neuvádzaš kontext, čo ste si písali pred tým a tak. prihliadnúc aj na tvoje staršie diskusie by ma vôbec neprekvapilo, keby si si upravoval fakty k svojej pravde
@darkestangel žiadala odo mňa predtým aby som zverejnil svoju foto čo som odmietol tak sa ma spýtala či niesom fejk. a ako to pokračovalo už viete z popisu témy.
@antifunebracka ja som jej prvý nepísal. ja prvý nepíšem nikomu, aj len odpisujem ak niekto napíše mne. nemám potrebu niekomu vypisovať, niekomu sa vnucovať a už vôbec nie potom všetkom čím som si prešiel za posledné mesiace. chápeme sa, áno?
@antifunebracka predtým som mal menšiu konverzáciu s jej kamoškou ktorá bola omnoho milšia. no a tá ozruta si toho všimla tak ma kontaktovala potom neskôr aj ona. a s tou konkrétne menovanou to nemá nič.
aha...no kamoška...bohvie čo si tie dve o tebe povedali...na čo sa nad tým vlastne pozastavuješ? malá má len 15rokov, trápia ju iné problémy ako teba, svet chápe inak ako dospelý chlap, za prirodzené považuje iné spôsoby komunikácie...bav sa so seberovnými, nie s deťmi a takýmto problémom sa nabudúce možno vyhneš
@outsider mám 39, plánoval som si nastaviť skutočný dátum narodenia ale tu sa to nedá lebo nieje v nastaveniach príslušný rok. @sasuke myslím si, že niesom na tom až tak biedne aby som považoval za potrebné baliť deti.
no preco asi... dava si pozor na seba pred pedofilmi... ty sa trosku uvedom... ty by si bol urcite cely stastny keby tvojej malej dcere vypisoval 40-rocny pedak..ze?..
ale načo si s takými deťmi píšeš vôbec?!
ja by som reagovala rovnako, keby som zistila, že mi vypisuje niekto o 25 rokov starší...bo fakt nevidím dôvod, prečo by to niekto normálny mal robiť!
tak asi sa jej zahnusilo, že jaký peďák ju chce obťažovať ...aj mne minule na fb písal voláky cca 40+ročný chlapík a tiež som mu viac neodpísala, bo mi to pripadá úchylné..čo môže chcieť taký puro s 22ročnou babou? nemám predstavu o čom by sme sa mohli baviť....
@jarastik popravde to so mnou trocha zamávalo pretože niesom na takéto stavy, na takéto výpady z niekoho strany zvyknutý. ak je divoch tak nech ide do lesa a nech sa neukazuje medzi ľuďmi. raz sa môže stať, že za takéto správanie doplatí. no ale to už je mimo mňa.
Ja mám 19 rokov a keby mi napísal nejaký starý cap ako ty, tiež by som zdrhala kade ľahšie O.o
prečo pre boha vypisuješ 15tkam? TO som nikdy nepochopila...
@laurikaaa ja im nevypisujem, ja im LEN odpisujem ak mi nejaká napíše, ja na ne len reagujem. na tom si myslím, že nieje nič zlé. o nejakej mojej chybe si myslím, že tu nemôže byť tentokrát ani reči.
čo ja viem, nemala ti nadávať za to koľko máš rokov, ale jednoducho ti mala prestať písať a vyriešené
btw, napríklad ja neznášam, ked si píšem z niekym, kto nemá fotku, tieto anonymné typy ľudí mi pripadajú akoby sa hanbili za to, aký v skutočnosti sú, nič v zlom :letim:
nic v zlom ale podla mna dobre spravila. treba sa branit proti uchylakom aj ked nim mozno nie si ale aj tak aspon preventivne... mam nejaku davnu skusenost na pokeci s teplymi pedofilmi a viem aku maju taktiku. treba ich hned poslat kade lachsie lebo budu potom vselico skusat...
@antifunebracka dufam ze si si ho nepomylil so mnou ty skaredy hovnosexualny potrat lebo aj mna si uz nazval pedofilnym zvrhlikom . Ja mam 30 a rozhodne nebalim pice cez pokec a vyzeram mladsie jak ty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ja by som reagovala rovnako, keby som zistila, že mi vypisuje niekto o 25 rokov starší...bo fakt nevidím dôvod, prečo by to niekto normálny mal robiť!
prečo pre boha vypisuješ 15tkam? TO som nikdy nepochopila...
čo ja viem, nemala ti nadávať za to koľko máš rokov, ale jednoducho ti mala prestať písať a vyriešené
btw, napríklad ja neznášam, ked si píšem z niekym, kto nemá fotku, tieto anonymné typy ľudí mi pripadajú akoby sa hanbili za to, aký v skutočnosti sú, nič v zlom :letim:
@4