Ani jedno . . . ale pamatam si z cias ZDS ako baby minali vreckove na "Bravo" a oslintavali idola, vtedy to bol tusim Ricky Martin a o nieco neskor nam po skole pobehovali Spice Girls.
je to odpad ale podporujem vsetky tieto casopisi, ktore s u hore uvedene..dvovod je prosty...vzdy ked byvala v skole nuda tak sme to pozicivali od bab..
heh, mám doma zbierku GameStarov, Score a Levelov, ešte zo "starých dobrých časov". a Fantáziu! ach, tá sranda vždy keď človek prišiel k stánku a spýtal sa "Máte fantáziu? Eh, myslím ten časopis "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Šrotowisko (večná škoda toho drbnutého w v ich názve) a Quark.
Milujem ♥
Málokedy....
A kedysi aj Šikovníček. =d=D
keď som bola menšia, tak som čítavala bravo a kamaráta ..a keď so mnou plieskala prvá puberta tak inko
..niektoré moje spoužiačky si tie tínedžerské časáááky ešte kupuju ale mne je z toho už na smiech, aké hlúposti tam popíšu
Ale inak čítavam Pevnosť a nedávno som zistila, že Enigma je tiež celkom fajn čítanie...
@sasi2680 To vyzerá ako dosť zaujímavý časopis