ale ja to vieeem...poznam vela takych dievcat a pride mi smiesne ako sa obcas spravaju, ale chalani sa tvaria tak frajersky, az je to pokritecke, ked potom nic nespravia..
teda, v jeho veku, no dajme tomu zeby to tak bolo...och...ale vazne nikoho z vas by nemrzelo, keby ste nieco chceli a nedostali len preto, ze ste sa ...ehm...hambili??
Ako ale raz sa mi prihovoril jeden typek na ulici... Vtedy som mala akurat viac farebne vlasy... s tym, že mam užasne vlasy a pytal sa ma kam idem... isla som ku vtedajsiemu slovanu na DPMK aktivovat cipovu kartu. Cez celu hlavnu isiel so mnou a mojou kamaratkou, rozpraval o tom, ako rad kresli a kde chodi do skoly a neviem co... A asi 20 krat povedal ako sa mu pacia moje vlasy...
ja ani neviem Tiež som mal ten problém To je ako keď na snowboarde stojíš pred nejakou prekážkou ktorú ešte nevieš prejsť a najprv sa 10x v poslednom momente vyhneš potom to skúsiš a rozbiješ sa ale pre ten pocit keď sa to podarí to proste musíš skúšať Aby so som to zhrnul tak asi hanblivosť/opatrnosť a strach z neúspechu
Ťažko povedať prečo. Niektorí sa boja (hanbia sa) žien ako koza noža. Iný zase majú zle skúsenosti z minulosti, tak na to kašlú. Ďalším sa možno aj baba páči až pokiaľ neotvorí ústa, či neukáže svoj intelektuál a ten chalan/chlap má už dosť. Už je z nej hotoví a pokiaľ ju nechce na jednú noc, tak ju ani nerieši.
Určite najviac prípadov je tých, ktorí sa stretli s debilitov u žien/ mužov. Ide o to že ak ich niekto osloví a sa im nepáči, tak sa dá aj slušne povedať nie. No ako ja poznám dnešnú spoločnosť(ženy či mužov) miesto toho aby slušne odmietli, tak začnú z toho robiť grotesku. No keď sa to deje niekde na verejnosti, tak sa netreba potom čudovať prečo sa poniektorý čudne správajú. Proste nechcú zažiť ten trapas a to poníženie. U ľudí je čím ďalej tým menej pochopenia. Každý si myslí že je pán, že je niekto(nevidí si na špičku nosa) a tak to potom vyzerá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A niekomu môže proste prísť divné len tak prísť za niekým a predstaviť sa (a vlastne, mne by prišlo divné, aj ak by tak ktosi prišiel za mnou
inak vtedajsie vlasy
A keď už, tak haNbiť sa
boja sa odmietnutia
nemaju vazny zaujem, iba sa proste pozret
zastava im rozum aj pohlad z tolkej hluposti/geniality
a podla mna je najprv najlepsie ist niekam von az potom ku niekomu domov
Určite najviac prípadov je tých, ktorí sa stretli s debilitov u žien/ mužov. Ide o to že ak ich niekto osloví a sa im nepáči, tak sa dá aj slušne povedať nie. No ako ja poznám dnešnú spoločnosť(ženy či mužov) miesto toho aby slušne odmietli, tak začnú z toho robiť grotesku. No keď sa to deje niekde na verejnosti, tak sa netreba potom čudovať prečo sa poniektorý čudne správajú. Proste nechcú zažiť ten trapas a to poníženie. U ľudí je čím ďalej tým menej pochopenia. Každý si myslí že je pán, že je niekto(nevidí si na špičku nosa) a tak to potom vyzerá.