Stalo sa vám, že vám už niečo (čo bolo vaše) ukradli z činžiaku kde bývate?
Ja som sa práve vrátila zo spoločnej "bicyklárne", kde som zistila, že zmizol nám mamin dobrý bicykel a môj bol totálne rozobratý Pravda, že som sa na ňom už dlhšie ne
nieco v tom zmysle ze bud tam daju ten bycikel naspat, alebo si zistis kto to bol a nechas mu zlamat ruky aj nohy....pripadne po jednom vybit vsetky zuby
no raz ked sme mali pred bytom zamknuty byickel o zabradlie ho slohli aj to vzdy byval v byte, len vtedy som bola mala a bolo leto a kazdy dne som na nom chodila tak nam prislo zbytocne furt davat dnu ho
otcovi sa stalo to iste zmizli mu dva biciykle..a tiez to bol dakto z baraku, panelaku, cinziaku lebo na dverach ci oknach neboli stopy po vlamani..takze ani susedom nemozte verit hlavne v petrzalke
nam raz cigansky sused(pripadne jeho kumpani) vykradli vsetkym susedom pivnice, mojej rodine ujebal lyze a bezky. Odvtedy som sa ani nelyzoval, a dufam ze tu spinu raz pohryzie besny pes.
nám vykradli pivnicu bratovi vzali lyže, potom ešte nejaké veci, ale čo mu som najviac nechápala prečo nám ešte aj zaváraniny ukradli My sme mávali v bicyklárni sánky noo neboli moje, ale vždy cez zimu som si ich požičala vyniesla do bytu a vrátila ich až po zime nikdy si to nikto ani nevšimol to, ale skôr bola pôžička ako krádež.
barák - pôvodné slovo označujúce hromadné bývanie v jednom komplexe
A k téme:
Mňa osobne fascinuje akosa v našom dome bránime. Furt sa vymieňajú zámky a dokonca predné dvere, hoci s guľou aby sa nedali zvonku otvoriť, dokonca aj nadvakrát. Pritom je ale evidentné, že zlodejov sem niekto vpúšťa a dáva im kľúče, veď minule spal niekto v kočíkárni a mal za sebou zamknuté, a ráno sa našla kočikáreň vykradnutá a pekne zamknutá. Keď si predstavím, že ja nemám ani klúč od chodbičky, kde mám pivnicu tak je to celé nasmiech. Zamkýname sa tu pred tými čo majú klúč.
A áno, mňa vykrádajú často, teda skôr otvoria pivnicu, nič v nej ale nie je, len haraburdy ako dosky, klince a podobný odpad z prestavby bytu (bez náradia) a pár pokazenej elektroniky, ktorú mi je ľúto vyhodiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
kurvy su to zasrane
a v dome môjho strýka,ukradli bicykel jemu,jeho synovi aj dcére...jeho manželke nie...ale len preto,že žiadny nemala...
činžiak - dom v ktorom sa platí činža/nájomné
panelák - dom postavený z panelu
barák - pôvodné slovo označujúce hromadné bývanie v jednom komplexe
A k téme:
Mňa osobne fascinuje akosa v našom dome bránime. Furt sa vymieňajú zámky a dokonca predné dvere, hoci s guľou aby sa nedali zvonku otvoriť, dokonca aj nadvakrát. Pritom je ale evidentné, že zlodejov sem niekto vpúšťa a dáva im kľúče, veď minule spal niekto v kočíkárni a mal za sebou zamknuté, a ráno sa našla kočikáreň vykradnutá a pekne zamknutá. Keď si predstavím, že ja nemám ani klúč od chodbičky, kde mám pivnicu tak je to celé nasmiech. Zamkýname sa tu pred tými čo majú klúč.
A áno, mňa vykrádajú často, teda skôr otvoria pivnicu, nič v nej ale nie je, len haraburdy ako dosky, klince a podobný odpad z prestavby bytu (bez náradia) a pár pokazenej elektroniky, ktorú mi je ľúto vyhodiť.