To bola otazka ktoru som si vytiahol na maturitu ale inak urcite sa chistam na tochto skveleho autora a nielenn Fausta, ale aj Utrpenie mladeho Werthera, no momentalne citam Peter A Lucia od Rollanda a je to zatial skvele.
čítal som ho, a zabralo mi to celé dva mesiace letných prázdnin 2005.
čítal som aj divadelnú hru Faust od Marlowa. čítal som Príbeh doktora Fausta od Petra Zajaca (slovenská verzia, komu sa nechce púšťať do Goetheho), čítal som ľudovú knihu o Faustovi (Volksbuch des Faust - preklad)
a dokonca som niekde na nete splašil: Magia Naturalis et Innaturalis, ktorú údajne napísal sám Faust pred 500 rokmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
čítal som aj divadelnú hru Faust od Marlowa. čítal som Príbeh doktora Fausta od Petra Zajaca (slovenská verzia, komu sa nechce púšťať do Goetheho), čítal som ľudovú knihu o Faustovi (Volksbuch des Faust - preklad)
a dokonca som niekde na nete splašil: Magia Naturalis et Innaturalis, ktorú údajne napísal sám Faust pred 500 rokmi.