Chcela som byť učiteľka, pretože sa mi zdalo neuveriteľne prítažlivé mať v rukách tú moc, opravovať diktáty, dávať päťky a písať poznámky. Psychický teror detí... Presne to, čo ONI robili nám... Teraz je na čase, aby sme to vrátili ICH vnúčatám...
@13 Prečo vodič autobusu? Aby si mohol brávať náhodné stopárky?
no vždy a predovšetkým som chcel byť rušňovodič... potom ma nejaký čas fascinovali požiarnici a viem že chvíľu som chcel byť i bachar vo väznici - to posledné ma prešlo, keď ma mama strašila, že mi budú väzni škaredo nadávať a vyhrážať sa, že ublížia mojej rodine
ja som chcela byt ucitelkou..alebo hereckou ...alebo podnikatelkou(manazerkou..neviem co to bolo to sme sa tak hravali so sesterkou ze sme mali diare a dohodovali schodzky.... a najlepsie bolo ked sme sa hrali na agentky FBI a spehovali a pisali si o tom zaznamy, to bolo BEST jasne chcem byt tajny ageeeeeeeeeeeeeent
Pfú tak u mna to bol kozmonaut, karatista, a taktiež niekde vyššie spomínaný rytier Ale vždy od mala som strašne chcel vedieť čítať a keď som sa to naučil tak ma držal už len spisovateľ, scenárista, básnik a podob.
Carodejnica... som si myslela ze som ako Sabrina stale som sa tesila na narodeniny, lebo som si myslela ze konecne budem moct carovat
A okrem toho patologicka alebo detektivka... Makepeacova bola moj hrdina8)
No ja som každý deň chcela byť niečim iným..
Ale asi ako každé malé dievča som chcela byt najskor doktorka a potom veterinárka...
Aj tak mi to nevdržalo...
ja som wzdy cchel byt ze poziarnikkk...mno uz teraz asi ze hasic coo?????..wzdy som bol tam kde nieco horelo...a tam kde som byval sa pravidlne vypalovala trava tak som okukalaval a raz aj hasil ..a mum ma prisla zobrat ze sa mi nieco stane aspon na chvilku som bol malym hasicom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
101 komentov
No chcel som byť detektívom ... Moc som čumel na telku
@13 Prečo vodič autobusu? Aby si mohol brávať náhodné stopárky?
Asi mi zle dopína, ale nejak ma znepokojuje, že tam nie je aspoň nejaký smajl ...
A takto by si zasa bola špinavá od, ehm, porotcov ...
V tomto radšej už ani dvojzmysel nebudem hľadať, to by zle dopadlo
No o tom vzhľadom na tvoj sen naozaj nepochybujem
ja som chcela byt ucitelkou..alebo hereckou ...alebo podnikatelkou(manazerkou..neviem co to bolo to sme sa tak hravali so sesterkou ze sme mali diare a dohodovali schodzky.... a najlepsie bolo ked sme sa hrali na agentky FBI a spehovali a pisali si o tom zaznamy, to bolo BEST jasne chcem byt tajny ageeeeeeeeeeeeeent
A okrem toho patologicka alebo detektivka... Makepeacova bola moj hrdina8)
ok, ok, len sa mmi to zdalo akési nejednoznačné
Ale asi ako každé malé dievča som chcela byt najskor doktorka a potom veterinárka...
Aj tak mi to nevdržalo...
ale po dnesnych skusenostiach viem, ze to istotne nikdy robit necem