..úprimne? Chcela som byť módna návrhárka, lebo ako malá som často kreslievala tričká šaty sukne nohavice proste všetko možné od A po Z. Som mohla mať dákych 5-6-7 rokov. V tomto veku sa nad tým len škodoradostne pousmejem, a nechápem čo som to bola za krpec že som to chcela byť, lebo teraz ma už veľmi nákresy a pod. nebavia. Čiže mi tento sen nevydržal.
Ja som chcela byť tiež módna návrhárka A potom kaderníčka lebo sa mi páčilo hrať bábike s vlasmi. Mala som okolo sedem A potom právnička, lebo som si myslela, že budem mať peniaze a kúpim si ostrov, budem mať princa.. No jasne.. Fantázia
najprv som chcela byť veterinárka, potom som chcela byť "obliekačkou" no a nakoniec som nikde medzi dospelými počula že právnici veľa zarábajú a tak som chcela byť právnička
ja som chcela byť "doktolkou" potom už keď som mala nejakých 13 som chcela byť architektkou alebo módnou návrhárkou (rada som kreslila)...no v 14 som narazila na Soš Obchodu a Služieb PD- odbor hotelová akadémia a hneď som vedela že tam musím ísť hotelierstvo, jazyky, poznávanie krajín, rôznych kultúr, a hlavne-cestovanie- to ma baví
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
Dokonca som to povedala aj v 3.triede na základnej, pred všetkými
Ale princezná pre vysnívaného princa by som chcela byť stále
návrhárstvo
.. a moja sestra chce byť teraz "krájačka salámy"
...Dosť dlho ma to držalo
A potom stacilo prist na strednu, mat "skveleho" dejepisara a cely sen bol vpc...
Ani nie ze konkretne proti nemu, ale kvoli nemu som sa totalne prestala ucit dejak a prestal ma zaujimat...
Neviem, proste ma pri nom nebavil dejak. Na zakladnej som ho zrala, mala som skvelu ucku, ktora dokazala ozivit hodinu
no ja som na zš mala strašne divnú profku, volali sme ju Proksik- toxik, a s ňou deják, tak to bolo čosi desné....
No moja bola az priliz ziva Ale aspon s nou bola sranda