@candy36 videl som tu už aj ankety kde stálo: "používate EŠTE pevnú linku?" , "píšete EŠTE jj a ee" a ďalšie na ktoré si teraz nespomeniem. takže, len sa prispôsobujem
@candy36 to že niekto nečíta neznamená že je negramotný, len ho to asi proste nebaví. na jednej nemenovanej stránke bola raz anketa že či ľudia čítajú a asi 65% ľudí dalo že nie tak nechápem prečo útočíš na mňa. a čo ja poznám ľudí tak tiež moc nečítajú
@flysser ak si si nevšimol, ty si tu ten najmenej tolerantný človek zo všetkých hlavne preto že očividne nechápeš, že existujú ľudia čo čítajú knihy a stále je takých ľudí veľa
Nechápem celkom tvoje vynucovanie si pozornosti podobným štýlom a potom následné plakanie nad tým ako si nevieš nikoho nájsť, lebo všetky ženy sú kurvy...
V knihách, v tých malých pauzách, ktoré si dožičíš na vstrebanie deja či myšlienky, môžeš často nájsť kus zo seba samého, takže by sa ti zišli. Už len keby si popri tomto trolovaní niečo duchaplné počítaš, alebo vypočuješ niečo predčítané, garantujem ti, že by ti kleslo zakladanie stupídnych fór o 90 percent.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
ale i tak sa pripajam k @3
@mm47 nech si každý robí, čo chce síce, ako zarytý čitateľ nepochopím, prečo sa tomu ľudia bránia, ale je to ich voľba...
1000 stranovú knihu
V knihách, v tých malých pauzách, ktoré si dožičíš na vstrebanie deja či myšlienky, môžeš často nájsť kus zo seba samého, takže by sa ti zišli. Už len keby si popri tomto trolovaní niečo duchaplné počítaš, alebo vypočuješ niečo predčítané, garantujem ti, že by ti kleslo zakladanie stupídnych fór o 90 percent.
a samozrejme rovnaký hudobný vkus, ale to je už druhá vec
ked niekto necita knihy na birdzi tak na neho vsetci pozeraju ako na mimozemstaňa
a knihy číta väčšina rozumných ľudí, prečítaj si toto fórum od vrchu po spodok, číta väčšina birdzu, a aj každý iný človek, čo nemá v hlave nasraté
Ach jaj, kktizmus 3. stupňa toto (ach) Samozrejme, že áno!