no to ti asi nepoviem, kedze neviem. ale ja uchylne smsky v mobile nemam, cize sa toho nejako velmi neobavam. mama sa mi kedysi zvykla hrabat vo veciach a citat napriklad moje skolske slohy, co mi bolo tiez pomerne jedno, kedze boli v podstate necitatelne
vedel by som najst dovody, kvoli ktorym maju druhe osoby pravo si prezerat sukromne sms...ale ak je to len pod zamienkou zvedavosti, tak by sa to nemalo robit...
nie je to narusenie listoveho tajomstva? aspon myslim, ze sa vztahuje aj na smsky. Zatial sa mi parkrat fotrofci hrabali v mobile, ale oni o tom nevedia, ze som to zistila...A odvtedy si davam pozor na fon a tiez ho vlacim vsade len so sebou, ze co keby nahodou niekto dostal chut na citanie??
Už sa vám niekto šprtal v správach v mobile niekto a vôbec ste o tom nevedeli?
1.ako mozem na toto odpovedat? heh zaujimava otazka
2. nvm ake uchylne mas na mysli ale nacapal sm uz par ludi jak si citaju moje smsky.
3.no co sm mohol vtedy spravit? zobral sm mu/jej telefon a bolo vybavene...
4."akoze to co je!!!"
5. malokedy mam takych ludi okolo seba
6. za 1. mat telefon stale pri sebe, za 2. mat zamku na telefone
no a mne rodicia nemaju sancu chytit sa telefonu, nie to este sa tam cosi hrabat...a keby sa hrabali vedia ze by sm sa pekne nasral takze sa ho radsej nechytaju...
Keď mi niekto do súkromia pozerá cez plece tak mi to už možno kvôli mojej divnej hanblivosti vadí, ak si chce niekto čítať SMS a pod. keď to nevidím tak nech si číta, je mi to jedno
neviem o tom ze by mi niekedy niekto cital smsky,okrem kamosky ktora si to ale citala v mojej pritomnosti,aj ked nedovolene.. no a keby mi ich citali rodicia tak ma dost nastvu. nie je to ich vec co riesim,kto ma ma rad atd..
mno mne Kým by sa dostali rodičia K smsKám by som aj 8 Krát prišla ja.. ale niKdy si nedovolili mi chytiť mobil do ruKy.. a to som im nemusela nič vravieť.. ale viem že vždy Keď som pri mame a príde mi sms taK hneď "Kto ti píše čo ti píše že ťa chce čo?? " a taKé ale inaK neviem nemám to rada a Kamoši mi to nerobia iným do rúK mobil nedám prípadne hneď mažem sms Ktoré sú určené len mne a aKo by som sa zatvárila hm asi taK, aby si dotyčný zapamätal len mňa lebo to by bol jeho posledný pohľad
domievam sa ze nie (teda dufam), ze mi nikto nic necital...
aha vlastne hej, jeden kamos ras zistil nieco z mojho mobilu, co nevedel (resp. chodil som s dakou (tretia osoba) a on nevedel ze s nou chodim, a zrazu to zistil, ked som bol na zachode a on si zobral zo stola moj mobil. no tss... fuj!
No ja tiez nejake krute smsky v telefone nemam,ale mam vyhodu ze moji rodicia s telefonom nejak extra robit nevedia takze by sa mi tam nesparali
a kamosom dovolim ked sa normalne spytaju..je jasne ze je od veci dakomu zobrat telefon len tak a hrabat sa tam alebo mu ho drzo vytrhnut z ruky..ja take situacie moc nemam
Keď som bola menšia, tak sa mi starkí babrali v mobile, ale teraz nie, lebo mi povedali, že sú si istí, že tie SMS sa "zmenili" a radšej nechcú vedieť viac o mojom súkromní, než je treba
moj otec nevie citat ani pisat sms mame je to jedno a kamosi si akurat tak pustaju pesnicky alebo pozeraju obrazky...jediny clovek, ktory si dovolil citat moje sms je moja jebnuta sestra a vzdy vtedy si ich precitala ked som nadviazal s nejakou dievcinou hlbsi vztah...a potom narocky som cital aj ja jej...
ešte dávnejšie na starom mobile mi brat čítal smsky, lenže on mi ten mobil zobral a schoval sa niekam... teraz na novom mám blokovací kód, nedostane sa tam nik
momentálne tam ani nie je nič tajné, ale nebolo by mi to príjemné
Ja take SMS nemavam, a ak aj nejaku dostanem tak mazem. TAkze citanie SMS mi nevadi.
viac mi vadi, ked sa mi sprta niekto v notebooku, ale to sa nestava casto.
Vytaca ma aj ked mi niekto cumi na monitor, ze co robim na nete. Vtedy okamnzite zaklapam a potom si rodicia pradepodobne myslia, ze ake stranky pozeram nevhodne mne A ja som len stale tu
Na nokii je to genialne ze si mozete dat klavesnicu na heslo, ked nejaky/a spoluziak/cka chce mobil odblokujem, ale zeby mi do neho mama lozila, hehe urcite inak ani moj priatel nievie kod
Spoluziaci nie su male deti, takze si ich tiez necitaju. A keby si ich chcela precitat priatelka, tak kludne aj tak je 90% od nej (vsetko riesim cez net, cez SMS uz len banality)
rodicia nie nedovolili by si to ani len spravy na nete, ak mi nahodou nieco prijde a nie som pri PC, nedovolia si je to moje sukromie...
ale su urciti ludia, ktori proste si vzali mobil a precitali si spravy a vsetko co som tam mala, aj veci co im neboli urcene, a uz sa mi stalo ze mi prisla sprava si ju precitali a trapas a tak ju vymazali a ja som potom o nej ani nevedela ale ako kazda loz prevalilo sa to.
a ja nemam uchylne sms v mobile, ale su veci co nemusia vediet vsetci alebo veci co maju ostat medzi dvomi ludmi.
Rodicia by si nieco take nedovolili,ajked mama je majster v prehrabavani sa cudzimi vecami a sparani sa do toho do coho ju nic,ale to by som chcela vela od nej aby vedela SMS-ky citat
No toto leto v case ako som mala najnovsie SMSky prave od jedneho chalana,a v nich bolo pisane velice detailne ako sme si par dni predtym troska uzivali u neho,samozrejme ja si ziadne SMSky nevymazavam,pozicala si sestra kvoli fotaku mobil ale ani nahodou sa mi nepozerala na SMSky Ako bolo mi to trosku trapne,ale no co uz,je to sestra,nemam sa za co hanbit
mne sa stalo raz ze mi prisla sms ,ja som nebola doma tak mi ju mama precitala no nic mi nepovedala a potom mi kamoska hovori ze mi pisala sms-ku no ja som tvrdila ze nie no nakoniec som ju nasla v mobile
...pre bywaleho priatela bolo prawidelnostou citat mi sms-ky,hoci ja som si to nedowolila nikdy ...a momentalne sa tymto bawi moja spoluziackaa a som na to priam alergicka a napriek jej robit nemosem,lebo je madarka a tym sprawam nerozumiem ani shit ...co sa tyka rodiny tak tam je uplny respekt woci sukromiu,a ani si to nwm predstawit ako by mi mamina citala sms-ky..wobec
hej vzdy musim kuknut ked si nekdo pozicia moj mobil ze ci mi nahodov nekuka sms-ky no ale oco si vzdy chce kukat moje sms-ky ale uz nosim mobil stale pri sebe a na ked idem spať si ho davam pod vankúš tak wiem že mi nikdo nebude čitat moje veci
zatiaľ viem iba o pár ľuďoch čo mi smsky čítaly...akože nevadí mi,nech si čítajú keď ich to baví,ale nemuseli by všetko komentovať...jak minule kamoška prečítala totál všetko čo som mala v mobile a povedala mi že " mne keby toto chalan napísal tak už neodpíšem" ...
rodičia mi nečítajú SMSky, ale riešia furt, že koho fotku mám na pozadí newadí ale SMSky si číta len najkamoš ale ten može....on ich aj tak do hodiny zabudne najlepšie bolo keď sme boli na kofole a som zistila, že číta moje výlevy - "básničky" čo po večeroch píšem (nič úchylné!!!)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
sprepacenim by som ho za to zjebala
myslim ze nemam..ale spoluziaci ked maju moj mobil tak citaju sms asi...teda niektori..ale je mi to jedno
nic..vsetko si zaheslovat,vypinat mobil ako si pisal...
1.ako mozem na toto odpovedat? heh zaujimava otazka
2. nvm ake uchylne mas na mysli ale nacapal sm uz par ludi jak si citaju moje smsky.
3.no co sm mohol vtedy spravit? zobral sm mu/jej telefon a bolo vybavene...
4."akoze to co je!!!"
5. malokedy mam takych ludi okolo seba
6. za 1. mat telefon stale pri sebe, za 2. mat zamku na telefone
no a mne rodicia nemaju sancu chytit sa telefonu, nie to este sa tam cosi hrabat...a keby sa hrabali vedia ze by sm sa pekne nasral takze sa ho radsej nechytaju...
Čo je na tom pravdy?
Môže to byť?
Je tu nejaký právnik, ktorý by to vedel vysvetliť?
Nie som pravnik,ale mam vo svojom okoli vela kompetentnych...
No a kamže to pozeráš sa už radšej ani nepýtam
aha vlastne hej, jeden kamos ras zistil nieco z mojho mobilu, co nevedel (resp. chodil som s dakou (tretia osoba) a on nevedel ze s nou chodim, a zrazu to zistil, ked som bol na zachode a on si zobral zo stola moj mobil. no tss... fuj!
a kamosom dovolim ked sa normalne spytaju..je jasne ze je od veci dakomu zobrat telefon len tak a hrabat sa tam alebo mu ho drzo vytrhnut z ruky..ja take situacie moc nemam
Neviem o tom ,ze by mi niekedy niekto z kamosov smsky cital,ale aj keby hej,bolo by mi to v podstate jedno,ja sa hanbit za co nemam
a tak neviem ci si kamosi citaju moje sms..ale asi tazko, lebo mobil do ruky davam ked si chce niekto pozriet fotky a to vzdy v mojej pritomnosti..
ale sa mi stava, ze kamosi, ale to je v poho, pred nimi nemam tajomstva
momentálne tam ani nie je nič tajné, ale nebolo by mi to príjemné
já som taký tajomný človek
a tak do detailov ma pozná málokto
ale uz som si preistotu aj sms zmazal...
už som aj niekoľko krat menil cislo, co som s nimi robil pakoviny
proste haluze... pak mi uz hoc kto prezvanal a pisal chujoviny
a tak mam zas nove cislo
zatial nikde nezverejnujem. Maju ho zatial iba 5 ludia
viac mi vadi, ked sa mi sprta niekto v notebooku, ale to sa nestava casto.
Vytaca ma aj ked mi niekto cumi na monitor, ze co robim na nete. Vtedy okamnzite zaklapam a potom si rodicia pradepodobne myslia, ze ake stranky pozeram nevhodne mne A ja som len stale tu
Spoluziaci nie su male deti, takze si ich tiez necitaju. A keby si ich chcela precitat priatelka, tak kludne aj tak je 90% od nej (vsetko riesim cez net, cez SMS uz len banality)
ale su urciti ludia, ktori proste si vzali mobil a precitali si spravy a vsetko co som tam mala, aj veci co im neboli urcene, a uz sa mi stalo ze mi prisla sprava si ju precitali a trapas a tak ju vymazali a ja som potom o nej ani nevedela ale ako kazda loz prevalilo sa to.
a ja nemam uchylne sms v mobile, ale su veci co nemusia vediet vsetci alebo veci co maju ostat medzi dvomi ludmi.
No toto leto v case ako som mala najnovsie SMSky prave od jedneho chalana,a v nich bolo pisane velice detailne ako sme si par dni predtym troska uzivali u neho,samozrejme ja si ziadne SMSky nevymazavam,pozicala si sestra kvoli fotaku mobil ale ani nahodou sa mi nepozerala na SMSky Ako bolo mi to trosku trapne,ale no co uz,je to sestra,nemam sa za co hanbit
2. aj to sa sem tam stava...
3. zabijal by som!
4. vynadam dotycnej osobe co si to dovoluje...
5. vsetci su taky...vynimiek je naozaj malo...
6. kto nema smartfon tak asi nic...
sa matikar velmi nudila a tak si pozrel a nahlas cital moje sms-ky.........
ked vsak zistil ze su vsetky na jedno kopyto........
povedal len to je ale nuda vsetky su rovnake.....to aky debil ti pisal