Zbytočná pičovina. A povinná literatúra, nech sa na mňa nikto nehnevá, nie je pre deti a dorast absolútne vhodná.
Si predstavte, že by som svojej malej sestre kúpil pod stromček drbnutého Hviezdoslava.
Čítala som povinnú literatúru. Zozačiatku som si aj ja myslela, aká je to tragédia a hnus čítať niečo nútené, ale potom pri práci na čitateľskom denníku som sa do toho zažrala, že jeden denník na jednu nihu vedel mať aj 16 strán a bola som so sebou nad mieru spokojná
@3 Hviezdoslav je najťažsí na čítanie (jeho sonety nie sú pre každého a balady tiež, ťažký na čítanie a ťažký na pochopenie
skôr by som jej kúpila Poe-a...
Na zakladnej si nepamatam, nieco malo som tam asi precital, na strednej len 1 knizku z povinneho citania. Tam som sa o vela knihach, ktore sme mali citat dozvedel 5 minut pred svojou maturitou, ked som si cital zoznam na dverach triedy, v ktorej som bol skusany
napriek tomu že slovenči nu som miloval, a literárne diela niektorý ch a nglickych a francuzkych autorov je to moja vášen, čitateľský denník mi pripadal ako sprostosť. aký význam mal písať obsah nejakej knihy do denníka. žiadny. polovica triedy si v tom čase to aj tak stiahla z internetu (aj keď sa písal rok 2002) o čom to bolo. keďže som dva roky učil ale n áboženstvo, v čitateľskom denniku by som uprednostnil písanie úvah na niektoré spoločenské témy, kde si môžeš rozvinúť slovnú zásobu a obohatiť sa novými poznatkami. miesto toho som pozoroval, ako jeden spolužiak od dru hého odpísal všetko doslovne, potom následne piati další a další si to stiahli z internetu. len zlomok triedy si dal zaležať prečítať celú knihu, porozmýšľať, robiť si priebežne o knihe poznámky a tak spracovať čitateľský dennik. slovenčinu a literatúru milujem, ale toto bola najzbytočnejšia časť hodiny ako takej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Si predstavte, že by som svojej malej sestre kúpil pod stromček drbnutého Hviezdoslava.
@3 Hviezdoslav je najťažsí na čítanie (jeho sonety nie sú pre každého a balady tiež, ťažký na čítanie a ťažký na pochopenie
skôr by som jej kúpila Poe-a...