ahoj, neviete nahodou niekto, ako sa da zistit komu patri jedno cislo mobilu?? na strankach operatorov som nepochodila, tam musim vediet meno alebo adresu.. len ja to potrebujem opacne. je to dolezite, tak vopred diks za vsetky pokusy pomoct mi.
Da sa to zistit. co by sa nedalo. ked mas tel. cislo tak zavolas alebp odjes priamo za operatorom a poziadas ich o to, aby ti prukazali, komu patri tel. cislo. A mam pocit, ze tel. zoznam na mobil. by mali byt aj zverejnne. Ale voalco som zacul, ze ked je 0907 tak to su vacsinou anonimny ludia, co nemuseli podavat svoju adresu ani meno. Ale ci je to rpavda tak to neviem. A ten polatok je mam pocit asi 500Sk.
pokial viem tak pri pausaloch sa vzdy podpisuje dodatok o utajeny cisla, ze ho operator nevedie v ich zozname, nikto normalny by si ho tam nedal, lebo tie databazy sa daju stihanut na bars jakom warez fore
Komu patri konkretne cislo sa da zistit oficialnou cestou iba ak poziadas svojho operatora s tym, ze sa jedna o zlomyslene volania. Neoficialnou cestou iba ak mas kamaratov u daneho operatora odkial to cislo je. Samozrejme, ze tym tvoj kamarat riskuje vyhadzov z prace. V pracovnej zmluve sa totiz na 100% zaviazal nezneuzivat databazy vo svoj prospech. To odkial cislo je sa da zisti podla naledovnej schemy. 0901 siet TMO NMT, 0902-0904 TMO GSM/UMTS, 0905-0908 Orange, 0910-0914 TMO GSM/UMTS, 0915-0918 Orange, 0940-0942, 0948,0949 O2.
Predplatene karty mozu obsahovat v databazach neplatne udaje ponevac sa to tazko updatuje. Pausaly su identifikovatelne bez problemov. Jedine, ze by to bol firemny pausal a je tam tridsat telefonov a operator potom nevie kto je vlastne uzivatelom telefonu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
napis a vsetko zistime
Predplatene karty mozu obsahovat v databazach neplatne udaje ponevac sa to tazko updatuje. Pausaly su identifikovatelne bez problemov. Jedine, ze by to bol firemny pausal a je tam tridsat telefonov a operator potom nevie kto je vlastne uzivatelom telefonu.