Mám otázku: Na čipovej karte SAD mám ešte 8 eur. Platnosť karty mi končí už teraz 30.6.2011. Tých 8 eur už nemám šancu precestovať, ibaže by som sa viezla z dediny do mesta celý deň. Je možné vynulovať kredit na karte s tým, že mi peniaze vo výške tohto k
nie so msi celkom istá ale ja si myslím, že je to nejak možné, poprípade si ju proste len predlž tu kartu, že si nerob novu buduci rok. ale malo by sa to dat, ved sa spytaj na aut. stanici
A predĺžiť. Ono, teraz som skončila strednú. Ak si chcem kartu predĺžiť, potrebujem potvrdenie od školy, že ju budem naďalej navštevovať. Ale to nie je možné, keďže som už strednú škončila.
predpokladám že po skončení strednej školy si nedostala limuzínu so šoférom a budeš cestovať aj naďalej hromadnou dopravou tak si predĺž platnosť karty a peniaze ti neprepadnú. a ak ideš na univerzitu, tak si môžeš vybaviť potvrdenie o návšteve tam - takže tiež budeš mať nejakú študentskú zľavu...
mala by si byť ešte stale študentkou, kym neni september alebo kým nepracuješ... takže drahoty by na strednej nemali robiť a potvrdenie ti daju... ja som s tym tiež nemala problem ked som vypadla zo strednej.. a na univerzite ti daju až keď budeš na zápise..
Studentkou si este aj pocas prazdnin a stat za teba ako za studenta plati zdravotnu ... teda rychlo vypytat potvrdenie zo skoly a predlzit na kolko sa da. Ja som tak na MHD usetril.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A predĺžiť. Ono, teraz som skončila strednú. Ak si chcem kartu predĺžiť, potrebujem potvrdenie od školy, že ju budem naďalej navštevovať. Ale to nie je možné, keďže som už strednú škončila.