Ludia prosim vas podporte tuto dobru vec.Pes nieje vec,ale ziva bytost...V ostrave maju peticiu tiez,podporte nas aj ich.Sme ludia nie roboti... » www.petice24.com/zrusenie_povinn... Dakujem velmi pekne vsetkym!!!
Už prestaňte s týmto nekonečným preceňovaním psov!!! Na tejto planéte má už človek pomaly väčšie práva ako človek boha... Keď ublížia psovi všetci sa idú posrať, ale keď ublížia človeku ani pes po ňom neštekne.
podla mna to je dobra vec .... ale ja za mojoh psa ani neplatim cize ani neni oficialne nahlaseny nikde iba u veterinara takze by som mu ziadny cip nedaval
@flysser ludia su 100000000000000 krat horsi ako psy a ktorekolvek zvierata na svete ... ale trestat by sa samozrejme malo aj za to ked niekto ublizi clovekovi to je jasne no bohuzial sa to tak nerobi vacsinou
@torpedo08 serieš si do huby, sám si človek tak som zvedavý či by si bol rád keby pomohli namiesto tebe ako nejakému psovi. pes je len zviera, človek je mysliaca bytosť
@flysser ok zelam ti aby si sa narodil ako tyrany pes v buducom zivote (ked nieco take ako buduci zivot existuje) potom by si pochopil co su to "instinkty a nove triky"
A ti obcania,ktori dodnes nemaju evidencne znamky pre svojich psov nebudu mat ani cipy.Je to tiez trest pre tych slusnych chovatelov.. Nechápem ako to môže byť trest pre slušných chovateľov. Ak psa začipovaného nemajú, tak asi nie sú až takí slušní alebo ako to nazvať a ak majú, tak sa ich to v podstate netýka
Psovi čip nerobí žiaden problém a je totálna kravina porovnávať to s čipovaním rodiny a ľudí, keďže tí sa asi len tak nestratia. Je to len pre dobro majiteľov
Moja známky vždy stráca, takže čip je jediná možnosť, že po nájdení nám ju niekto vráti alebo teda do útulku, lebo sme si ju už z útulku začipovanú brali. V tomto nie som dokonca ani ja paranoidná
@flysser nič v zlom, ale si riadne retardovaný pes je takisto ako človek aj mysliaca bytosť, ktorá takisto cíti bolesť, smútok, radosť.. o_o trošička sa uvedom
Ti co ste za cipovanie psov a argumentujete tym, ze pes sa vam moze stratit, tak si dajte zacipovat aj deti.. Tie sa vam tiez mozu kedykolvek stratit a ked budu zacipovane, tak ich predsa bez problemov najdete no nie?
@ress psa odchytia a podla znamky najdu komu patri a na to, ze ti stratene dieta, ktore je dost pravdepodobne v soku z toho, ze sa stratilo, povie odkial je by som sa velmi nespoliehal...
@tommyhot Známku môžu veľmi ľahko aj s obojkom stratiť, čip nie To je síce pravda, ale tak dieťa si všimnú ľahšie ako zatúlaného psa a celkom určite skôr nájdu aj rodičov. Ale ako pokiaľ by to tomu psovi nejako vadilo alebo v niečom bránilo, tak ok, ale podľa mňa ho to v ničom neobmedzuje a nevidím dôvod prečo nečipovať
@sisooolq áno, spravili. štekajú na mňa, útočia na mňa, hryzú ma tfuj tfuj tfuj... a keď už sme pri tom tak keď máš zvieratá tak rada mala by si im dopriať slobodu zvieratá patria do prírody, ak ich chceš chovať doma v pohode ale musíš byť pripravená na dôsledky
robia to pretoze sa ich bojis viem o com hovorim, prisamfakt, aj na mna stekaju, utocia a hryzu, len nie som ....taka ako ty ja viem, ze patria do prirody, ale ked su uz udomacnene, prirode moc nepreziju.. A okrem toho, takeho psa by hned brali do utulku super.. Jake dosledky zase, omg?
take dosledky ze za nich musis platit, cipovat ich... tak jasne ze sa ich bojim ked po mne stekaju, a preto ich neznasam, lebo utocia na ludi bez dvovodu ja uz sa s nimi nemaznam ked na mna zacne nejaky pes stekat tak ho aj kopnem nech sa nauci kto je pan
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
nemyslím si teda,že je to zlá vec
aj ked ktovie z čoho sú tie čipy kedže je to zadarmo
Úplne súhlasím, ja by som tých bastardov čipovala a mapovala
Psovi čip nerobí žiaden problém a je totálna kravina porovnávať to s čipovaním rodiny a ľudí, keďže tí sa asi len tak nestratia. Je to len pre dobro majiteľov
@flowi1
nechápem, prečo by sa to malo zrušiť...keď stratíš psa, aspoň ti ho môžu podľa čipu nájsť... veď je to len malá blbôstka
mal si ty vôbec niekedy psa?! o_o snáď to na našich psoch vidím ešte môže mať aj psychickú poruchu, ako náš..
áno, aj mačku máme doma, aj korytnačky, aj morča a zajaca... chovám..
až na niektorý hmyz typu muchy, komáre..
tak čo potom riešiš tých psov? spravili ti snáď niečo?.. :/ nie, ja mám pavúky rada, načo by som ich zašlapovala..
robia to pretoze sa ich bojis viem o com hovorim, prisamfakt, aj na mna stekaju, utocia a hryzu, len nie som ....taka ako ty ja viem, ze patria do prirody, ale ked su uz udomacnene, prirode moc nepreziju.. A okrem toho, takeho psa by hned brali do utulku super.. Jake dosledky zase, omg?