my máme/ mali sme tak že ako sme šli v učebnici jednotlivé žánre, tak sme mal prečítať knihu napr. vedecko- fantastickej, a z toho napísať obsah.... ale učiteľka povedala že keď nemáme knihu máme z učebnice... tak robím z učebnice Ale keď nám dá prečítať nejakú knihu konkrétne tak to prečítam....
niekedy ak ma ta kniha zaujme napriklad v piatok profesorka hovorila obsah otca goriota a celkom dobre to znie precitam si to aj ked to nieje pre mna povinne citanie
Ako kedy, niektoré diela som radšej pozeral (film: Na západe nič nové tu starú verziu) ale keď mám chuť a hlavne je ta kniha v knižnici tak dojdem a aj prečítam. Akurát čítam Jozefa Maka.
Ako kedy...knihy nie sú vždy zlé, ale neskutočne ma odpudzujú tým, že mi niekto povie 'do konca mesiaca prečítaš a písomne spracuješ toto a toto'.celkom mi to berie radosť z čítanai.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
aj keby som mal mohol by som kaslat
Včera mi strýko rozprával, ako nevedel zohnať knihu na povinné, ani od nikoho odpísať, tak napísal podľa názvu obsah na jeden a pol A4 strany