Ja len že mám rad fantasy niečo ako Potterovky,a táto ma zaujala, a že či sa oplatí Eragona čítať. (Ešte ma aj Hobit zaujal,a Pána prstenov som nečítal)Film Eragon ma však nebavil. Takže pre tých, čo čítali PP alebo Eragon, či je to fajn?
film som nekukala ale tá 800 stranová bifla na kt. som čakal v knižnici 2 roky kym bude k mání je mojim asi najväčším knižným sklamaním.... neskonalá nuda... človek sa ešte aj po 400 stranách cítil byť v "úvode" ... gradácia nulová... proste pri tej polke som si povedala že predsa úvod nemôže byť taký dlhý a že ked ma to doteraz nezačalo baviť tak ma to ani nezačne...
prečítaj si radšej neznámych ale zato geniálnych Strážcov času!!!!!! to je moja najoblúbenejšia trilógia!!!
Áno čítal a nie raz a tak ako @1 patri k mojim naj :3 ^_^
Ale inak možem povedať, že film bol dobry, kým som neprecital knihu... Ked som prečítal knihu a pustil film... Nedalo sa na to kukať ... Filmári to nehorázne dokaslali take veldielo
Eragon je trošíčku slabšie fantasy, ak máš teda načítané fakt hodne a tie vyššie fantasy knižky (Steven Erikson, Glen Cook,...) tak to ani neber do rúk, ak si však doteraz o fantasy moc nezavadila tak určite odporúčam, ako štartér je to fajn
PP je tiež veľmi dobrý, no ak ťa nebaví čítať opisy prostredia budeš sa asi trošku nudiť, on ten Tolkien sa v tom totiž desne vyžíva a máš tam kľudne A4+ opis krajinky, tá Tolkienova fantázia je proste masakr
Nie je to dokonalé fantasy miestami sa mi zdalo že autor popustil fantáziu až príliš. Inak ten svet je ale čarovný a zhltol som to v podstate na jednu šupu.
Zaklínača si prečítaj, to je tiež fajn no a Eragon, prečítala som prvú knihu a bola v porovnaní s filmom oveľa lepšia, no i tak mi prišla taká trochu planá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A Tolkien je fajn..
A ak máš rád fantasy tak si prečítaj trilogiu Troja od Davida Gemella.. patrí k mojim naj
prečítaj si radšej neznámych ale zato geniálnych Strážcov času!!!!!! to je moja najoblúbenejšia trilógia!!!
Dračích som nečítal, ale dostávam na to strašne veľa odporúčaní. Ale skús trebárs aj Temné hmoty od Pullmana
Ale inak možem povedať, že film bol dobry, kým som neprecital knihu... Ked som prečítal knihu a pustil film... Nedalo sa na to kukať ... Filmári to nehorázne dokaslali take veldielo
PP je tiež veľmi dobrý, no ak ťa nebaví čítať opisy prostredia budeš sa asi trošku nudiť, on ten Tolkien sa v tom totiž desne vyžíva a máš tam kľudne A4+ opis krajinky, tá Tolkienova fantázia je proste masakr
Niektore veci mi vadili, nieco mi prislo dobre, a mozno sa to posledne dva diely zlepsi, ale prve dva diely vo mne nechali skor vlazny dojem.