a z takej literatury, viac pre "starsich" - Tolkien-ove prace, King-ove, Heller-ove, Kerouvac-ove, Dostojevskeho, Grisham-a, W.Smith-a a many many more
Prečítam prakticky všetko, ale mám rada trebárs veci od Gaimana, Miévilla, Tolkiena, Pullmana, Flewellingovej, a proste hromadu fantasy a sci-fi autorov (takých tých dobrých)
A vďaka škole objavujem aj veci, na ktoré by som inak ani nenarazila a prišla by som o veľa.
@grossbitch Hej, dobrá bola. Sprvu som ani nečakala, že ma tak chytí. Lebo na Vianoce som si želala inú, ale babka mi kúpila tú, a akonáhle som sa do nej začítala, nedokázala som sa od nej odtrhnúť. Ak nad ňou uvažuješ, tak som rozhodne za!
ja práve čítam vujity tvrtko-Rozlúčka s peklom ...a poviem vám Vujity tvrtko má neskutočné knihy a reportáže ..síce sú smutné poniektoré ..ale naozaj dobré ..odporúčam ...
kedysi som docital jednu a zacinal dalsiu, ale teraz uz na to nejak nemam cas, takze mam rozcitane dve a ani jednu z nich som necital uz asi tri mesiace, takze ani netusim, ze o com su
niekedy som čítal ako nič...každý deň každú sekundu ...posledné mesiace ba skoro rok som to zanedbal a chystám sa to v najbližších dnoch obnoviť zase ... čítať je lepšie ako sedieť za FB to určite...
Predtým to bývalo, že som čítal neustále. Poznal som net, no nebavilo ma sedieť tu a len tak sa nudiť. Čítal som stále, jednu za druhou ... v autobuse, v škole cez prestávky (dakedy aj cez hodiny), doma ... cez víkendy zatvorený v izbe, vyvalený na posteli a čítať čítať čítať ... každý týždeň ísť do knižnice, zobrať nejakých 4-5 kníh a o týždeň ich znovu doniesť ...
ale to už je preč ... prišli priatelia, šport, záľuby ... ale niekedy si rád prečítam dobrú knihu aj teraz. A celkom mi to aj chýba, to čítanie, ale zas... príde čas, keď sa k nim vrátim
@1 tych je strašne vela ale tak lucy maud montgomeryova emily z nového mesiaca pekne opísaný celý životopis od utleho destsva a zaujalo ma prostredie a doba v ktorej sa to dohráva druhy diel je emily zdoláva prekážky....stoji to za prečitanie
áno, čítam knihy. a predstavte si že sa ešte k tomu chodím zabávať. dokonca aj von, medzi ľudí, mám kopu priateľov, chodím do práce a ešte aj čítam, knihy... aj také čo majú viac ako 300 strán
v podstate stále.. občas sa mi stane, že ich mám rozčítaných viac. Ako teraz... Nech vojde ten pravý, ktorého som ale preprušila inou knihou. Milujem dobré knihy... a hlavne slovenského D. Dán-a a zo zahraničných Gerritsen-ovú a C.S.Lewis-a. Ale nepohrdnem ani rozprávkami ako Darren Shan či moju obľúbenú kroniku Narnie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Momentálne od takého psychiatra
Momentálne čítam Trojlístok z internátnej izby a predtým Púštny kvet.
a z takej literatury, viac pre "starsich" - Tolkien-ove prace, King-ove, Heller-ove, Kerouvac-ove, Dostojevskeho, Grisham-a, W.Smith-a a many many more
Teraz mám rozčítaneho Alchymistu
Za druhé chcem.
Prečítam prakticky všetko, ale mám rada trebárs veci od Gaimana, Miévilla, Tolkiena, Pullmana, Flewellingovej, a proste hromadu fantasy a sci-fi autorov (takých tých dobrých)
A vďaka škole objavujem aj veci, na ktoré by som inak ani nenarazila a prišla by som o veľa.
ale teraz sa musim vratit zas k povinnym kniham takze do leta necitam zas normalne knihy.
ale to už je preč ... prišli priatelia, šport, záľuby ... ale niekedy si rád prečítam dobrú knihu aj teraz. A celkom mi to aj chýba, to čítanie, ale zas... príde čas, keď sa k nim vrátim