"Miešanie rás ešte nikdy nikomu nič dobré neprinieslo." A.Hitler
"kábel patrí do zastrcky. Kábel do kábla alebo zastrcka do zastrcky nemajú budúcnosť." rayennn
milion ich poznam ale teraz mi ziadny nenapada asi ze dont be sad bcs of people they will all die ! to je taky pre mna povzbudzujuci alebo ze Gotta fuck´em all !! (pokemon)
Dr. Joe Vitale: “Myšlienky vysielajú magnetický signál, ktorý k vám priťahuje svoju paralelu.”
Charles Haanel: “Dominantná myšlienka alebo vnútorný postoj je magnetom a zákon znie – rovnaké priťahuje rovnaké. Preto vnútorný postoj neodvratne priťahuje také podmienky, aké zodpovedajú jeho povahe.”
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Charles Bukowski
Plechanov
"kábel patrí do zastrcky. Kábel do kábla alebo zastrcka do zastrcky nemajú budúcnosť." rayennn
—Samuel Johnson
,,Your work is to discover your world, and then with all your heart gice yourself to it." -Buddha
Charles Haanel: “Dominantná myšlienka alebo vnútorný postoj je magnetom a zákon znie – rovnaké priťahuje rovnaké. Preto vnútorný postoj neodvratne priťahuje také podmienky, aké zodpovedajú jeho povahe.”
,,Som teda som."
Kantove múdrosti, darmo, darmo