jasne ze hej..dnes som dokonca bola v kniznici...a stretla som spoluziaka a ked som mu povedala odkial idem, neveril vlastnym ociam, povedal nieco ako "ktory debil by cez prazdniny cital knihy?" ale potom zacal rozpravat, ze cital Matkina a ze to bolo super..a ked to hovori on, tak to naozaj musi byt pecka...len akurat to nebolo v kniznici..tak nabuduce
@ciernaruzicka Matkin je dobrý, no zaujímavý, veľa sexu, starostí, lásky, problémov, ale každý sa vie aspoň trochu nájsť v tých postavách... Také zo života
ano a som za to aby ich citali aj iny..jednoznacne kniha ovela viec rozvyja ludsku osobnost ako nejake filmy v kt. su vacsimńou len drogy,sex a vrazdy..
ja tiež čítam a rada, musím povedať. Hlavne od Stephena Kinga. Teraz som na jednu šupu zhltla všetky 4 časti Twilight ságy, a tiež aj niektorých slovenských autorov mám rada. Možem odporúčiť Dominika Ponechalová - Punková princezná. Veľmi pekná kniha.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale skôr časopisy tam je už predsa len viac obrázkov
a nechápem tých, ktorí nečítajú knihy. Tak by som žiť nevedela