Mám na mysli materiálnu škodu, že ste dakomu/sebe niečo stratili, rozbili, pokazili, zničili atď. Aká vec bola najdrahšia/najcennejšia, ktorej životnosť ste ukončili? Ako sa to stalo??
raz som NEÚMYSELNE rozbila sklenenú skrinku ( či ako sa to volá ) kde mala mama "vystavené" drahé šálky a také somariny ... som sa hrala s loptou, lopta náhle zmenila smer a zamierila do skrinky =D=D
škodu neviem presne, ale museli sme kúpiť novú skrinku , potom aj zopár šálok sme museli kupovať =D
keď som bola malá, rozbila som sklenený stolík v obývačke - mal len drevené nohy a na nich sklo. a dokonca dvakrát, raz som robila na gauči kotrmelec a nejak som sa naň zgúľala
tak...určite aspoň 50 tanierov a pohárov som už rozbila...potom okno na izbe, stratila som dva mobily, bundu, nejaké topánky, šál, aspoň 5 párov rukavíc, minimálne štyričiapky...som šikovná
ja vždy všetko pokazím, rozbijem, zničím a najmä keď som niekde na návšteve,,,vyhodené poistky, zlomený stolček, rozbitý pohár, lampa, lyžička v záchode zrkadlá, počítače, hodinky, mobil, a postrácané rôzne kusy oblečenia a to nie len moje,,,aaahhh veľa by sa toho ešte našlo
nedavno som chalanovi praskla nafukovaci čln no on tvrdil, že to bola jeho vina, ale asi to bolo len zo slušnosti...hoci...ako som mala vedieť, že je ta pumpa taka vykonna????no depku som z toho mala riadnu, kebyže to je môj čln tak sa na tom aj zasmejem...
Ujovi som zlomil starý švajčiarský nožík ešte asi s časov druhej svetovej vojny, mal ho po dedovi.... ale myslím že to bola pre neho viac menej osobná katastrofa ako materialna škoda
@mima173 hehehv pohode ale tak vies to nebolo naschval inac som sa strasne dlho zamyslala kym som to cele zpisala a ten prsten co som stratila kamosovi to bolo dost cool lebo hodil rukou ze to neva kupi si iny ale musela som mu pisat ulohy a slohy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
škodu neviem presne, ale museli sme kúpiť novú skrinku , potom aj zopár šálok sme museli kupovať =D
poprepichovala som kamosom nafukovacky
jednemu rozbila okuliare
babke zlomila stojan na malovanie (doteraz o tom nevie )
babke a dedkovi som rozbila umyvadlo
par krat som tak tresla dvermi ze sa rozbila ta sklenena vypln
frajerovej mame som dost poskrabala panvicu (a ona je na to straaaasne hakliva)
jednemu znamemu som zlomila daco na aute takze sa mu nedala zavret kapota
a jednemu kamosovi som stratila strieborny prsten neviem akej mega znacky z USA za minimalne 200eur