ja umrem teraz som si tú knihu požičala z knižnice (už je aj prečítaná). No môj názor? Tak akože v pohode až na zopár TAKYCH pasáží (asi viesš ktoré mam na mysli). Je zaujímavé pozorovať ako sa ta baba mení. Na začiatku knihy úplne neviniatko a potom... . Film som nevidela..je dobrý? Dá sa pozrieť aj na nete?
kokos, tak teraz som si úplne spomenula na kamaráta... on je do nej blázon a vlastne aj normálne je blázon to bude asi zase niečo zvrátené ako všetky filmi D. Lyncha.
úplne náhodou som na tú knihu natrafila u starkej .. vzala som ju do ruky .. čítam .. tajný denník laury palmerovej .. fajn .. denníky mám rada .. začala som čítať, má dvanásť .. oukej milý dievčenský románik .. ach ako ma to vyviedlo z omylu veľmi rýchlo .. prečítala osm to za jedno poobedie (no .. do polnoci ...) .. a asi mi to ukradlo a roztrhalo navždy moje detstvo .. Ale bola to mega kniha .. ako sa volá ten film presne ? .. Normálne ako seriál ? Twin Peaks ?
mala som ju z knižnice viackrát požičanú, keď som si ju požičala druhýkrát, boli tam rukou dopísané rôzne básničky a texty, takže to bolo o to zaujímavejšie čítanie
no ono je to docela zvláštne čítanie, teda, 10-ročnej dcére by som to asi nekúpila, ale mne sa to náhodou páčilo jedna z najlepších kníh aké som čítala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A film som nevidela.
no ono je to docela zvláštne čítanie, teda, 10-ročnej dcére by som to asi nekúpila, ale mne sa to náhodou páčilo jedna z najlepších kníh aké som čítala