Cítili ste sa niekedy akoby ste boli niekto, komu nikto nerozumie (nemyslím tým pubertálne nálady), ani najlepší kamaráti, ani rodina, proste akoby vás nikto nepoznal??? Máte niekedy myšlienky a nálady, o ktorých by ste sa nezverili nikdy nikomu???
preco mi to vsetci robia ? moze zato to pocasie alebo co ?! ... citim sa tak odkedy som dospely, a je to nadlho, keby strasne niekoho zauimal moj pribeh, nech napise spravu, som otvoreny
Cítim sa niekedy tak, že sem ale vôbec nezapadám. Väčšinou ani zapadať nechcem. Ale necítim sa ako vyvrheľ ľudstva, skôr ako menší outsider ak nie som pri ľuďoch, ktorí majú podľa mňa lepšie stanovené hodnoty ako väčšina.
zatiaľ to tak bolo vždy, že všade kde som prišiel som sa necítil dobre, pretože som bol odsúvaný na bok, spolužiaci ktorí kedysi boli fajn už dnes takí nie sú, nedá sa s nimi porozprávať lebo v kuse majú mobily v ruke a celkovo odementneli, momentálne existuje ešte jeden človek s ktorým sa čo to dá, ale s tým sa o pár mesiacov už nikdy neuvidím takže tak... v nikom nevidím oporu prosto, ale idem na novú školu tak snáď to bude iné už
chodte do pi.i vsetci s depresivnimy naladami. bud zacnite brat antidepresiva, to je ta lepsia moznost.
alebo horsia alkohol a drogy.
alebo najlepsia pre ludstvo zabite sa, pre zem ste uplne nuly, pre cele ludstvo, aj tak kazdy raz zomrie tak preco nie hned teraz??? odjebte sa a dajte pokoj so svojimi hlupimy naladami okoliu na ktore to len prenasate..
kazdy clovek, ktory sa neprisosobil spolocenskym normam a pouziva vlastny rozum je vyvrhel...ved kazdy od principu prirodzene rozmysla inak...to az spolocnost nas spaja a vytvara porozumenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
každý mi nechce rozumieť, vlastne sa o to ani nikto nepokúša
rodina je super, ale nerozumie mi
práve že zveril, len nemám komu
uhádni pesničku.
zatiaľ to tak bolo vždy, že všade kde som prišiel som sa necítil dobre, pretože som bol odsúvaný na bok, spolužiaci ktorí kedysi boli fajn už dnes takí nie sú, nedá sa s nimi porozprávať lebo v kuse majú mobily v ruke a celkovo odementneli, momentálne existuje ešte jeden človek s ktorým sa čo to dá, ale s tým sa o pár mesiacov už nikdy neuvidím takže tak... v nikom nevidím oporu prosto, ale idem na novú školu tak snáď to bude iné už
alebo horsia alkohol a drogy.
alebo najlepsia pre ludstvo zabite sa, pre zem ste uplne nuly, pre cele ludstvo, aj tak kazdy raz zomrie tak preco nie hned teraz??? odjebte sa a dajte pokoj so svojimi hlupimy naladami okoliu na ktore to len prenasate..
Ty si teda dobrý A taký človek ako bol Da Vinci, alebo Tesla? Tiež im nikto nerozumel... A čo teraz? Každý by chcel vidieť ich diela
a nevadi mi to, nepotrebujem to
@lummina necitim sa ako vyvrhel, ale uz som sa tak citil, ze mi nikto nerozumie