@narazuvzdornaa tam si hodne robili dobre na opisoch jedla, co? ja som cital asi len 2, nanajvys 3. Jednu som mal aj doma, na konci sk. roka som dostal za prospech alebo za co - Patka na Cylindrovom vrchu, doteraz mam semi ked spominam na sunku a cerstve spenene mlieko a vajcia z tej farmy pod vrskom
patrixo - super to bolo, ako aj v mladosti. nic to nestraca na guliach podla mna, akurat sa to da rychlejsie precitat
Ako o život. Knihovníčka na ZŠ mi nechcela požičať nejaké väčšie množstvo dielov naraz, vraj to potom nevrátim načas. Nakoniec som ju presvedčil a vrátil ich všetky o pár dní prečítané. Síce sa veľmi divila, ale odvtedy som bol privilegovaný zákazník knižnice a mohol som si požičať akékoľvek množstvá kníh na akúkoľvek dobu.
Ak mám pravdu povedať - chýbajú mi časy, keď som mal dostatok času na čítanie. Alebo aspoň dostatok energie na to, aby som čítal po nociach :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
okrem čítania som ich aj žil.
» kahola.blog.portal.sk/detail.html?a=2...
patrixo - super to bolo, ako aj v mladosti. nic to nestraca na guliach podla mna, akurat sa to da rychlejsie precitat
Ak mám pravdu povedať - chýbajú mi časy, keď som mal dostatok času na čítanie. Alebo aspoň dostatok energie na to, aby som čítal po nociach :/