam písal ... písal si úplne mimo a samozrejmé veci ktoré sú jasné ako facka ale...je tam velké ALE ja som o tých veciach ktoré si písal nepísal, ja som písal úplne o niečom inom ale hej, pochopil som že bolo zbytočné ťa o tom presviedčať (aj zopár iných ľudí a ak si si mohol všimnúť niektorí ma naozaj pochopili a napisali tam koment k veci, nie ako napr. ty) ... čiže ... chybu priznať nemožem kedže toto tvoje poukazanie na ,,chybu,, je samo chybné ... + nepotrebujem u teba stúpať, absolutne ... nepotrebujem stupať u nikoho ... ja sa iba vyjadrujem a prezentujem sa taký aký som a ako myslím ... to je všetko
a scifi prídavok znie síce milo, ale na základe uvedeného čo o tebe viem a čo si všímam ti tento manéver neverím ... (je tu istá možnosť že dokážeš prijať kritiku a poučiť sa z jasných vecí, ale tak isto 50 na 50 je tu možnosť že to nedokážeš) preto zostávam v tomto nestranný a neriešim to ... ale úprimne dúfam že som ťa dostal tak ako píšeš pretože to čo som o tebe napísal je evidentné z tvojich komentov, len osm popísal to čo vidím, nič viac
ja nie som psycholog, ale z toho čo mam
prečitane mi vychadza že taketo spravanie
je tiež len nejaka obranna reakcia
a vnútorne nie si štastný
ale tak možno sa mýlim
nie som narcis a vôbec nie silný, reálne sa dokážem len pozrieť na veci tak ako sú a pokial mi niekto ukáže inú tvár veci (správenjšiu alebo skutočnú) nemám problem ju prijať a poučiť sa
a ďakujem ti za tvoj kompliment pretože pre mňa komplimentom je čo sa týka tej inteligencie
podla mna melancholik nie je narcis ,
len to všetko vidí tak trochu inak ostatní
a myslím si to preto lebo aj ja som taká-
velmi sa nad všetkým zamýšlam a potom
ked niekomu hovoríte tie múdrosti
vyzerá že moc mudrujete že sa chcete tým
vyvyšovať alebo poučovať druhých ale
to tak nie je
proste že Vás nepochopia ludia kt. to tak nerobia
a tým nemyslím že su hlúpejší
nejaka filozoficka povaha alebo čo
@suzanne11 tak ono by sa to malo vylučovať pretože psychopatia sama o sebe znamená že človek nie je schopný emočných stavov ... tým pádom nemôže a nemal by citiť ani šťastie ...
čiže ak je niekto psychopat, koná len na základe uspokojovania si vlastných potrieb, nie na základe napĺňania šťastia
Ja skutocne nemam problem prijat prehru a tu je ocividne ze si dokazal ze som arogantny co som spociatku sa snazil vyvratit.
S tymi prejavmi arogancie by som to nemal tak prehanat niekedy
Sebavedomie to je druha vec..
Nie som byk co neustale bude nahanat bezhlavo cervenu satku..
Po 2 rokoch mojho posobenia ni birdzi si prvy clovek co sa mi dokazal dostat pod kozu a ako tak ma precitat.
Ale to sa dali cakat vzhladom k tomu ako tu odhalujem svoje nazory a k tvojej inteligencii.
Takze gratulujem.
Samozrejme to mnou ale ani trochu nezamavalo respektive uplne minimalne v kazdom pripade diky
Zaujimalo by ma velmi ked si tu uz cital desiatky mojich dlhych komentov p, argumentov atd..celkovo na birdzi co si ty myslis aky som ja intrligentny? Tvoj odhad mojho iq?
@hadimistr ja ale nerád ľudí súdim alebo ich nejako ohraničene odsudzujem ,,nálepkami,, čiže sa toho zdržím ... a dodám iba že, je dobré ak si človek vie priznať chybu a poučiť sa, je to totiž známkou veľkosti človeka, známkou toho že si dokáže uvedomiť že je iba človek a že je a vždy bude len malé dieťa ktoré skúma svet ... + neviem nakoľko je úprimná tvoja priznania-chyba ale ak je, znamená to že to nie je vôbec také zlé ako sa zdá ...
Navyse to aky je clovek v skutocnosti, co z coho vyplyva , co s cim suvisi ohladom jeho spravania, osobnosti atd.... Je mozne zistit az po rokoch psychoanalyzy.. Stovkach hodin..
Takze to co je na @47 pravda a co nie uplne ani sam neviem..
Ale ako som hovoril som psychopat takze sa lisim od vacsiny..
ja som si už chcela aj príručku
o psychopatoch kúpiť ,
lebo je to zaujimava oblast
ale tak spoznat by som ich mala
podla spravania, ale trochu viac
preniknut do toho ako uvažujú
@hadimistr nie je podstatné čo si myslím , ani čo si myslíš ty sám o sebe... podstatné je ako to je ... ak sa totiž správaš ako hlupák, hlupákom si ... na to treba myslieť ... k odpovedi či si hlúpy alebo inteligentný neprídeš ani sám a ani ja ti to nepoviem ... povie ti to až čas a skusesnoti ktoré ti ukážu či žiješ hlúpy alebo inteligentný život
Takze naposledy len a len pre teba:
1.zijeme v slobodnom state
2.sloboda prejavu, sloboda nazoru
3. Za body 1 a 2 bojoval pan Havel 30 rokov
4. Ak porusujem pravidla stranky nech mi daju ban
5. K bodom 1,2 a 4 patri aj to ze asi som medzi tu vami superliberalmi trosku staromodny ale skratka ja nejako nepovazujem za super duper mega vec ked chlap jebe chlapa doriti alebo chlap fajci chlapa..
6.bodaj by si ty aj ostatni buzerantomilovnici mala syna buzeranta..ci by si skakala 4 metre doi vzduchu budem zvedavy
Inak mna celkom fascinujete @notme a melancholik ako sa vyzivate v tych dlhych komrentoch..chapem ze mate plno myslienok v hlave a chcete ich dostat von..ale podla mna si skuste vymysliet nieco prospesnejsie..
Napriklad autor tohto fora moze kedykolvek cele forum vymazat a desiatky minut mojich myslienok ktore som tu pisal skonci navzdy v Analoch birdzu
ľudia si všimnú tetovanie ako prvé(raz aj na slovensko prestane byť také odveci) a potom ešte rúž D neviem, ja vždy, ked uvažujem nad tým, ako ma vnímajú ľudia, tak si hovorím, že no ako ..nebude to najlepšie
@hadimistr kodenie je tazka robota, co ti poviem niekedy si ides zabehat, niekedy mas cas na turu, niekedy ides do baru a inokedy zase uvolnujes myslienky takymito debatami. ja napriklad vobec nehram hry, nepozeram serialy, ... a ked sa mi chce vypnut, ale nechce sa mi vychadzat z domu, tak pisem...cize je mi dost jedno, ci to niekto zmaze alebo nie. a vobec, velmi ma netrapi ani len to, ci to bude niekto citat ucel to splni v okamihu ked je to napisane.
tak ono by sa to malo vylučovať pretože psychopatia sama o sebe znamená že človek nie je schopný emočných stavov ... tým pádom nemôže a nemal by citiť ani šťastie ...
neviem, ja už beriem všetko s rezervou- teda že mám názor že niektoré poučky nemusia platiť vždy na 100 % - vieš ako to myslím takže keď máš rôzne vedy napr. psychológiu tak tá
to vidí iba z pohľadu psychológie , lenže svet a život je veľmi zložitý, a napr. to ako sa človek správa môže ovplyvnovať XY rôznych faktorov a niektoré ani psychologia možno neberie do úvahy , mám rada, ked niekto skuma problem z roznych hladisk a aj z pohladu rôznych vied
a ked sa mi chce vypnut, ale nechce sa mi vychadzat z domu, tak pisem...cize je mi dost jedno, ci to niekto zmaze alebo nie. a vobec, velmi ma netrapi ani len to, ci to bude niekto citat Hehe ucel to splni v okamihu ked je to napisane
pre muzov su zaujimave pekne alebo (mimoriadne) inteligentne zeny, pripadne vtipne
Nech ma tu aj ukamenuju, furt si myslim, ze zeny su viac na hmotne charakteristiky (vzhlad, svaly, vyska, farba vlasov, dlzka vtaka, prachy, auto, domy atd.) v porovnani s muzmi, ktori si viac vsimaju dusevne vlastnosti ako inteligencia, schopnost konverzacie, vtipnost, miernost a pod. Vynimky su tak pod 5% pri kazdom pohlavi....A ak vam to nedava zmysel, zamyslite sa nad tym, na co sa najviac stazuju zeny na muzoch, resp. preco zeny nechcu chlapa, a naopak, preco muzi opustaju svoje pekne zeny....
A vseobecne mimo tych vlastnosti hore sa tazko da napisat, co je zaujimave---niekto si vsimne zaujmavy konicek, iny zase zaujimavy hlas apod.
Ale myslim si, ze vacsina ludi je nezaujimavych.....chcu zaujat bud krasou alebo bohatstvom, pripadne frajerovanim sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
134 komentov
2.mam ukazkove sebavedomie
3.mam krasne modre oci
4.som charizmaticky
5.som silna osobnost
6.na svoj vek mam velmi velke zivotne skusenosti
7. Na svoj vek toho viem velmi vela o zivote
8.mam velmi spravne nazory, postoje na vela veci
9. Vyznam sa v ludoch, dokazem im poradit, pomoct
10.som velmi cielavedfomy, co si zaumienim to vacsinou dosiahnem
Nie. Neviem. Asi ničím.
Bola tu takato otazka tak co akoze?
Toto je sucast sebavedomia-vediet co chcem, vediet to ukazat, povedat, prezentovat sebe a ostatnym..
Byt si vedomy svojich kvalit, svojich silnych stranok
Si cela dobra...nemal by som problem ta po...mojkat
Kazdy ma nejake silne stranky!!!
Len musi na to prist ake a potom ich este viac vylepsovat, zdokonalovat.
A nebat sa!!!
Kto je negativisticky, zakomplexovany, nevazi si nema rad seba sameho..= nie je zmiereny s vlastnou existenciou
Kto nie je zmiereny s vlastnou existenciou=naco vlastne zije???!!!!!
Napriklad so 100 nahodnych muzov na otazku SI dobry Milenec?
Odpovedali jednozne ano piati!!! 5!!!! !!!
Ja strasne lutujem zeny v dnesnej dobe...
Su nestastne, nekludne, nespokojne, zufale...co vedie k depresiam, samovrazdam, alkoholizmu..a koli comu??
Pretoze 90 % dnesnych muzov su ubohe zakomplexovane, emocionalne, melancholicke trosky!!! Ako keby boli vykastrovani normalne...
Mali by v skole ucit chlapcov ako sa ma spravat muz!!
status "boze, ja som taky skaredy kokot, nic neviem, nikto ma nema rad "
reakcie "ale niesi, ved si dobry v tom a v tom, si aj fesak, ver si trocha!"
status "som sikovny, mudry a som aj celkom fesak!"
reakcie "boze, namysleny chuj, trocha skromnosti by ti nezaskodilo, urcite sa precenujes..."
moze mi niekto vysvetlit toto vase zmyslanie, prosim?
you rock
Vysvetlenie psychologicke exkluzivne pre teba.
Ludia velmi hlboko vo svojom vnutri su egoisti..co je pochopitelne. Prirodzene...mnohi samozrejme tvrdia, budu tvrdit ze nie..ale su..aj kec si to mozno ani vedome neuvedomuju-nevedia to..
Tak isto aj ako maju zvierata hierarchiu-vacsinou cisto podla fyzickej sily, tak isto maju ssmozrejme aj ludia
Clovek svoje postavenie zdviha peniazmi, mocou, majetkom..
Ked niekto pise aky je nestastny atd..tak sam seba dava dole..
Co MR.HAYDA v tych ostatnych potesi..
Kdezto naopak..ked niekto dava okoliu (ako ja napr.)
Na oci ze je spokojny, sebavedomy atd.. ( nemusi to byt samozrejme iba o tych peniazoch atd..)
Tak MR.HAYDA v ludoch to strasne jebe DD v zakomplexovwnych, nesebavedomych ludoch..(ktori tvorua drvivu vacsinu populacie)
lebo mne pride vylozene smiesne, ako ludia dokazu mat v zuboch ludi, ktori si uvedomuju svoje silne stranky a neboja sa o tom povedat. samozrejme hovorim len o ludoch s opodstatnenym sebavedomim.
netusim, ci som zaujimavy a popravde ma to ani velmi netrapi...
asi. myslim.
a som sarkasticke neprijemne dievcatko
ale nie, som mila a uzasna
(nie som...ale..ale bolo by to zaujímavé!)
Pretoze su nuly zakomplexovane!!!!!!!!!!¡!!! Kurva fix!!!
Co vidis na mojej profilovke? Preco ma orla ako symbol Usa, nacisti ho mali..SADDAM HUSSAJN mal ako symbol orla!!
Ja som ten OROL!!
A letim si kilometer nad zemou z rozpetim kridel 2 metre a len sa pozeram dole na mysi, zajace..a kopu dvojnohych kokotov co im priroda dovolila sa vyvinut z opice do nieco zvrateneho..
Tak isto sa treba pozerat na zivot!!
Uvedomit si-JA SOM OROL!!!
Ostatni ludia a ich problemy a ich reci atd...su kilometer podobnou..to su tie mysi a zajace..ja sa im tu z vysky smejem aki su ubohi!!!
Ja som Orol!!!!
Kuracia hlava DDD
Danka skoda ze ma mas zablokovaneho...vidim aj do teba a mohol by som ti pomoct..
Vo vnutri si malicka Danqa este ktora je nasrata na cely svet, najma na prisnych rodicov..a dava to najavo tak ze chce byt rebelka, tvari sa tak..
Pravdepodobne aj trpis nedostatkom pozornosti..preto sa to snazis kompenzovat tak ze chces byt hviezda aspon na socialnych sietach..
Ale takto sa nikam nepohnes, musis si najst iny sposob ako sa zbavit toho obrovskeho hnevu ktory v sebe dusis
či som pre druhých ľudí zaujímavá
gratulujem ty sa sa asi narodil pod štastnou hviezdou
to len tak som nba teba zareagoval ked som si všimol tie zaujimavosti ktoré si tu popisal... určite to stojí za zamyslenie
je to zaujímave , čo ta k tomu motivovalo ?
@motyylia
Ííí! Ale ba!
aj ja si myslim
Urcite to mozne je..to su vzorce ktore na urcitych ludi sedia.
Bohuzial dovolim si tvrdit ze aby si mohol spolahlivo tvrdit ze je to moj pripad musel by si ma viacej poznat..osobne a ovela viac.
Ale samozrejme ze vyrovnany nie som to som o sebe ani nikdy netvrdil..
Co sa samozrejme nevylucuje s tym ze som spokojny, stastny..
len by ma zaujímala jedna vec, kde berieš tú istotu že si lepší ako ostatní? neviem kde berieš ten pocit vysokeho sebavedomia, z čoho vlastne pramení ... lebo ak to nieje nejaká dlhoročná prax so skúseností ktorých vychádzaš a na ktorých to dokážeš odprezentovať tak neviem ... dokonca ani lepší človek ako ostatní, by sa neprezentoval lepším tak ako ty ... (to je logický paradox ktorý tu vzniká a teda zavrhuje tvoje tvrdenia) - čím vlastne podporuje moju myšlienku o tvojich komplexoch aj bez toho aby som ťa hlbšie poznal
Je to ovela zlozitejsie...
Velmi dobry nazor...
Ja som vsak psychopat a na tych taketo hypotezy casto neplatia..
Ja sa Vas nesnazim presvedcit ze to tsk nie je.. Ok v pohode!! Myslite si to..
Mna proste strasne seru slabi, zakomplexovani ludia..
O tomto som sa presne aj rozpraval s istym clovekom a hovoril ze je samozrejme mozne ze tyo je moja obranna reakcia pretoze sa bojim vlastnej slabosti
Ja si nemyslim ze sa vyvisujem nad ostatnymi. To uz je arogancia a arogantmny posobit nechcem.
Vysvetloval som tu uz viac x a neverim ze si si to ani raz neprecital.
Co to vlastne sebavedomie je?
Znamena to prijat seba sameho takeho aky si, stale ukazovat, prezentovat ostatnym svoje prave ja v kazdej situacii, nehanbit sa nemat najmensi problem s nicim co sa proste teba sameho tyka- chyby, minulost, zle rozhodnutia..fyzicky vzhlad, povaha..vsetko skratka uplne 100 % toto som ja po vsetkych moznych strankach..a s tym byt vyrovnany 100% a tak sa aj stale v kazdych situaciach prejavovat.
A to ja som!!!
Sebavedomie nemusi byt nicim podlozene!!
Aj bezdomovec narkoman posraty, zostaty a dogrcany moze byt sebavedomy napr. Tak presne ze tu som ja Bezdomovec jaroslav piskotka tu lezim v tejto mlade zosraty, zostaty, dogrcany ale toto som ja, akeho ma boh-priroda stvorila=========SEBAVEDOMIE====== najdolezitejsia vec veduca k vlastnej spokojnosti a srastiu v zivote cloveka
Danka ja tu stale budem pre teba..a fakt uprimne to myslim treba sirit pozitivnu energiu nie negativnu..
Nech ti to vide s priatelom
V 2013 a 2014 som bol niekolkokrat vo vychodnej Azii, ktoru som si uplne zamiloval + dojebany z rozchodu (2 roky som sa z neho dostaval a dostal som sa, az ked som sa odstahoval) + vela penazi s ktorymi som nevedel co robit, tak som ich prepijal + odchod vacsiny super kolegov + vyhadzov sefa, ktory tam bol vyse 10 rokov + obrovske dane. Tych motivacii tam bolo viacej, ale hlavne som chcel byt opat stastny a ked som bol na vyletoch vo vychodnej Azii, tak som sa vzdy citil super. Podarilo sa.
i keď párkrát mi bolo povedané, že "nikdy neviem čo od teba čakať a keď si myslím jedno, ty spravíš druhé a to sa mi na tebe páči" tak možno tým...
,,Pretoze 90 % dnesnych muzov su ubohe zakomplexovane, emocionalne, melancholicke trosky!!! Ako keby boli vykastrovani normalne...
Mali by v skole ucit chlapcov ako sa ma spravat muz!!,,
,,Pretoze su nuly zakomplexovane!!!!!!!!!!¡!!! Kurva fix!!!,,
,,Co vidis na mojej profilovke? Preco ma orla ako symbol Usa, nacisti ho mali..SADDAM HUSSAJN mal ako symbol orla!!
Ja som ten OROL!!,,
,,A letim si kilometer nad zemou z rozpetim kridel 2 metre a len sa pozeram dole na mysi, zajace..a kopu dvojnohych kokotov co im priroda dovolila sa vyvinut z opice do nieco zvrateneho..,,
,,Ostatni ludia a ich problemy a ich reci atd...su kilometer podobnou..to su tie mysi a zajace..ja sa im tu z vysky smejem aki su ubohi!!!,,
no a tu sa zastavím pri tomto poslednom príklade (toto osm kopiroval tvoje vyjadrenia iba v tomto fóre nikde inde, ale už viac krát som videl že sa povyšuješ nad ostatných ludí a vyzdvihuješ svoje kvality a nikto ani nevie prečo a ani nedokážeš relevantne ukázať prečo by si mal mať reálne lepšie kvality) ... ide o to ale hlavne že to robíš čiže tvoje tvrdenie že sa nevyvyšuješ nad ostatných je mylné a arogantný si (práve som ti to týmto argumentom a príkladmi dokázal)
a ďalej po 2. sebavedomie má svoj zmysel a musí mať opodstatnenie, ak je človek sebavedomý musí to byť reakcia na niečo, ak je totiž človek sebavedomý a nemá byť prečo alebo na čo, je toto sebavedomie potom bezpredmetné a zbytočné (neefektívne) - čiže ďalší omyl
Ak sa zamieram na náhodných ľudí čo idú okolo mňa... No hmmm... Okoloidúci čo ide okolo mňa si ma určite všimne, lebo mám veľmi zvučný a mierne pisklavý hlas Asi si ma všimnú aj preto, že sa hrbím. Čo by som chcela napraviť. A možno ak mám výstrih tak aj prsia si všimnú
Známí si na mne cenia moju úprimnosť a to, že som niekedy taký šašek. Snažím sa zabaviť ľudí okolo mňa na svoj účet, aj keď mám nie vždy celkom dobrú náladu, ale vždy chcem okolo mňa ľudí potešiť a tak robím prkotinky.
Ale som známa aj svojou výbušnosťou a hádavosťou, som skrátka dosť temperamentná a to niekedy robí neplechu.
(mám tyrkysovú ofinu a nosím k nej tyrkysové oblečnie) čiže tým som bola zaujímavá dnes
Vysvetlil som ti co je sebavedomie.
Ja nemozem za to ze ty ho mas...od 1 do 10 si myslim dal to sa mi fakt len zda 4 ci 5 v mojej ankete rob s tym nieco pre tvoje dobro.
Ok. Teraz ti ukazem napr v com som o krok pred tebou.
Ked si pisal ten geniualny status o tom ako nechapes preco milionari sa na vsetko nevyjebu a len si nepiju kavicku sem tam sa nieco nenaucia a spinkaju dokedy chcu..ja aj velka vacsina ludi sme ta jasne preargumentovali.
Pisal som ti priznaj si raz ze si proste prehral..ze si nemal pravdu ty ale ja a stupnes u mna o 10 schodov.
Ani len si o tom mikrosekundu urcite nerozmyslal.
Ja teraz urobim nieco pre teba uplne scifi:
Dostal si ma !! Ano asi nie som len sebavedomy ale casto to asi do tej arogancie, vyvisovania sa nad druhymi prevhadza to nie je spravne, bohuzial asi to tak bude
"Bohuzial dovolim si tvrdit ze aby si mohol spolahlivo tvrdit ze je to moj pripad musel by si ma viacej poznat..osobne a ovela viac."
hlavne, že minule tu robil silné analýzy osobnosti človeka na základe ich statusov dobre ty
-to by som chcela aj ja mat taký stav "mít vela penez aaž tolko že nevediet čo s nimi" :p :happy:
nj, to nie-tak-vela-ludí si može povedat, taký stav..
Ale ja by som to asi zhrnul a ukoncil tak..
Obaja sme nepochybne dost silni NARCISTI, a uplne odlisni ludia s odlisnymi povahami..ty si premudrely melancholicky filozof utapajuci sa vo vlastnej velmi vysokej intrligencii (ja ta odhadujem na iq mozno az ku 140) a k tomu este velmi nestastnej povahe.Ja som psychopat prakticky bez citov, sucitu, empatie..
Takze to su protipoly asi ako usa a rusko.
A nemusime superit o to kto je lepsi, kto ma vacsi kokot.
Ja mam 15 vm btw
Priznavam no DDD
Taka srandicka trosicku to bola..ale kazdy hovoril ako super som sa trafil DDDDDDDDDD
(mimochodom dosť často si zcestný a mám pocit že túto ,,fintu,, využívaš len vtedy ak nemáš čo dodať konštruktívne priamo k veci, siahneš po ľahšej zbrani a to je ochromenie z iných citlivých miesto, ale tu to fungovať nikdy nebude pretože ja som so svojím sebavedomím spokojný, nemám ho ani vysoké a ani nízke, mám ho presne také aby som nežil znevýhodnený život a aby som sa dokázal cítiť fajn - čo sa aj deje čiže táto stránka je v poriadku u mňa)
a čo sa týka toho kroku predomnou, už keď som videl že píšeš o tom statuse o milionároch tak som sa chytal za hlavu že ,,bože môj hadam toto nebude nejaky argument,, lebo tá diskusia stebou pod tým statusom bolo utrpenie kedže si absolutne nechápal o čom som tam písal ... písal si úplne mimo a samozrejmé veci ktoré sú jasné ako facka ale...je tam velké ALE ja som o tých veciach ktoré si písal nepísal, ja som písal úplne o niečom inom ale hej, pochopil som že bolo zbytočné ťa o tom presviedčať (aj zopár iných ľudí a ak si si mohol všimnúť niektorí ma naozaj pochopili a napisali tam koment k veci, nie ako napr. ty) ... čiže ... chybu priznať nemožem kedže toto tvoje poukazanie na ,,chybu,, je samo chybné ... + nepotrebujem u teba stúpať, absolutne ... nepotrebujem stupať u nikoho ... ja sa iba vyjadrujem a prezentujem sa taký aký som a ako myslím ... to je všetko
a scifi prídavok znie síce milo, ale na základe uvedeného čo o tebe viem a čo si všímam ti tento manéver neverím ... (je tu istá možnosť že dokážeš prijať kritiku a poučiť sa z jasných vecí, ale tak isto 50 na 50 je tu možnosť že to nedokážeš) preto zostávam v tomto nestranný a neriešim to ... ale úprimne dúfam že som ťa dostal tak ako píšeš pretože to čo som o tebe napísal je evidentné z tvojich komentov, len osm popísal to čo vidím, nič viac
ty si psychopat ?
a to tu len tak napíšeš ?
t.z. že manipuluješ druhymi , využívaš ich atd.
ja nie som psycholog, ale z toho čo mam
prečitane mi vychadza že taketo spravanie
je tiež len nejaka obranna reakcia
a vnútorne nie si štastný
ale tak možno sa mýlim
nie som narcis a vôbec nie silný, reálne sa dokážem len pozrieť na veci tak ako sú a pokial mi niekto ukáže inú tvár veci (správenjšiu alebo skutočnú) nemám problem ju prijať a poučiť sa
a ďakujem ti za tvoj kompliment pretože pre mňa komplimentom je čo sa týka tej inteligencie
+ ja nesúperím, ja iba diskutujem
podla mna melancholik nie je narcis ,
len to všetko vidí tak trochu inak ostatní
a myslím si to preto lebo aj ja som taká-
velmi sa nad všetkým zamýšlam a potom
ked niekomu hovoríte tie múdrosti
vyzerá že moc mudrujete že sa chcete tým
vyvyšovať alebo poučovať druhých ale
to tak nie je
proste že Vás nepochopia ludia kt. to tak nerobia
a tým nemyslím že su hlúpejší
nejaka filozoficka povaha alebo čo
aj ty máš taký pocit niekedy ?
že nás tak vidia
myslela som to tak že neviem presne
či sú tí psychopati aj šťastní ked
robia to čo robia
čiže ak je niekto psychopat, koná len na základe uspokojovania si vlastných potrieb, nie na základe napĺňania šťastia
ale veď aj tak osm sa už vyjadril
Ja skutocne nemam problem prijat prehru a tu je ocividne ze si dokazal ze som arogantny co som spociatku sa snazil vyvratit.
S tymi prejavmi arogancie by som to nemal tak prehanat niekedy
Sebavedomie to je druha vec..
Nie som byk co neustale bude nahanat bezhlavo cervenu satku..
Po 2 rokoch mojho posobenia ni birdzi si prvy clovek co sa mi dokazal dostat pod kozu a ako tak ma precitat.
Ale to sa dali cakat vzhladom k tomu ako tu odhalujem svoje nazory a k tvojej inteligencii.
Takze gratulujem.
Samozrejme to mnou ale ani trochu nezamavalo respektive uplne minimalne v kazdom pripade diky
Zaujimalo by ma velmi ked si tu uz cital desiatky mojich dlhych komentov p, argumentov atd..celkovo na birdzi co si ty myslis aky som ja intrligentny? Tvoj odhad mojho iq?
Cisto inteligencia..nie povaha..osobnost..
Nemam problem priznat ze som psychopat..
Nemam problem priznat ze som 2 x skoncil na psychiatrii
Nemam problem priznat ze som o panictvo prisiel v bordely tesne pred 20 narodeninami, mimochodom dost silno zdrogovany
Nemam problem priznat nic.
Vies preco????!!!!
Sebavedomie
Navyse to aky je clovek v skutocnosti, co z coho vyplyva , co s cim suvisi ohladom jeho spravania, osobnosti atd.... Je mozne zistit az po rokoch psychoanalyzy.. Stovkach hodin..
Takze to co je na @47 pravda a co nie uplne ani sam neviem..
Ale ako som hovoril som psychopat takze sa lisim od vacsiny..
Cize u mna to moze ( a nemusi) byt uplne inak
ja som si už chcela aj príručku
o psychopatoch kúpiť ,
lebo je to zaujimava oblast
ale tak spoznat by som ich mala
podla spravania, ale trochu viac
preniknut do toho ako uvažujú
Co sa zda zle?? Aku chybu?
Tak ked vidim ze som preargumentovany tak si to priznam
Tu sa to ale totiz casto nestava
Zase= !!sebavedomie!!..nerobi mi to najmensi problem
no hej, logicky nesedí ,
mala som napísať že mám
dobrý pocit že sa tak aj niekto druhý
cíti
To je asi tak vsetko
ale co ja viem, ja sa citim byt nie extra zaujimava ale nevadi mi to absolutne
a to je to najzaujímavejšie a najfascinujúcejšie pre mňa.
neviem.
možno pre to, že som (takmer) neustále pozitívna, usmievavá, milá.
nielen v dobrom
Ako ok beriem.
Ale nech do mna nejebe nech dostanem ban a ze som troll..
Pricom ja som ju nikdy neurazil ani nic..
Jaj asi evidentne urazil..ze je pekna ,,iba,, na 7/10.
@kittyboo
Takze naposledy len a len pre teba:
1.zijeme v slobodnom state
2.sloboda prejavu, sloboda nazoru
3. Za body 1 a 2 bojoval pan Havel 30 rokov
4. Ak porusujem pravidla stranky nech mi daju ban
5. K bodom 1,2 a 4 patri aj to ze asi som medzi tu vami superliberalmi trosku staromodny ale skratka ja nejako nepovazujem za super duper mega vec ked chlap jebe chlapa doriti alebo chlap fajci chlapa..
6.bodaj by si ty aj ostatni buzerantomilovnici mala syna buzeranta..ci by si skakala 4 metre doi vzduchu budem zvedavy
Napriklad autor tohto fora moze kedykolvek cele forum vymazat a desiatky minut mojich myslienok ktore som tu pisal skonci navzdy v Analoch birdzu
myslíš hadimistra ? to neni troll
tak ono by sa to malo vylučovať pretože psychopatia sama o sebe znamená že človek nie je schopný emočných stavov ... tým pádom nemôže a nemal by citiť ani šťastie ...
neviem, ja už beriem všetko s rezervou- teda že mám názor že niektoré poučky nemusia platiť vždy na 100 % - vieš ako to myslím takže keď máš rôzne vedy napr. psychológiu tak tá
to vidí iba z pohľadu psychológie , lenže svet a život je veľmi zložitý, a napr. to ako sa človek správa môže ovplyvnovať XY rôznych faktorov a niektoré ani psychologia možno neberie do úvahy , mám rada, ked niekto skuma problem z roznych hladisk a aj z pohladu rôznych vied
ber to pozitívne, čo som videla tvoju fotku, aspon nevyzeraš ako nerd
a ked sa mi chce vypnut, ale nechce sa mi vychadzat z domu, tak pisem...cize je mi dost jedno, ci to niekto zmaze alebo nie. a vobec, velmi ma netrapi ani len to, ci to bude niekto citat Hehe ucel to splni v okamihu ked je to napisane
pre zeny je zaujmavy pekny alebo bohaty muz
pre muzov su zaujimave pekne alebo (mimoriadne) inteligentne zeny, pripadne vtipne
Nech ma tu aj ukamenuju, furt si myslim, ze zeny su viac na hmotne charakteristiky (vzhlad, svaly, vyska, farba vlasov, dlzka vtaka, prachy, auto, domy atd.) v porovnani s muzmi, ktori si viac vsimaju dusevne vlastnosti ako inteligencia, schopnost konverzacie, vtipnost, miernost a pod. Vynimky su tak pod 5% pri kazdom pohlavi....A ak vam to nedava zmysel, zamyslite sa nad tym, na co sa najviac stazuju zeny na muzoch, resp. preco zeny nechcu chlapa, a naopak, preco muzi opustaju svoje pekne zeny....
A vseobecne mimo tych vlastnosti hore sa tazko da napisat, co je zaujimave---niekto si vsimne zaujmavy konicek, iny zase zaujimavy hlas apod.
Ale myslim si, ze vacsina ludi je nezaujimavych.....chcu zaujat bud krasou alebo bohatstvom, pripadne frajerovanim sa