Takze Kazde cislo nieco znamena...aspon vacsina nieco predsa musi znamenat. Ja zacnem jednotkou, dalsi pojde 2, potom 3, 4, atd. A kazdy k cislu ktore nasleduje pripise nieco, co toto cislo nejakym sposobom vystihuje, ci reprezentuje... Aspon sa nie
Dpc ludia zapojte aspon tu cast rozumu ktora vas dostala az do tejto diskusie, cisla sa nepisu podla cisla vasho prispevku ale pekne porade, nasledovat ma cislo 69.
A ked uz pisem tak hovorim ze 69 je asi druha najznamejsia sexualna poloha
105 - to je tazke, fuuu, ja neviem, tak idem pozret tahak na google, moment prosiim...
- pred 105 rokmi sa narodil George Orwell!
(Britský novinár a spisovateľ George Orwell, vlastným menom Eric Arthur Blair, ktorý patrí k najvýznamnejším literárnym osobnostiam 20. storočia, sa narodil 25. júna 1903 v Motihari v Indii, v rodine koloniálneho úradníka. V stredu si pripomenieme 105 rokov od jeho narodenia.)
126 ....mnoo tak je to take trojciferne čislo delitelne 2,3,6,7,9....na klavesnici ked by ste tahali po tych cislach ciaru zistite ze ako graf to ma stupavy trend alebo co ja viem co takze štastne cislo
127...australskej aukcnej sieni sa podrilo prelomit rekord, ked jeden z Picassovych portretov predali za 6,9 miliona australskych dolarov (127 milionov slovenskych korun)
1. Do rokovacej sály majú prístup iba poslanci, členovia Komisie alebo Rady, generálny tajomník Parlamentu, zamestnanci, ktorých služobné povinnosti vyžadujú prítomnosť v sále, a odborníci alebo úradníci Európskej únie.
2 Prístup na galérie majú iba osoby, ktoré majú priepustku riadne vystavenú predsedom alebo generálnym tajomníkom Parlamentu.
2. Osoby z radov verejnosti, ktoré majú povolený vstup na galérie, musia zotrvať na mieste a zachovávať ticho. Uvádzači okamžite vykážu z galérie každú osobu, ktorá prejavuje súhlas alebo nesúhlas.
143 Cena ropy dnes stanovila nový rekord nad úrovňou 143 USD (2752,30 Sk) za barel. Hlavnou príčinou sú obavy z nedostatku globálnej ponuky a pritvrdzovanie ...
197 Dokumentácia na prvú časť rýchlodráhy má stáť 197 mil. korún ... (MHD) v Bratislave na úseku Bosákova ulica - Šafárikovo námestie dosahuje výšku 197 mil. ...
203 Metafora 203 způsobů, jak rozvášnit muže v posteli (Sex): Autor: Olivia St. Claire / "Buďte sexy, buďte vynalézavé a buďte uvolněné, " radí Olivia St. ...
Priemyselný park v Detve dostane na revitalizáciu nevyužívaných pozemkov a hál v rámci bývalých výrobných priestorov Podpolianskych strojární príspevok vo výške 221 milióna korún.
230 Prehľad a hlavné funkcie produktu ProCurve 230 Radio Port Device. Obsahuje prepojenia na zobrazenie podrobných špecifikácií, na porovnanie daného modelu ...
Talianske združenie prisťahovalcov Pevnosť Európa vo štvrtok uviedlo, že za mesiac august zahynulo 243 migrantov, ktorí sa snažili dostať na európsky kontinent.
tak aby ste si nemysleli, ze som opustila svoju diskusiu - Správa o stave č. 253, to je blog na Birdzi » www.birdz.sk/webka/corvin/bl... a celkom ma aj zaujal, je sice trochu dlhy, ale dost premysleny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
306 komentov
tak
4 nohy na stolicke
6iesty zmysel
19:00 spravy na markize
8) vsemocny google
62 rokov - odchod do dochodku
@83 - si dal zlé číslo
A ked uz pisem tak hovorim ze 69 je asi druha najznamejsia sexualna poloha
TAKZE TERAZ POJDE CISLO 70, NIE 87!!
(sorry ze kricim ale musim)
(ale to v kazdom bare zvykne tak byt )
hehe
toto vystihuje niektorich obcanov s tou brzdovou kvapalinou
PEACE
- pred 105 rokmi sa narodil George Orwell!
(Britský novinár a spisovateľ George Orwell, vlastným menom Eric Arthur Blair, ktorý patrí k najvýznamnejším literárnym osobnostiam 20. storočia, sa narodil 25. júna 1903 v Motihari v Indii, v rodine koloniálneho úradníka. V stredu si pripomenieme 105 rokov od jeho narodenia.)
Dažde v Indii prekonali 108-ročný rekord
tu mate rovno tri za sebou
baba je čaja, proste je jeddnotkou (1), keď má obe kozy trojky (3,3) = 133 moze byt?
1. Do rokovacej sály majú prístup iba poslanci, členovia Komisie alebo Rady, generálny tajomník Parlamentu, zamestnanci, ktorých služobné povinnosti vyžadujú prítomnosť v sále, a odborníci alebo úradníci Európskej únie.
2 Prístup na galérie majú iba osoby, ktoré majú priepustku riadne vystavenú predsedom alebo generálnym tajomníkom Parlamentu.
2. Osoby z radov verejnosti, ktoré majú povolený vstup na galérie, musia zotrvať na mieste a zachovávať ticho. Uvádzači okamžite vykážu z galérie každú osobu, ktorá prejavuje súhlas alebo nesúhlas.
Ach boze...
Ropa stúpla na 140 dolárov za barel
NGC 142 je galaxia v súhvezdí Veľryba (by wiki)
...ropa dražie podla tohto fóra
כל העסקים.כל האנשים - בזק 144
1. nos na tvari alebo usta alebo mega palec I.T
2. ruky , nohy usi oci
3. oriesky pre popolusky , pouziva sa casto v rozpravka napr 3 sestry , 3 musketiery
4. nohy na stole , nohy maju zvierata kosatka ma 4 plutvy
5. v ziackej knizke , pstov na ruke nohe
7. dni ma tyzden
10. prstov na nohach rukach
12. mesiacikov , mesiacov v roku
13. pan boh pri nas , nestastne cislo , piatok 13
14. februar Valentin
15. obciansky, povoleny sexualny styk
18. dospelost
20. videl som ta vracat
24. hodin ma den
60.minut je hodina , sekund je minuta
155. cislo na pohotovost
365. dni ma rok
aaaa uz idem spat
tak 163
Messerschmit Me-163 (také lietadlo)
Rada by som mala viac,ale čo už narobím
a s tou nulou...hm hm hm značka fotoaparátu... Olympus 170
(ropa nám už nestíha )
tak Chata Mlynky 186 (neaká dôležitá chata, má na gúgli dosť odkazov
ps:ozvite sa, keď bude 222, s 22 ste ma predbehli
Miestna neelektrifikovaná jednokoľajná železničná trať 196
(pardon za vyraz)
MTD 202 Zahradní vysavač a drtič 202
Nic lepsie som nenasiel. Este nejaku knihu "202 tipov ako zvysit usporu dochodku"
... ked ide to euro
4=2*2
6=3*2
246
(Wikipédia naša milovaná )
2 x 4 = 8
2 x 4 + 1 = 9
a celkom ma aj zaujal, je sice trochu dlhy, ale dost premysleny