videla som niekoľko častí na stv, sú skvelí, majú úžasné čísla s úžasnou hudbou... no koľko sa na to nadrú a ako dlho to vydržia profesionálne robiť... ale pozerať je to zážitok, môj otec sa nad tým zakaždým rozplýva
Poznám, pozeral som to už tak pred tromi štyrmi rokmi na stv 2. A je to úžasné. Som si aj hovoril, že či tí ľudia sú za to tak dobre platení alebo sú blbí, lebo niektorí by mohli robiť vrcholových športovcov.
Jedno video, síce to nemá so slnečným cirkusom nič, ale s cirkusom ako takým hej. Tiež je to super
Poznám. Prvý krát som to videl na stv 2 pred tromi-štvormi rokmi. Je to úžasné. Hudba, kostýmy aj tá dejová vložka do toho. Zaujímalo by ma, že či sú tí ľudia za to tak dobre platení alebo sú blbci, lebo niektorí by mohli ísť robiť vrcholových športovcov.
Hodím sem jedno video, síce to nemá so slnečným cirkusom nič spoločné, ale s cirkusom ako takým to niečo málo spoločné má. A tiež je to super. Až mi zimomriavky nabehli.
Čaro Slnečného cirkusu som objavila už dávno. Dokonca u nich je aj jeden chalan zo Slovenska (teda pokiaľ viem, je len jeden). Naživo som ich síce nevidela, ale veľmi rada si ich pozriem vždy v telke alebo na dvdčku.
Najobľúbenejšie moje predstavenie je Quidam a veľmi rada by som videl Zumanity - odvrátená strana Slnečného cirkusu. Mám doma len dokument o príprave a veľmi ma to zaujalo
@iwka74 jasne alegria, o tom sme hovorili aj s @darkkizz , je to naozaj uzasna pesnicka, mne sa este pacia aj quidam
@narazuvzdornaa ja som zatial vsetky predstavenia nevidel, ale usilovne pozeram, a pri niektorych kuskoch az oci otvaram a sa zamyslam ze ako to je sakra mozne, a ako dlho to museli nacvicovat
myslim ze cirque du soleil mali vystupenie v prahe pred par rokmi, ak by prisli na slovensko, chcel by som ich vidiet, ale co som cital na nete tak vstupenky na ich predstavenie stoja cca 100 - 150 dolarov, ale ak by som mal prachy kupil by som si listok do prveho radu
Slnecny cirgus je uzasny... mrte rad by som videl na zivo...
Ich piesen Alegria (veselosť alebo radosť) je jeden z najlepsich songov ake som v zivote pocul a ma nehorazny text.... nie velmi zlozita Spanielcina alebo si mozete niekde pozriet translation... fakt stoji za to
ja som len tak prepinala a na dvojke kt. nezvyknem pozerat to davali, pravew isli take mali japonky co sa hrali s jojom ale extremne neviem ako sa to vola..
ja som to zacala pozerat ale bolo to nieco uzasne!!!!!!!
poznám a milujem neskutočne úžasný cirkus prvýkrát som videla ich predstavenie Quidam na Stv a odvtedy som videla už mnoho ich vystúpení a dokonca som mala to šťastie vidieť moje najobľúbenejšie predstavenie Varekai naživo vo Viedni to bol fantastický zážitok
@lamiira a @donatela201 joj diabolo, tie deti tam vyvadzali uzasne kusky s tym, pozeral som aj nejake ine videa na youtube s diabolom, ale vzdy ma to vie nadchnut
@lamiira mozem sa opytat kolko cca stalo vstupne, ak si este pamätas
ma teraz napadlo.. Raz (asi pred 3 rokmi) sme sa na toto divali cez velku noc na stv a pamatam si ako to moj oco nemal rad, ze nam to hned prepinal s poznamkami, ze to su chujoviny. Teraz cez velku noc to tiez davali. Pridem do obyvacky a otec cely nateseny: "pod sem rychlo..nieco som ti nahral"..a to tento cirkus . Ked som sa ho pytala, ze ci si nepamata na to, ako to odsudzoval, tak zrazu o nicom nevedel, ze vraj to si JA s niecim inym pletiem D...pritom aj mama mi to dosvedcila
@ supersayan@ donatela201 a je to mrte haluz s tým točiť držala som v ruke a v budúcnosti plánujem aj viac sa tomu venovať
inak to vstupné; nepamätám presne, ale naše lístky stáli kol litra a sme mali dáku štvrtú triedu či ako, takže tie lístky sú celkom pálka. čiže výhľad sme mali mierne horší, ale aj tak zážitok bol
@supersayan uáá teraz konečne vidím tie videá čo si postol (v škole máme bloknutý youtube), famózne ako vždy a to Wheel of Death mám na tričku, že jééj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
toto je fakt uzasne
co vsetko sa da robit s rebrikom
toto je len ukazka, ale cele video je skvele
Jedno video, síce to nemá so slnečným cirkusom nič, ale s cirkusom ako takým hej. Tiež je to super
Hodím sem jedno video, síce to nemá so slnečným cirkusom nič spoločné, ale s cirkusom ako takým to niečo málo spoločné má. A tiež je to super. Až mi zimomriavky nabehli.
Videl som to, už keď som bol menší, a aj vtedy ma to nudilo.
Najobľúbenejšie moje predstavenie je Quidam a veľmi rada by som videl Zumanity - odvrátená strana Slnečného cirkusu. Mám doma len dokument o príprave a veľmi ma to zaujalo
Osobne ma klaunovské/dejové vložky nudia, ale chápem, že najskôr musia byť.
@narazuvzdornaa ja som zatial vsetky predstavenia nevidel, ale usilovne pozeram, a pri niektorych kuskoch az oci otvaram a sa zamyslam ze ako to je sakra mozne, a ako dlho to museli nacvicovat
myslim ze cirque du soleil mali vystupenie v prahe pred par rokmi, ak by prisli na slovensko, chcel by som ich vidiet, ale co som cital na nete tak vstupenky na ich predstavenie stoja cca 100 - 150 dolarov, ale ak by som mal prachy kupil by som si listok do prveho radu
Ich piesen Alegria (veselosť alebo radosť) je jeden z najlepsich songov ake som v zivote pocul a ma nehorazny text.... nie velmi zlozita Spanielcina alebo si mozete niekde pozriet translation... fakt stoji za to
ja som to zacala pozerat ale bolo to nieco uzasne!!!!!!!
@lamiira mozem sa opytat kolko cca stalo vstupne, ak si este pamätas
podľa mňa by bolo úžasné vidieť to naživ
inak to vstupné; nepamätám presne, ale naše lístky stáli kol litra a sme mali dáku štvrtú triedu či ako, takže tie lístky sú celkom pálka. čiže výhľad sme mali mierne horší, ale aj tak zážitok bol
Cez FAN KLUB Slnecneho cirkusu mozete mat zlavnene skupinove listky
viac na www.cirquedusoleil.sk