Sliedim na nete kebyže nie som v časovej núdzi. Mám vydanú čipovú kartu od SAD (ktorú ale nenabíjam, len si pýtam študentský lístok). Včera mi ale šofér povedal, že mi už študenský dať nemôže lebo mi prístroj nezapípal teda zrejme bude neplatná. Na nete s
ak ti karta skončila, máš smolu... zľava by ti ale mala platiť do 31.8 každého roku, na ktorý máš overené, že si študent.. mne karta končila pred dvoma dňami. Bola som si vybaviť novú a zľavu mám aj na novej do 31.8
najprv si musis ist do SADky pre papier, ktory zanesies do skoly, kde ti ho potvrdia. ten papier zase zanesies do SADky, kde ti bud hned alebo do troch dni predlzia preukazku
@anussqqa a @mardzerin to je zaujímavé, ja som si zakladal čipovú kartu, podpisoval som zmluvu, dali mi kópiu+papiere čo sa s kartou nemá robiť a bolo tam aj popísané dokedy má platnosť (3 roky) a bolo tam písané, že každý rok treba jej platnosť predlžovať.
@66janica6 určite ten papier dostanem na SADke? lebo si nie som istá či mi ho nedali minulý rok v škole. Pýtam sa preto lebo mám zajtra asi 3 hodinky nato, aby som to vybavila
@puco90 dostala som len papier, ktorý trebalo vypísať.. škola, rok narodenia bla bla bla..a na TOM papieri, ktorý sa vracia, bolo napísaných 5 bodov.. a to, že záruka je dva roky, že má životnosť 5 rokov a že ju nemám prikladať k mikrovlnke a silnému magnetickému poľu, nenosiť ju v zadnom vrecku.. ale ten papier mi aj tak neostal...
Každý rok sa to chodí predlžovať... Najprv si musíš ísť po žiadosť o predlženie.. Potom do školy a potom znova na SAD... ja som bola dnes a stojí to cca 65 centov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A nechápem prečo si neprečítaš tie papiere ktoré si pred rokom k tomu musela dostať.
Ale ďakujem, hneď zajtra bežím do školy.
Keď som chodil na strednú, mal som to tak. No a mne sa zdá, že od SADky do školy netreba nič, stačí potvrdenie o návšteve školy a ten papier dá škola.
A s tým papierom treba ísť na SADku.