@tomaskoomyl ja som taký typ že ked som smutna tak sa zavriem sama a je to horsie.. ale ked chcem aby ma to rychlejsie preslo idem skor von do prirody alebo za priatelmi a porozpravam sa s nimi a myslim ze to dost pomaha...
Napr. v piatok som šla s jednou kamarátkou (po 40) von, šli sme na ruženec Božieho milosrdenstva, do Starého mesta - do kaviarničky „Lepší svet“, späť do Petržalky - do kostola na sv. ruženec, krížovú cestu a sv. omšu a potom do NAY Elektrodomu a domov.
A hneď som sa mala lepšie, bola zábava... I keď to bol veľmi zlý deň, asi najhorší za toto obdobie zatiaľ...
veľa si čítam , ak som fakt v zlom stave , ráno sa budím s tým že idem do knižnice a vypožičiam si knihy a čítam, čítam, čítam . . alebo si fotím, pozriem si nejaké komédie, upečiem si muffiny a dám na vrch nutellu, je to kalorická bomba ale na smútok je to priam nebeské . alebo si vyrábam nejaké vecičky čo mi zamestná myseľ. potom spánok, hudba, veľa hudby, prechádzky a kamaráti . .
Mne naposledy pomohlo zožrať 20dkg marcipánových guličiek v čokoláde... a adekvátne k tomu množstvu mi potom bolo ťažko od žalúdka (ale za tú lepšiu náladu mi to veru stálo )
ísť do čajovne s dobrým priateľom a pokecať (nielen!) o tom. presnejšie povedané, o tom len dosť okrajovo, aby som na to stále nemyslela. skôr oboznámiť v krátkosti so situáciou, napr. pri tom, ako toho človeka núdzovo vyťahujem von, a potom sa baviť o niečom inom. minule som to tak urobila a naozaj ma to veľmi povzbudilo a dodalo mi to nádej. tak je to najlepšie. je super mať okolo seba ľudí, ktorí sú ti oporou, a paradoxne nepriama opora je tá najlepšia samotárske aktivity ma v takých chvíľach skôr ešte viac deptajú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ja osobne si pustím hudbu, obľúbenú a seriem na všetkých
Napr. v piatok som šla s jednou kamarátkou (po 40) von, šli sme na ruženec Božieho milosrdenstva, do Starého mesta - do kaviarničky „Lepší svet“, späť do Petržalky - do kostola na sv. ruženec, krížovú cestu a sv. omšu a potom do NAY Elektrodomu a domov.
A hneď som sa mala lepšie, bola zábava... I keď to bol veľmi zlý deň, asi najhorší za toto obdobie zatiaľ...
Jeden kostol, sadnut na kavej, druhy kostol, potom obchodak
Predstav si, neboli sme na káve
čokoládkou, čítam si počúvam na pecky hudbu, idem von flákať sa...
Občas to iných strašne naserie . ale to prichádza samo !
a zabera
a kukám videá na youtube .. nejaké tie retardované, nič iné mi nepomôže .. jak napr . dnes
ja sa zvyknem umárať sama v sebe a počúvať hudbu, ktorá ma dostane ešte na väčšie dno ako som
ale nie, seriozne asi ako @majo , @inkheart , @dreamer95 a @lawey a pod.