No nič, nwm čo som zase klikla, že je to bez nadpisu... tak keď tak, pridám to sem neskôr ešte raz.. chcem sa vás opýtať, či ste videli film/ čítali knihu - The Secret- Tajomstvo a ako to na vás zapôsobilo a či tým žijete aj vy, čo ste s tým dosiahli, čo pre to robíte a tak.. mňa to už dlhšie zaujíma, ale vždy sa sklamem, poviem si, že kašlem na celé tajomstvo a potom sa do toho zase pustím a dookola.. proste nwm čo robím zle...
@eckogirl007 ... čo ja viem. Videla som film, snažila som sa tomu veriť, ale v poslednej dobe, sa mi toľko vecí do*ebalo, že som si povedala, že to nemá význam. Tak ja neviem čo som robila zle, alebo tak ... ale všetko je len v tvojej hlave, možno sa ti bude dariť viac ako mne ...
neviem, poslednou dobou sa roztrhlo vrece diskusii o tom filme a to nehovorim len o birdzi ale aj na FB asi 10 ludi za posledne 2 tyzdne dalo odkaz na ten film
k teme... podla mna ide skor o psychiku ludi, ti ktorí myslia pozitivne a chcu dosiahnut svoje ciele sa dostanu dalej ako ti co sa stale len stazuju na cosi a lutuju sa... najdu sa aj vynimky... ale je to podla mna pravdepodobnejsie ako to, ze "vesmir ti splnil prianie"... ale inak pracujem na svojej vlastnej nastenke v podobe zositu
čítala som knihu a videla som aj film.. a aj by som sa snažila podľa toho žiť ale nemám na to... skôr to využívam tak jednorázovo keď niečo chcem a hej verím tomu, funguje to... howgh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Zu dem Thema, mohol bych si to pozrieť/prečítať keď to všetci ospevujú
k teme... podla mna ide skor o psychiku ludi, ti ktorí myslia pozitivne a chcu dosiahnut svoje ciele sa dostanu dalej ako ti co sa stale len stazuju na cosi a lutuju sa... najdu sa aj vynimky... ale je to podla mna pravdepodobnejsie ako to, ze "vesmir ti splnil prianie"... ale inak pracujem na svojej vlastnej nastenke v podobe zositu