ahojte. ake mate skusenosti s citackami knih? oplati sa to? nie som si ista ci citanie na 6'' bude v pohode. konkretne uvazujem nad PocketBook 626 Touch Lux 3. dakujem
Bude uvidiš mam pocketbook, 6 palcový a je to ako jedna strana v knihe, akurát, že to je ľahšie a keď budeš mať touch lux tak máš vyhraté, lebo je to podsvietené, ja som si k svojej kupovala lampičku. A keď ti nie je ľúto sťahovať knihy pirátsky, tak dosť veľa ušetriš
Ja nechapem tymto citackam knih.
Vsak to iste mas v mobile nie? Stiahnes knihu a citas
Ak ide o velkost tak rovno 10" tablet a je to este vacsie a mas tam okrem citania knih milion dalsich moznosti a funkcii.
@hsjklaop jaaaaaj boze takychto dilinov milujem. Citacka ma uplne iny typ displeja, matny - vyzera fakt ako strana knihy. Tablet sa leskne ako kokot a na mobile citat je ciste utrpenie. Po pol hodke ta bolia oci. Nehovoriac o tom, ze citacka mi vydrzi nabita zo 2 tyzdne a mobil musim po par hodinach nabijat - na cesty brutal neprakticke.
K teme - mam Kindle paperwhite (3?) a nemozem si ho vynachvalit kupovala som ho este predtym, nez na slovensku vysiel za nizsiu cenu nez za aku sa na slovensku predaval o model starsi
@ivanulienkaa Ja mám PB 624 touch a je úplne super. Jediný nedostatok je ten, že som ja hlúpa nepriplatila 20 eur a nekúpila si s podsvietením, naozaj to chýba. Inak nemám voči nemu výhrady.
Takže určite si kúp, oplatí sa. Inak ja som ho prvý mesiac nemohla ani z rúk pustiť, tak som bola nadšená aký je ľahučký, a ako sa môžem pohrať s nastaveniami písma a stránky a podobne
@staphylococcus ok, hlavne ma nezabi za iny nazor. -.-
Btw. Mobil musis nabijat po par hodinach? - zalezi od toho aky mas mobil.
A ze sa leskne tablet? Ano, ale napriklad ja ked tam zapnem Knihy Online tak sa to automaticky zmeni na take matne..
Citacka to ma mozno viac matne a lepsie, ok, ja sa nehadam. Ale za take detaily platit? Vsak vasa vec..
@hsjklaop omg. drzal si niekedy citacku v ruke? keby ano, tak by si vedel, ze tie "detaily" urobia kurevsky rozdiel.
A ine nazory mi nevadia. Jebnute nazory mi vadia.
určite sa oplatí mám kindle 3 (už dobrých 6 možno viac rokov) a nedám na ňu dopustiť. Nechýbalo mi zatial ani nijak extra podsvietenie ale ak sa jej niečo stane budem uvažovať aj nad ním
@staphylococcus citaciek som drzal v ruke X.
Takze ak sa niekomu nepaci citacka knih tak je to jebnuty nazor hej?
Ty chod do Islamskeho statu so svojim zmyslanim..
@hsjklaop moj zlaty, keby si niekedy v zivote drzal v ruke citacku, tak by si sa tu nepytal, "na co je to dobre". A netvrdil by si take kraviny, ako tvrdis.
@staphylococcus moja zlata, ako som napisal, ka som citaciek drzal v ruke niekolko. Ale momentalnr ziadnu nevlastnim a ani neplanujem.
A ak sa tebe paci, tak OK, kludne sibju kup. Ak citac vela knih a tie detaily sa ti tak pacia, mne to nevadi.
No ja precitam raz za cas nejaku kratku knizku, a staci mi nato (ak nie original kniha) kludne aj mobil, a nevadi mo ze displej nevyzera ako kniha. 0_0
Ja som len chcel ze ak niekoho taa vec nenadchne, nemusis ho hned urazat..
Nechajme to uz tak prosim ta.
@hsjklaop moj zlaty, nedrzal. inac by si takuto picovinu zo seba nevysukal.
btw, ako som uz spominala, citacku vlastnim, takze dalsiu nemam potrebu si kupovat.
@staphylococcus povedal som si ze uz nebudem v tomto fore reagovat, ale neda mi to..
Aku picovinu? Skus mi citovat kde som napisal aku picovinu.
Ak si myslis ze picovina ke to ze niekomu staci na citanie knih mobil a niekomu nie, tak sorry ale picovina si tu potom ty lebo ak o tom nevies, kazdemu vyhovuje nieco ine. Ak stale nerozumies, - niekto oceni citacku zato ze dlhsie vydrzi alebo napriklad ze ten displej je "iny" (lol xD ) a niekomu ide iba o to aby videl text a mohol to citat chapes? Kriste pane, ..
Cize ak ja poviem ze citacka knih nie je nic moc PRE MŇA tak to tak je, a nie je to picovina kvoli tomu ze pre teba je to super vec, pretoze cely svet nie si len ty, a kazdy vnima veci inak, kazdy ma v mozgu inak zoradene neurony a zalezi mu na niecom inom, dokazes to pochopit, ??? Vies o com pisem? Ak nie precitaj si to este raz.
@hsjklaop inak zoradene neurony boze ty si kus debila
tvrdis ze citacka je zbytocna a ze je to to ite, ako citat knihu na mobile. TO je picovina. Na, tu si mozes precitat o tom, ako funguju displeje na citackach » www.flatpanelshd.com/focus.php?subac...» en.wikipedia.org/wiki/Electronic... a ak to ani z tohto nepochopis, tak sorry, ale ja vazne nie som ucitelka v pomocnej skole, daj si to vysvetlit niekomu, kto ti to dokaze vysvetlit na tvojej urovni. A nauc sa prosim pouzivat uvodzovky a slovo lol.
ja som pred niekoľkými týždňami dňami z hejka objednávala touch lux 3 bielu a som spoko ( vyzerá takto hej.sk/citacka-knih-pocket-book-626-touch-lux-3-biela ) a z tých 116 € ešte vieš dať 5 € dole vďaka tejto zľave kuponyzdarma.sk/hej-sk ak by si sa náhodou rozhodla objedávať z tej stránky ako ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Vsak to iste mas v mobile nie? Stiahnes knihu a citas
Ak ide o velkost tak rovno 10" tablet a je to este vacsie a mas tam okrem citania knih milion dalsich moznosti a funkcii.
K teme - mam Kindle paperwhite (3?) a nemozem si ho vynachvalit kupovala som ho este predtym, nez na slovensku vysiel za nizsiu cenu nez za aku sa na slovensku predaval o model starsi
Takže určite si kúp, oplatí sa. Inak ja som ho prvý mesiac nemohla ani z rúk pustiť, tak som bola nadšená aký je ľahučký, a ako sa môžem pohrať s nastaveniami písma a stránky a podobne
Btw. Mobil musis nabijat po par hodinach? - zalezi od toho aky mas mobil.
A ze sa leskne tablet? Ano, ale napriklad ja ked tam zapnem Knihy Online tak sa to automaticky zmeni na take matne..
Citacka to ma mozno viac matne a lepsie, ok, ja sa nehadam. Ale za take detaily platit? Vsak vasa vec..
A ine nazory mi nevadia. Jebnute nazory mi vadia.
Takze ak sa niekomu nepaci citacka knih tak je to jebnuty nazor hej?
Ty chod do Islamskeho statu so svojim zmyslanim..
A ak sa tebe paci, tak OK, kludne sibju kup. Ak citac vela knih a tie detaily sa ti tak pacia, mne to nevadi.
No ja precitam raz za cas nejaku kratku knizku, a staci mi nato (ak nie original kniha) kludne aj mobil, a nevadi mo ze displej nevyzera ako kniha. 0_0
Ja som len chcel ze ak niekoho taa vec nenadchne, nemusis ho hned urazat..
Nechajme to uz tak prosim ta.
btw, ako som uz spominala, citacku vlastnim, takze dalsiu nemam potrebu si kupovat.
Aku picovinu? Skus mi citovat kde som napisal aku picovinu.
Ak si myslis ze picovina ke to ze niekomu staci na citanie knih mobil a niekomu nie, tak sorry ale picovina si tu potom ty lebo ak o tom nevies, kazdemu vyhovuje nieco ine. Ak stale nerozumies, - niekto oceni citacku zato ze dlhsie vydrzi alebo napriklad ze ten displej je "iny" (lol xD ) a niekomu ide iba o to aby videl text a mohol to citat chapes? Kriste pane, ..
Cize ak ja poviem ze citacka knih nie je nic moc PRE MŇA tak to tak je, a nie je to picovina kvoli tomu ze pre teba je to super vec, pretoze cely svet nie si len ty, a kazdy vnima veci inak, kazdy ma v mozgu inak zoradene neurony a zalezi mu na niecom inom, dokazes to pochopit, ??? Vies o com pisem? Ak nie precitaj si to este raz.
tvrdis ze citacka je zbytocna a ze je to to ite, ako citat knihu na mobile. TO je picovina. Na, tu si mozes precitat o tom, ako funguju displeje na citackach » www.flatpanelshd.com/focus.php?subac... » en.wikipedia.org/wiki/Electronic... a ak to ani z tohto nepochopis, tak sorry, ale ja vazne nie som ucitelka v pomocnej skole, daj si to vysvetlit niekomu, kto ti to dokaze vysvetlit na tvojej urovni. A nauc sa prosim pouzivat uvodzovky a slovo lol.