mňa by len zaujímalo či ste o čistokrvných (ušľachtilých) morčatách počuli. Na Birdz som len krátko, ale myslím že je tu dosť smutných birdzákov, ktorý nemôžu mať zvieratko. Psa rodičia nedovolia, zrejme sa obávajú, že "deti" nebudú zvládať
@hetfield Máš vlastne pravdu aj keď nemôžem súhlasiť! Sama mám čistokrvné morča a je to vážne veľký rozdiel za minimálnu sumu peňazí, pretože morčatá čistokrvné majú väčšiu kapacitu mozgu a sú menej náchylné na choroby, teda dlhšie vydržia. Sama mám také morča a som naň pyšná, pretože za mnou chodí bez vodítka ako taký malý psík a je to vážne perfektné či už ide o mazanie alebo o tréning Ale ako som povedala máš vlastne pravdu, lebo ľuďom, ktorí majú morčatá len tak na maznanie určite postačí aj obyčajné morča s chov produktu i keď potom nikdy nezistia, že morča môže byť aj úplne plnohodnotným členom rodiny.. (nebudem dramatizovať s človekom by som ho neporovnávala, skôr s nejakým psím spoločníkom)
@tulikiwi súhlasím s tebou, teda v tom, že si to myslí väčšina ľudí. Ide skôr o to, že pri čistokrvnom morčati máš aj nejakú tú záruku, že to morča bude zodpovedať aspoň ako tak štandarodm, a bude zdravé, ak si kúpiš samicu, máš záruku, že ak si sa vyslovene nedohodol s chovateľom, tak samica nebude nakrytá! Máš záruku, že si nevezmeš morča, ktoré je mladšie ako mesiac. (keď majú mláďatá mesiac, tak sa odstavujú)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a @1