ja keď som bola malá tak som chcela byť smetiarom...všetky decká na ulici sme behávali za smetiarskym autom a pomáhali im v práci a keď bol dobrý deň tak sme sa mohli odviesť na naskakovacom mieste.
ked som mal 4r chcel som bit politikom, ale potom som od toho upustil pretoze stlacat 2 tlacitka vie aj opica D takze neh to radsej robia deti pod 4r vid terajsi parlament
klasicky smetiar...a potom spisovateľka, maliarka(potom som zistila, že neviem malovať), tanečnica (to ma prešlo, keď som na besiedke drbla z pódia), veterinárka (to ma prešlo, keď som si uvedomila, že všetky zvieratká nie sú zlaté a huňaté), hudbné ambície som nejaké mala (ale potom som zistila, že mám hudobný hluch)....hej a milionárka som chcela tiež byť, ale vlastne, to by som chcela aj teraz
ja som chcela byť speváčka, herečka, sekretárka alebo novinárka...a novinárka mi ostala doteraz...len radšej by som chcela byť spisovateľka..tak uvidíme či sa mi detský sen splní.
patologička, lekárka, herečka, učiteľka, spisovateľka, veterinárka, podnikateľka, moderátorka, policajtka, novinárka, archeologička, maliarka, no proste každý mesiac niečo iné a potom ešte som tresla, že budem mafiánka, striptérka a podobné hovadiny, ale to asi len aby som zaujala, ja už si to ani nepamätám, to len rodičia mi povedali a hlavne, že teraz netuším...
@klaudiqaaa ja..v zivote ma smetiari nezaujimali...absolutne som nechapala preco ked isli poza plot vsetky decka jacali ako zmyslov zbavene,kyvali im...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ja som chcela byť balerinou a potom veterinárkou.....
nevydalo ňo.
a viete čo je prdel? Že teraz nemám ani šajnu čím chcem byť