"Friends will keep you sane,love can fill your heart,a lover can warm your bed,but loneliness is a soul without a mate-"David Pratt.
"I found the difference between wanting to die and just don't wanting to live.When you want to die,you at least have a goal,but when you don't want to live you're really just empty-"Marilyn Monroe.
a ešte nejaký v tom zmysle že- ak si myslíš že sedenie v kostole z teba spraví kresťana,je to to isté ako keby si si myslel že sedenie v garáži z teba spraví auto.
@piter09 OSCAR JE TOP! ABSOLUTNY TOP som strasne rada ze ho tu niekto spomenul
a k teme, ak by som ich mala pisat vsetky, tak to by ich bolo na desiatky, kedze ja som citatovy freak...tak dam aspon jeden taky, ktory u mna rezonuje vzdy a vsade, za vsetkych okolnosti:
" Oj, v živote je toľká krása skrytá, že vlastne hlúpe je tvár robiť kyslú, pred húfmi ľudí verne zápasiacich. Zápasiť treba. Neujsť nikdy z boja. Nebáť sa rán, že sa snáď nezahoja. Nepatriť nikdy medzi neveriacich. A milovať..." (Ján Smrek - Básnik a žena)
mne sa páči neviem kto to povedal že tie najdôležitejšie veci nemôžeme ani vidieť ani počuť ale môžeme ich len cítiť v srdci alebo niečo v tom zmysle : D
Svet hľadá ľudí, ktorí dokážu niečo urobiť, nie ľudí, ktorí vedia vysvetľovať, prečo niečo neurobili. (Rowlandová)
Sloboda znamená zodpovednosť, preto sa jej väčšina ľudí bojí. (Shaw)
Hovoríš, že je hriech ak mi je kôň milší. Kôň mi zostal v búrke verný, človek ani vo vetre.
Ak je cesta, ktorou sme sa vydali, dobrá, a ak prekonáme a potlačíme neustále útočiacu ctižiadosť a nebudeme chcieť byť väčší a lepší než ostatní - bude to veľkolepé! Všetok stres zmizne! Pretože všetko, čo urobíme, bude znamenať radosť, bude vždy vyzerať dobre a cieľ sa vlastne stane nedôležitým. Aj tak sa k nemu nikdy nedostaneme (K.F.Hempfling)
Čím viac ľudí poznám, tým viac milujem kone.
ale najviac asi tento :
Zdá se, že nejsem zcela normální, protože jsem celý svůj život zasvětil koním. Stali se pro mne drogou silnější než LSD a vražednější než heroin. Mí přátelé mi říkají, že mi tento návyk poškodil mozek. Stejně jako v případě jiných drog jsou i koně drogou, na kterou neexistuje lék. Život bez koní by pro mne znamenal smrt zaživa. (Henry Blake, v knihe Jak mluvit s koňmi)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a uz to tu bolo
k teme: neviem, niektore citaty sa mi pacia, hlavne od oscara wildea, ale ziadny ma nezaujal natolko aby ma nejak vystihoval..
mozno len "hakuna matata"
"Music is my religion-"Jimi Hendrix.
"Friends will keep you sane,love can fill your heart,a lover can warm your bed,but loneliness is a soul without a mate-"David Pratt.
"I found the difference between wanting to die and just don't wanting to live.When you want to die,you at least have a goal,but when you don't want to live you're really just empty-"Marilyn Monroe.
a ešte nejaký v tom zmysle že- ak si myslíš že sedenie v kostole z teba spraví kresťana,je to to isté ako keby si si myslel že sedenie v garáži z teba spraví auto.
“Nobody dies a virgin… Life fucks us all.”
Kurt Cobain obidva,podľa mňa on mal veľmi dobré citáty!
AMOR VINCIT OMNIA.
BELLUM OMNIUM CONTRA OMNES.
CICATRIX MANET.
C'est le temps que tu as perdu pour ta rose qui fait ta rose si importante.
Everything will be okay in the end. If it's not OK, it is not the end!
It is better t o burn out, than fade away
som patrične hrdá na túto zbierku mojich obľubenkavych citatov lebo su najlepsie na svete
“Nemusíš byť skvelý, aby si začal, ale musíš začať, aby si bol skvelý.“
- Les Brown
―Batiatus
Čas má plné kapsy překvapení.
» bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Grimsley#Q...
ale vážne, občas mám neskutočnú potrebu citovať toto " I'm absolutely perfect! I AM PERFECTION! I am the perfect ruler of a perfect new world!"
a k teme, ak by som ich mala pisat vsetky, tak to by ich bolo na desiatky, kedze ja som citatovy freak...tak dam aspon jeden taky, ktory u mna rezonuje vzdy a vsade, za vsetkych okolnosti:
" Oj, v živote je toľká krása skrytá, že vlastne hlúpe je tvár robiť kyslú, pred húfmi ľudí verne zápasiacich. Zápasiť treba. Neujsť nikdy z boja. Nebáť sa rán, že sa snáď nezahoja. Nepatriť nikdy medzi neveriacich. A milovať..." (Ján Smrek - Básnik a žena)
Den, ked som sa nezasmial, pokladam za strateny.
Kazdy, koho v zivote stretnem je mojim ucitelom.
Uspech je dostat to co chces, stastie je byt spokojny s tym co mas.
Nezavid nikomu, lebo nevies ci neskryva nieco, co by si s nim za ziadnu cenu nemenil.
Vdacny som aj za to zle, viem, ze aj pritom rastiem.
Oscar Wilde: Vždy odpúšťaj svojim nepriateľom, nič iné ich až tak nevydráždi!
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
"Think before you speak. Read before you think." F. Lebowitz
"The first duty of a revolutionary is to be educated." E. Che Guevara
......................
Niekedy sa proste musis vystat do umyvadla.
Na kom je zlo pachane, ten len zlom sa odplacia.
Ak nevies co chces, skoncis s kopou veci ktore nechces.
Veci. ktore vlastnis, v skutocnosti vlastnia teba.
"A journey with a thousand miles begins with a single step" - Lao Tzu
"It´s better to deserve honours and not to have them than to have them and not deserve them" - Mark Twain
"Never wish that life was easier, wish you were better" - Jim Rohn
"The only way of finding the limits of the possible is by going beyond them into the impossible." - Arthur C. Clarke
A ešte oveľa viac, len sa mi ich nechce písať
Sloboda znamená zodpovednosť, preto sa jej väčšina ľudí bojí. (Shaw)
Hovoríš, že je hriech ak mi je kôň milší. Kôň mi zostal v búrke verný, človek ani vo vetre.
Ak je cesta, ktorou sme sa vydali, dobrá, a ak prekonáme a potlačíme neustále útočiacu ctižiadosť a nebudeme chcieť byť väčší a lepší než ostatní - bude to veľkolepé! Všetok stres zmizne! Pretože všetko, čo urobíme, bude znamenať radosť, bude vždy vyzerať dobre a cieľ sa vlastne stane nedôležitým. Aj tak sa k nemu nikdy nedostaneme (K.F.Hempfling)
Čím viac ľudí poznám, tým viac milujem kone.
ale najviac asi tento :
Zdá se, že nejsem zcela normální, protože jsem celý svůj život zasvětil koním. Stali se pro mne drogou silnější než LSD a vražednější než heroin. Mí přátelé mi říkají, že mi tento návyk poškodil mozek. Stejně jako v případě jiných drog jsou i koně drogou, na kterou neexistuje lék. Život bez koní by pro mne znamenal smrt zaživa. (Henry Blake, v knihe Jak mluvit s koňmi)
Keď ti niekto kope jamu, bud kreatívny a urob z toho bazén!!!
V živote sa musíš pre niečo zapáliť, v krematóriu už bude neskoro!!!